„Csillagbölcseletről"

Mi az Atroszkóp?

Zodiakus

Kedves Látogatóm engedd meg, hogy elvezesselek egy több ezer éves ősi tudományhoz, az asztrológiához. Ez a tudomány, egy praktikus tudomány. Segít abban, hogy megismerd önmagad, és a saját rendeltetésedet a világban. Ezen kívül tájékoztatlak, hogy mit hol találsz meg a honlapom menüjében.

Bemutatkozás

Hogyan lettem asztrozófus?

2006-2008-ig Griga Zsuzsától tanultam transzcendentális asztrológiát. Paksi Zoltánnál folytattam a tanulmányaimat, amelyet 2012 végén fejeztem be.

2012-ben az asztrozófusi záró vizsgamunkám során égi beavatást kaptam. Megrázó lelki élményként éltem meg, hogy minden életeseményemhez konkrét égi konstelláció tartozik. Saját életem elsősorban a teszt, amikor naponta vizsgálom, hogy az égi helyzet hogyan van összefüggésben a napi eseményeimmel.

IGAZOLVA LÁTTAM AZ ASZTROZÓFIA, MINT TUDOMÁNY HITELESSÉGÉT. Igazolva láttam, hogy asztrozófusként segíteni tudok a hozzám forduló Társaimnak.

Korszakváltás

Jelenleg egy erőteljes spirituális ébredési folyamatot él meg az emberiség.Sokan mennek át átlényegülési folyamaton, élnek meg saját életükben is korszakváltási katarzisokat. Ez az út része.

A szó kevés ahhoz, hogy ezt leírjam, a verseim igazabbul mondják el Neked.

2005_0204(040)(1)