Augusztusi Holdhónap

 Isten alkotta

Kedvesek, akik olvassátok az írásomat, mindnyájan tisztában vagytok, hogy rendkívüli, sorsfordító, világ átalakító időket élünk. Csúcspont pozíció ez a Lelkünk kimondhatatlanul hatalmas inkarnációs utazásában, amelynek egyik állomása jelenlegi otthonunk, a Föld.

Részt veszünk egyidejűleg a Tejút Galaxis, a Naprendszer és a Földünk ciklusváltásában is. Jelenleg már vastagon ebben az energiában vagyunk 2012-óta. A régi korszak átalakító folyamata 2019 dec.21.-ével megkezdődött, amikor a két sorsbolygó együttállt. Emberiség szinten világossá vált ekkor, ki melyik oldalon áll. Harc indult a múlt megőrzéséért és a másik oldalon az Új Földért (szimbolizálta a 2020-2021-es éveket kísérő Szaturnusz- Uránusz kvadrát). Megnyilvánult, megnyilvánul a Covid-pandémiában, az orosz-ukrán háborúban, a társadalmi-gazdasági felfordulásban, a gazdasági válságban. Sokan meg vannak félemlítve és zavarodva, de egyre többen ébrednek fel és kezdik tisztán látni a valóságos helyzetet, hogy mi is zajlik, mi a cél.

Jelenleg egy MEGVILÁGOSODÁSI HULLÁMBA ÉRKEZTÜNK. Aki képes erre az energiára hangolódni, az a Föld új ciklusába lép, magába fogadva az Istenanya kegyelmét, áldását, végtelen szeretetét, védelmét. Aki erre a szintre már eljutott, vagy most jut el ide, az képes lesz segíteni azoknak, akik eldöntötték, hogy a Fénybe emelkedés útjára lépnek. A megvilágosodás kapuján már eddig kevesen léptek be a Föld történetében, de most az kapu szélesre tárult, TÖMEGESEN léphetünk át.

Az Isteni terv megvalósítását felgyorsító energia tömege zúdul ránk ebben az augusztusi holdhónapban.

A július 27.-i ÚJHOLD deklinációs együttállásban volt a Hamal (Kos csillagkép) állócsillaggal. Hordozta a függetlenség, a saját út megtalálásának harcos erejét. Ezzel az erővel indul az Új holdhónap, meghatározza az előttünk álló 28 napot.

NAPUNK augusztus 7.-ig a Rák csillagképben jár, amely a megváltó fény születésének helye. Sugározza az anyai szeretet hármasságának, a befogadás-, táplálás- és elengedés energiáit. Ebben az időszakban az Istenanya energiája intenzíven jelen van, gyógyítja a szeretet sebeinket. Megtanuljuk, a fény akkor erősödik bennünk, akkor válhatunk szeretetet sugárzó nappá, életünk királyává, ha alázatot tanulunk és átadjuk a kis énünk akaratát az Isteni Énünk akaratának. Ez akkor lehetséges, ha a múltunk, jelenünk és a jövőnk irányítása szívünkbe kerül, a szívszeretetünk irányít. Ezt az erőt hordozza az Oroszlán csillagkép, amelyben augusztus 8.-án lép be a Nap. Az Oroszlán a szeretet általi uralom jelképe.

Ebben az égi környezetben, július 26-án jött létre az Uránusz és a Felszálló Holdcsomópont teljes együttállása (Bika 18,34 fok), amelyhez erőteljesen közeledett a Mars.

A hármas együttállásuk augusztus 1-2-án válik teljessé, egyidejűleg két nagyon fontos fényszög kapcsolódással:

Szextilel, termékeny jellegű fényszöggel kapcsolódnak a Vénuszhoz, augusztus 5.-ig.

Rendkívüli jelentőségű a teremtő (kvadrát) fényszögük a retrográd pozíciójú Szaturnuszhoz (Vízöntő 22,53 fok), augusztus 13.-ig.

Megjegyzem, hogy július 26.-tól egészen november végéig fennáll az Uránusz-Szaturnusz kvadrát, de nem lesz teljesen egzakt, mint 2020-21-ben. A fényszög szept. vége, október elején lesz a legerősebb. Amíg retrográd (visszafelé mozog) egy bolygó, addig a belső folyamatokat érinti elsődlegesen, ez az időszak okt. 22.-ig tart, október 24.-én indul előre, de már gyenge ekkor az energiája.

Mindhárom bolygó a Kos csillagképi környezetben együtt nagyon erőteljes harcos, radikális energia, az Új bevezetésérért, a fejlődésért. Az Uránusz maga a villám, ami elsöpri a fejlődés, a szabadság akadályait. Az ehhez szükséges áldozatra utal a Felszálló Holdcsomóponttal együtt álló Diadem állócsillag. Mitológiai története: Diadem Berenice királynő haja, amit feláldoz azért, hogy a férje haza jöjjön a háborúból. A Kos csillagkép felett Perseus csillagkép, az égi megmentő, aki megmentett a szörnytől Andromédát, aki a hazájáért akart feláldozni magát. Többszörös üzenet, hogy dönteni kell, el kell fogadni, hogy az emelkedésért, ÁLDOZATOT KELL HOZNUNK. A Mars csillagképi környezetét július 26.-tól vizsgálva, figyelmeztet a kollektív tudattalanban szunnyadó erőkre, a társadalmi konvenciók ellen lázadó erők általi veszélyre.

