„Ha Isten a Te oldaladon áll, akkor győzni fogsz!”

Energia

Jelenlegi téridőben, amikor a Föld változása egy az emberiséggel egy hatalmas minőségi ugráson megy át,amikor a fényért és ellen hatalmas a küzdelem, nagyon aktuális, örök érvényű a Bhagavad-Gita tanítása. Mindenkinek, aki a fényért a fénnyel dolgozik, érdemes elővenni és olvasgatni. Belőle, általam kiemelt legfontosabb üzenet:

Krisna/Isten beszél:

„HA ISTEN A TE OLDALADON ÁLL, AZ IGAZSÁG MELLETTED ÁLL! GYŐZNI FOGSZ! KI A FÉNY ELLENSÉGE, AKI AZ IGAZSÁG ELLENSÉGE, AKI A KOZMIKUS TÖRVÉNYEK ELLEN VÉT, AZ ELLEN JOGOS A HARC. NEM ENGEDHETŐ MEG, HOGY A FÉNY ELPUSZTULJON A FÖLDÖN ÉS A SÖTÉTSÉG LEGYEN ÚRRÁ.

SZERELEM, BÉKE NAPJAI

Zorba viragzas

A július 10.-én megszületett ÚJHOLD energiája csodás, beszédes nyitánya volt az előttünk álló szerelmes napoknak.

MISZTIKUS TELIHOLD,

A SZERELMI - PÁRKAPCSOLATI KARMÁT GYÓGYÍTJA.

Szárnyalás1

Hajnalban furcsa álmom volt, amelyben tudatosan jelen voltam és átírtam a múltbeli, karakterisztikus energiamintámat. Segített megérteni az égen látható energiamintázatot és inspirált, hogy beszéljek róla. 

RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK?

Szállj a fénybe járd a lét táncát

Most, március 15.-én eszembe jutottak Petőfi szavai, hogy mennyire aktuális a jelenünkben.

Az egész 2021-es évet meghatározó kozmikus erőt, a SZATURNUSZ-URÁNUSZ KVADRÁT közvetíti, amely ebben az évben háromszor teljesen pontos (az év további részében jún.15 és dec.24.-én) de alapvetően az egész évet meghatározó konstelláció.

RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK? EZ A KÉRDÉS, VÁLASSZATOK!

„AZ ERŐK EGYESÍTÉSE”

Csillaghang a Vízöntő Újholdról

Pegazus