Hatalmas GYÓGYÍTÓ fénytömeg árad a Bolygónkra….

Avatar1

A NAP augusztus 7-8-án belépett az OROSZLÁN CSILLAGKÉPBE, szeptember 13-ig vonul át rajta.

Oroszlán csillagkép a fény jelképe. Oroszlán a szívkirály, de a hatalom és a kis én, az ego jelképe is. Az igazi király, aki uralja a benne levő sötétséget, az egot szolgaként használja. A győzelemhez a Teremtő iránti alázat szükséges. Amikor felébred a szívünkben az odaadó szeretet lángja, amely a Krisztusi erőt felébreszti, akkor nyílik ki a szemünk az igazságra. Enélkül, a hatalom önös, romboló, semmi köze az igazi tekintélyhez, nem szolgálja a köz-, a társadalom érdekeit. Akit a szeretet vezérel, az nem önmagáért él, a közjót szolgálja, szebbé, tisztábbá, boldogabbá teszi a világot.

AUGUSZTUSI ENERGIÁK HATÁSÁRA TÖMEGESEN ÉBREDNEK FEL AZ EMBEREK, LÁTJÁK MEG AZ IGAZSÁGOT A VILÁGUNKRÓL, A BENNE LÉVŐ SZEREPÜKRŐL, A SORSUKRÓL, ÉS VESZIK A KEZÜKBE AZ ÉLETÜK FELETTI HATALMAT.

A Nap Oroszlánba lépésével egyidejűleg erős égi események történnek augusztus 7-8-9-én, amelyek hatása még 15-18-ig is érvényesül.

Említésre méltó a MARS pontos kvadrátja a SZATURNUSSZAL. Erőteljesen flusztráló hatású ez az energia, azt érezzük, hogy a cselekvő képességünk le van korlátozva, erre vagy depresszíven, vagy ellenkezőleg agresszíven reagálhatunk.

Ehhez még tovább társul aug. 7-8.-án bepontosodó VÉNUSZ - PLÚTÓ oppozíció, amely hatására megélhetjük a belső fényünk hiányát, érzelmileg üres állapotot.

Egyidejűleg áldást hozó GYÓGYÍTÓ, TANÍTÓ ENERGIAHATÁS is érvényesül (Neptunusz trigonja a Vénuszhoz és szextilje a Plútóhoz), amely nevel arra, hogyan tudod ezeket az állapotokat uralni és magadban békét és nyugalmat teremteni.

Mit lehet tenni? Nem erőlködni, elfogadni a helyzetet. Mágikus tudásodat használni. Imádkozni, spirituális gyakorlatokat végezni. Nem harcolni, nem konfrontálódni.

11-én a MARS szextil kapcsolatba kerül a NEPTUNUSSZAL, amely erősíti a transzcendentális erőt.

Augusztus 8-án pontosodik be az az égi fényalakzat, amelynek főszereplője KEIRON az ÉGI GYÓGYÍTÓ.

Az égi kép azt mutatja, hogy hatalmas a feszültség az emberiség által a múltból hozott energia és a sorsfeladata, az Isteni Terv által mutatott között. Jelenleg a Fény már annyira elárasztja a bolygót, hogy ezt tömegesen látják az emberek, amely nagy feszültséget kelt, de ez a feszültség rendkívül produktív hatású. Tudják, hogy TENNI KELL. (A Nap T kvadrátot, vet a Karmatengelyre, amelynek felszálló Holdcsomópontja együttáll az Uránusszal).

Véget ért a múlt ciklusa és elindult az új ciklus energiája, de az előre haladást az a hatalmas negatív karma teher akadályozza, amelyet sok ezer év alatt összegyűjtöttünk. Ez a csomag a mind a saját karmánk, mind a családunké, nemzetünké, az egész emberiségé, amelyet cipelünk. Ennek a tehernek egy hatalmas csomagja az atlantiszi karma. (A Karmatengelyre és a Felszálló Holdcsomóponttal együtt álló Uránuszra a Keiron karmafényszögeket vet)

JELENLEG A FÖLDRE ÁRADÓ HATALMAS FÉNYÁRADAT KEGYELMI EREJE OLDJA AZ ATLANTISZI KARMÁT. (Keiron trigonja a Nappal.)

Ez a gyógyulási folyamat az egész emberiségre nagy hatással van, mindenkire személy szerint, aki az atlantiszi karmával született le, jelenleg nagy tisztuláson megy át, amely oldódni, gyógyulni fog. Sokan csodálatos folyamatokon, GYÓGYULÁSON fogunk átmenni a következő napokban.

Ezt a folyamatot pecsételi meg a 12.-én felragyogó Telihold fénye, mind az Égatya, mind a Holdanya adja rá az áldását.

Szeretettel

Fanni