A hármas együttállás a Bika jegyben jött létre, amelyet a Vénusz ural. A Vénusz az Ikrek csillagképben a szívet jelölő csillaggal áll együtt, amely a két részünk a személyes és az Isteni énünk között az összegző szeretet helye. Üzeni, hogy aki a szívére hallgat, az átmegy minden félelmen, legyen az bármi, vagy bárki, aki elválaszt, elhatárol önmagától és a többi embertől, az élő természettől, mindattól, ami az ÉLETET JELENTI. Ez az az energia, ami a lázadó erőket bölcsességre inti, békességre, megegyezésre. A Vénusz és a Hármas együttállás szextil fénykapcsolat energiája abban segít, hogy hogy tanuljuk az ellentétes erőket egységbe rendezni az Isteni Szeretet erejével. Ha szívből imádkozunk a békéért, akkor ezt az erőt aktiváljuk a fizikai síkon. Békét hozunk a világba!

A Szaturnusz csillaképi környezete a Bak csillagkép azon része, amelyre ömlik a Vízöntő múltat tisztító vize. A Bak az élet belső királya, aki megállíthatatlanul tör a csúcsra, ahonnan az egész univerzumot belátja. A Vízöntő energiája kitisztítja belőlünk mindazt a múltból mindazt a salakot, ami akadálya a sorsfeladatunk teljesítésének.

Kerestem a válaszokat a hármas együttállás és a Szaturnusz kvadrátjának jelentésére és ma éjjel álmomban megkaptam a szimbolikus választ.

Álmom üzenete, hogy távozzunk abból a házból, amely nem a miénk, amit csak bérelünk, mert leomlanak a falai. Álmomban ez megtörtént, de időben észrevettem és a párommal kimenekültünk. Hálás szívvel feküdtünk az anyaföldön, hogy ezt megúsztuk. Elrohantunk a bérbeadóhoz, aki vagy nem értette mit is mondunk, vagy nem érdekelte.

Sok kérdést vetett fel bennem ez az álom. A saját életemet élem, vagy másét? Kiét? Apámét, Anyámét, meg ki tudja kiét, mindazok szerint az elvek szerinti életet, amik nem engem szolgálnak, és még fizetek, dolgozok, szenvedek is érte. Romboljam le azokat a dolgokat, amelyek gúzsba kötnek és gátolják a szabadságomat. Nem szabadosságot értek alatta! Igen, biztos, hogy ezért felelősséget kell vállalnom, fel kell vállalni önmagamat maszkok, álcák nélkül, olyannak, amilyen vagyok. Lehet, hogy ezzel meg kell fizetnem múltbeli dolgokért, amelyet önmagam felvállalása előhoz. De úgy gondolom, hogy az áldozat megéri, hogy tisztán álljak az Isteni Énem előtt, hogy végre otthont leljek a világomban, haza térjek.

Ti is keressétek a saját válaszaitokat! Nincs előre megmondva mások által. Saját magadban kell megtalálnod! Ez az energia aktiválja bennünk a múltbeli tudásunkat, de egyidejűleg előhozza a szennyest, ami sürgősen ki kell mosnunk, mert már nincs idő a múlt karmikus köreit tovább ismételgetni. De, nem vagy egyedül, itt vagyunk mi mind egymásnak emberek, akik ugyanolyanok vagyunk, nincs mit titkolni, nincs mit szégyellni. Itt vagyunk, hogy segítsük, támogassuk, gyógyítsuk, ösztönözzük egymást. Meg kel tanulnunk a rendszeres kapcsolódást a szellemi Énünkhöz, mindazokhoz az erőkhöz, amelyek a Fényt szolgálják és együtt dolgozni velük. Ki kell alakítanunk JÓ SZOKÁSOKAT, olyan napirendet, amelyben van elég időnk önmagunkra, van időnk a legfontosabb kapcsolatunk, ISTENNEL VALÓ KAPCSOLATUNK TÁPLÁLÁSÁRA, mert ezekben az időkben ezt LÉTFONTOSSÁGÚVÁ VÁLT. Figyeljük és óvjuk testünket és testi egészségünket. Pihenjünk eleget, legyünk friss levegőn, mozogjunk. A fizikai test táplálása nagyon fontos, mert a hatalmas energiák erőteljesen igénybe veszik, hozzá kell szoknia, ezért több pihenésre van szükség. Segítsük és gyógyítsuk a rászorulókat. Meg kell tanulnunk, amiből feleslegünk van, ajándékozzuk el. Ugyanez vonatkozik arra is, ha valami miatt szenvedünk, akkor keressük meg azokat, akik ugyanezen cipőben járnak és segítsük egymást, mert együtt előbbre jutunk. Ne tartsuk meg a tudásunkat magunknak, hanem osszuk szét azok között, akik szomjaznak rá, akiket az előbbre visz, de ne erőltessük rá senkire.

Ez az augusztusi időszak már bevisz az új időbe, új utakra indít. Erőteljes változáson mész keresztül, ha hagyod magad áthangolni, ráfekszel az energiahullámra. A ciklusváltás a múlt lerombolásával, veszteségekkel jár együtt, de ha Te figyelsz, állandó kapcsolatban vagy a belső vezetéseddel, akkor semmi baj nem fog érni, amit Te ne tudnál megoldani. Működni fog a belső erőd, amely biztonságot ad és megoldja a feladatokat. Ne feledd, minden nehézség lehetőség a képességeid megélésében, a tanulásban, a fejlődésben. Nincs olyan dolog, amiben ne lenne szépség, ne lenne pozitív értelme.

Bízz a belső erődben, nincs mitől félned, sőt örülnünk kell, hogy egy tiszta, szépséges, fényes új világ felépítői lehetünk.

Rendkívül alkalmas arra, hogy kinyíljunk az Istenanya szeretetének, áldásának befogadására.

Szeretettel

Fanni