ERŐGYŰJTÉS IDEJE

Szabadság

Ma, augusztus 24.-én és 25.-én az URÁNUSZ megállt az égen, és 26.-ától retrográd (visszafelé) halad, egészen 2023 január 22.-ig.

URÁNUSZ A SZABADSÁG, A RADIKÁLIS VÁLTOZÁSOK ENERGIÁJÁT SUGÁRZÓ BOLYGÓ. Hirtelen, villámláshoz hasonló erő, amely könyörtelenül elsöpri az útból a fejlődés akadályait. A Kos csillagképben haladva ez az energia még erőteljesebb, még radikálisabb. Az uránuszi energia eltakarítja az útból a régi ciklus megkövesedett, betokosodott társadalmi, gazdasági, ideológiai képződményeit.

Most, hogy megállt az égen és utána a retrográd mozgás, azt üzeni nekünk, hogy stopp, most megállni, kaptunk egy kis időt! Átgondolni, hogy most hol állunk a Föld hatalmas  drámájában, a mi személyes életünk, hogyan illeszkedik ebbe? Szinkronban vagyunk-e a bolygó fejlődési irányával, amely egyre erősödő ütemben rohan a fény felé? Most ráláthatunk, hogy mi az, amit önmagunkban, a kapcsolatainkban és a környezetünkben meg kell sürgősen változtatnunk.

Ebben a két napban mélyülj el befelé, ez az erőgyűjtés ideje.

Csodálatos segítő égi erő jelent meg egyidejűleg. Ma a Vénusz együttáll a Nagymedve csillagkép fényes csillagával, a DUBHE állócsillaggal. Dubhe maga a Göncölszekér – amely az Istenek útján halad- legnagyobb csillaga. Csatornázza le a földi világunkba AZ ANYATERMÉSZET TÁPLÁLÓ, VÉDELMEZŐ, DE PUSZTÍTÓ EREJÉT IS.  Emlékeztet erre mindig bennünket, mivel cirkumpoláris csillag, ami azt jelenti, hogy soha nem nyugszik le, nem kerül a horizont alá, mindig ontja ránk a fényét.

A Medve az északi népeknél, úgymint az oroszlán a hatalom, az erő jelképe. A medve hatalmas ereje abból ered, hogy egész télen a belső világában él, gyűjti az erőt.

A Dubhe fénye világítja át a Vénuszt. Az Anyatermészet hatalmas ereje párosodik Aphrodite Istennő szépségével, szerelmes természetével. Ne feledjük, a földi világunkban a legnagyobb erő a szerelem a szeretet, a harmónia ereje, amely békét, egyensúlyt teremt. Most magunknál kezdjük el ennek a megteremtését. Az Új Föld nem egy távoli jövő, itt van bennünk. Álmodjuk meg és valósítsuk meg önmagunkban, a személyes életünkben. Az, hogy ez egyénileg hogyan sikerül, azon múlik mennyire lesz akadálymentes az átmenet a jövőbe.

Emlékeztet az ég bennünket arra a mai nap, hogy az előttünk álló elsöprő erejű változásokhoz, amelyeket élünk, és amelyek a bolygónkon végbe fognak menni, tudatosan gyűjtsük az erőt, amelyet a belső világunkba fordulva találunk meg. Forduljunk a bennünk levő tápláló, védelmező Anyatermészethez, kérjük ehhez a segítségét, hogy tudjunk az erőnkkel a békésen, szeretetteljesen, szép formában élni, segítve mindnyájunk fénybeli átminősülését.

Készüljünk, gyűjtsük az erőt, készüljünk a jövő tavaszra, hogy kitárhassuk a szárnyainkat, hogy repülhessünk a szabadság felé.

Szeretettel

Fanni