Napunk ma belépett a Szűz jegybe

Oroszlánkirály

Ma nagyon különleges nap van. Isten éltesse, aki a mai csodás napon született!

Augusztus 23.-án, ma a NAPUNK BELÁPETT A SZŰZ JEGYBE, EGYIDEJÜLEG AZ OROSZLÁN CSILLAGKÉPBEN JÁR, szeptember 13.-ig.

Csodálatos égi jelkép, hogy a Szűz jegybe éppen akkor lép be a Nap, amikor együttáll az Oroszlán szívével a REGULUSSZAL. Regulusz a fényharcos király jelkép. Isten akaratát teljesíti a Földön, minden erejével a sötétség ellen harcol. Az egoját tökéletesen uralja, minden tettét a fény vezeti, Isten és a népe iránti szeretet, szolgálat, igazságosság, becsületesség vezérli. Az emberiség történelme során éltek ilyen fényharcos királyok, a magyar történelmünkben is voltak, akik méltóak erre a névre.

Fontos emlékezni és ünnepelni őket, mert példát mutattak a mai embernek. Hiszek abban, hogy a jövőben is a népek élére fognak állni a Regulus névhez méltó vezetők, akik mutatják az utat, hogy túljussunk a sötétség 300 ezer éves korszakán. Nem illúzió, mert a bolygó dimenzióváltása folyamatban van, mert ez az Isteni Terv. Szinte naponta érzékeljük, ahogy emelkedik a bolygó rezgése, emelkedik a fény. A folyamat megállíthatatlan.

Minden, kedves Társaim, kik a Szűz jegyben születtetek, az Oroszlán csillagzat alatt, (aug.23-szept.13.-ig), különösen tegyétek magatokévá a Regulus fényes csillagának tanítását. Hatalmas alkotóerővel, kreativitással, vezetői képességgel születtetek. Feladatotok, hogy tehetségeiteket a társaitok szolgálatára használjátok. Uraljátok az egotokat, nyissátok ki a szíveteket, halljátok meg a Lelketek vezetését. Feladatotok, mivel a Nap fényét hordjátok magatokban, a fényt terjeszteni a világban.

Kívánom Mindnyájatoknak, hogy legyetek méltóak erre a szent feladatra, teljesítsétek a küldetéseteket. Mindnyájunk segítői vagytok. Minden tanítatok bennünket a szeretet-szolgálatra. Hála és köszönet érte.

A Nap szeptember 13.-án lép be a Szűz csillagképbe, akkor fogok majd írni a Szűz jegyben, a Szűz csillagkép alatt született emberekről.

Szeretettel

Fanni

2022.augusztus 23