„Csillagbölcseletről"

Mi az Atroszkóp?

Zodiakus

Kedves Látogatóm engedd meg, hogy elvezesselek egy több ezer éves ősi tudományhoz, az asztrológiához. Ez a tudomány, egy praktikus tudomány. Segít abban, hogy megismerd önmagad, és a saját rendeltetésedet a világban. Ezen kívül tájékoztatlak, hogy mit hol találsz meg a honlapom menüjében.

2023. júniusi Újhold

FB IMG 1645604209822

Jun.18.-án 5:37 kor megszületik az Új Hold. A Nap és a Hold együttállása a Nimród csillagképben jön létre.

BOLDOG ÚJESZTENDŐT!

Mi vagyunk a vilag

Év utolsó napja közeleg. Örüljünk, vigadjunk, ünnepeljünk, hogy vége van az évnek!

ÚJ HOLD ÉGI KONSTELLÁCIÓJÁRÓL, A SZENT HAL GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJÁRÓL

Szent Hal

Újhold augusztus 27.-én 9:18:35 órakor születik. A Szűz jegy/Oroszlán csillagkép 4 fok 4 ’ a pontos pozíciója.

A Naprendszer uraként a Nap irányítja a Földön a teremtési folyamatot. Minden Újhold a két fényhozó szent násza. Ekkor a Hold megtermékenyül a Nap kódjaival és sugározza azt a következő Holdhónapban, irányítva a földi teremtő folyamatokat. Emiatt nagy jelentősége van minden Újhold égi konstellációjának, fontos, hogy az üzeneteit megértsük.

ERŐGYŰJTÉS IDEJE

Szabadság

Ma, augusztus 24.-én és 25.-én az URÁNUSZ megállt az égen, és 26.-ától retrográd (visszafelé) halad, egészen 2023 január 22.-ig.

Napunk ma belépett a Szűz jegybe

Oroszlánkirály

Ma nagyon különleges nap van. Isten éltesse, aki a mai csodás napon született!

ISTEN, ÁLDD MEG A MAGYART….

Duna

Augusztus 20.-án délben egy rendkívüli égi konstelláció pontosodik be.

KEGYELMI ENERGIÁT SUGÁROZ AZ ÉG. ÜZENET ÉRTÉKŰ A MAGYARSÁGNAK, HOGY AZ ALKOTMÁNYUNK ÜNNEPÉN és éppen akkor, amikor a HARANG SZÓL A MAGYARSÁG DICSŐ GYŐZELMÉRŐL, amelyet Hunyadi János aratott az elnyomó török felett.

Meghívlak, KÖZÖS IMÁRA

Telihold estéjén, aug.12 én 22-23 óra közötti időben.

Hold no valtozas

„MI ATYÁNK”-ot imádkozzuk együtt teljes szívünkből az Isteni védelemért és a békéért..

Vízöntő - Oroszlán Telihold.

2022 augusztus 12.
Közös ima

 telihold oroszlan vízöntő

Az augusztusi energia csúcspontja a TELIHOLD, amely aug. 12-én hajnalban 2:35:43 órakor pontosodik be és még 4,5 napig erőteljesen érvényesül a hatása.

Ha az égre nézünk, akkor egy rendkívüli, fényalakzatot látunk. A Telihold tengelye keresztezi a karma tengelyt, ezáltal a Telihold fénye bevilágítja mind a karmikus múltunkat, mind a jövőbeni feladatainkat.

A jelenlegi Teliholdunk, a Vízöntő Hold és az Oroszlán Nap tengely, amely a szerelem- szabadság tengelye. Üzenete, az egész égi kép legfőbb üzenete: AZ SZABAD, AZ LEHET ÖNNÖN URALKODÓJA, AKI KÉPES FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETNI.

A karma tengely jövőt jelképező pontján álló Uránusz együtt állva a Marssal, a FELSZABADÍTÓ ERŐ. Rendkívül radikális, elsöprő erejű energia, ami lebontja a régi világot és létrehozza az újat. Más értelmezésben, az Uránusz-Mars a szabad akarat: mit döntesz, merre haladsz. A Marssal együtt álló állócsillagok (Diadem,Capulus), úgymint a Vénusz, Merkúr égi helyzete (együttállnak a Zosma állócsillaggal) üzenete: ha a fényt választod, ezért áldozatot hozol, áldásban részesülsz.

A karma tengely másik oldala a Leszálló Holdcsomópont, a múlt pontja. A hozott karma, a múltbeli tapasztalatok, tettek következményeit mutatja. Ez a pont a Mérleg csillagképben áll. A Mérleg az égi kapu az alvilág és az Istenek világa között. Jelképezi, hogy jelenleg egy MEGMÉRETTETÉSI FOLYAMAT ZAJLIK. (A Mérleg szimbólum a kozmikus mérleg, amit az Anubisz tart. Egyik serpenyőjében egy tollpihe, a másikban az ember szíve. Ha a szív szeretettel teli, akkor nem húzza le a tollpihét és akkor a Lélek az Istenek útján, a fényben távozik tovább. De ha nehezebb, akkor elviszi a sötétség állata, a farkas.)

De ki az, aki mér? Az, Te magad vagy. Nézz magadba, itt és most! Merre billenik ki a mérleged? Felelősséggel, szeretetben éled az életedet? Jót akarsz másoknak, tiszteled-e, becsülöd-e az élő természetet, az embertársaidat? Kinek nem tudsz megbocsájtani, és miért??? Melyek azok a szokások, hiedelmek, elavult eszmék, szerződések, kapcsolatok, amelyeket el kellene engedned, amelyek a korlátai annak, hogy együtt haladj a fejlődéssel? A döntéseidben az egód vezérel-e, vagy követed a benned megszólaló Isteni hangot? Tetteidben a szeretet, a szolgálat vezérel-e? Tiszteled-e támogatod-e segít-e a többi embert, hogy jobb, szebb szeretetteljesebb legyen az életük?

Itt az idő, hogy MÉRLEGELJ, ÖSSZEGEZZ, ráláss önmagadra, őszintén, szeretettel.

Itt az idő, hogy tudjad hol a helyed, mi a dolgod és tegyél érte. Képes legyél kilépni a komfort zónádból, felhagyni a lustasággal, a felelőtlenséggel, az önmagadnak és másoknak ártással, tenni, következetesen dolgozni, megváltozni, előre lépni. Fényt lehívni, fényt árasztani. NINCS TÖBB IDŐ!!!!!!

Még mindenen lehet változtatni. Jézus egyik példabeszéde jutott eszembe erről. A tékozló fiúnak, aki megbánással tért haza atyjához, az apja mindent megbocsájtott.

A Telihold fénye most megmutatja, rá világit a karmikus helyzetünkre. A következő napok energiája különösen segít. Aug. 15-16-án a Merkúr áthalad a hármas együttálláson, megértjük a jövőnk karmikus feladatait.

Ahhoz, hogy tudatosan lépj rá az Új Föld felé vezető útra, a benned levő negatív energiákat fel kell oldanod. (Hold együttállás a Szaturnusszal a Vízöntőben.)

Ez a folyamat, amiben most vagyunk olyan, MINTHA EGY SZÜLŐCSATORNÁN HALADNÁNK ÁT. KOLLEKTÍV SZÜLETÉSI FOLYAMAT ZAJLIK. NEHÉZ, DE GYÖNYÖRŰ EMELŐ FOLYAMAT.

EGYIDJÜLEG ÁLDÓ, KARMAOLDÓ ENERGIA ÁRAD A FÖLDRE, AMELY SEGÍT MINDAZOKNAK, AKIK AZÉRT SZÜLETTEK MOST LE, AZÉRT DOLGOZNAK, HOGY A FÖLDDEL EGYÜTT, EGY FÉNNYEL TELI, BOLDOGABB VILÁGBA LÉPJENEK.

Írtam róla a megelőző írásomban, a Keiron, az égi gyógyító áldásos hatásáról.

Mit tegyünk a következő napokban?

Ez az energia mind érzelmileg, mind a fizikai testre nagyon megterhelő, mert egy magasabb frekvenciára áthangolás zajlik. Vigyázzunk magunkra, ne tegyünk ki magunkt nagy stressznek, erős szellemi-fizikai megterhelésnek. Vigyázzunk a közlekedéssel. Ne menjünk bele vitákba, vonuljunk félre, kerüljük az összeütközést, az agresszív helyzeteket. Vigyázzunk a testünkre, balesetveszély lehetséges.

Minél többet pihenjünk, aludjunk, relaxáljunk. Hallgassunk meditatív zenéket. Járjunk a szépségben, a természetben. Jöjjünk össze a szeretteinkkel, ölelgessük, szeretgessük őket.

Különösen 19-20-21-én, amikor a SZERELEM NAPJAI jönnek el. A Mars ezekben a Napokban a Plejádok csillagképen halad át, amely a galaxis szerelmi fészke. Ekkor a legnagyobb a teremtő erő. Aki babát akar, ennél jobb időszakot erre nem talál.

Rendkívül fontos szerepe van az imának, a meditációnak, főleg, ha együtt csoportban, minél többen imádkozzuk.

Erre elsődlegesen a holnapi napot javasolom, de a telihold teljes ideje alatt, azaz aug.12, 13,14,15, rendkívül hatásos.

RENDKÍVÜLI JELENTŐSÉGE VAN A KÖZÖS IMÁNAK, EZÉRT MEGHÍVLAK, HOGY IMÁDKOZZUNK EGYÜTT ESTE, azaz augusztus 12.-én 22-23 óra közötti időben, elalvás előtt.

IMÁDKOZZUNK EGYÜTT AZ ISTENI VÉDELEMÉRT, IMÁDKOZZUNK A BÉKÉÉRT.

A legnagyobb erejű védelmi ima Jézus által átadott szent bölcsességkód a „Mi Atyánk”

A javasolt szertartás részletes leírását egyidejűleg felteszem.

Áldott napokat kívánok Mindnyájatoknak!

Szeretettel

Fanni

 

 

 

 

 

 

 

Hatalmas GYÓGYÍTÓ fénytömeg árad a Bolygónkra….

Avatar1

A NAP augusztus 7-8-án belépett az OROSZLÁN CSILLAGKÉPBE, szeptember 13-ig vonul át rajta.