AZ EMELKEDÉS HETÉT ÉLJÜK…

TUDATOSÍTSUK MAGUNKBAN, HOGY JÓ IDŐBEN,
JÓ HELYEN VAGYUNK,
HOGY EGY ÚJ FÖLDET TEREMTSÜNK MEG,
EZÉRT SZÜLETTÜNK, SORSFELADATUNK.”

A Fény megtestesülése a földönjpg

E rendkívüli hét energiája most különösen segít a spirituális emelkedésünkben.

Az égen egészen máj. 2-ik a feltétel nélküli szeretet energiáját sugározza a Halak két urának, a Neptunusznak és a Jupiternek együttállása, akik összeölelkeznek a szépséges Vénusszal, a Halak csillagkép visszaúszó halának fejénél. A mai nap a Holddal is együtt állnak, ami különösen fokozza az érzékenységünket erre az energiára.

AZ ÉG SUGÁROZZA A SZERETET-SZÉPSÉG- BŐSÉG ENERGIÁJÁT.

SEGÍT TUDATOSÍTANI AZ IGAZSÁGOT, HOGY A SZERETET-SZÉPSÉG- BŐSÉG ENERGIÁJA AZ ÖNVALÓNKKAL VALÓ EGYSÉGBŐL FAKAD.

HA KAPCSOLÓDUNK A FELSŐBB ÉNÜNKHÖZ, AKKOR ELÁRASZTJA A SZEMÉLYISÉGÜNKET. EKKOR MEGÉLJÜK, HOGY MINDNYÁJAN FÉNYBŐL-SZERETETBŐL SZÖTT, SZÉPSÉGES LÉNYEK VAGYUNK.

A FELADATUNK, HOGY EZT A MINŐSÉGET MAGUNKÉVÁ TEGYÜK, ÉLJÜK, ÁRASSZUK A VILÁGUNKBA!

Az emberiség történetében ELJÖTT AZ IDŐ, hogy minél többen megnyíljunk a fényre, a bennünk lévő évezredek óta kikapcsolt fénykódok elkezdjenek aktiválódni. A Napunk folyamatosan kibocsájtja a fénykódokat, amelyekhez, akik erre FELKÉSZÜLTEK ÉS TUDATOSAN KAPCSOLÓDNAK, UGRÁSSZERŰ ÁTALAKULÁSON MENNEK ÁT, - ÁTMENNNEK A DIMENZIÓVÁLTÁSI FOLYAMATON, FELÉBREDNEK.

A dimenzióváltás,- dimenzióemelkedés mikor következik be, az az emberiség tudatossági szintjétől függ, EZÉRT TE ÉS ÉN IS FELELŐSEK VAGYUNK.

Az ember szabad akaratot kapott, úgy lett megalkotva. Saját magad is megtapasztalhatod, hogy a világod olyan, ahogyan Te megtapasztalod, ahogyan a történéseket lefordítod. Ha Te kapcsolódsz az Önvalódhoz és megéled a szellemi lényed végtelen szépségét, az áradó szeretetét és ez a kapcsolódás már elég erős, azaz, ha már felkészült vagy, akkor ez az energia árad belőled a környezetedre, határozza meg látásmódodat. Ekkor lehet kint bármekkora a káosz, de Te rendet, békét, szeretetet fogsz megélni, egy ilyen világot teremteni. Ha ezt a világot sokan így éljük meg, akkor ez az energia hatványozódni fog és a megvilágosodás hulláma söpör végig a bolygónkon, akkor létre álmodunk egy fénnyel, szeretettel teli Új Földet és bekövetkezik a dimenzióemelkedés.

Ehhez az szükséges, hogy naponta rendszeresen kapcsolódjunk az Önvalónkhoz, imádkozzunk, meditáljunk, erősítsük a kapcsolatot, hogy átszellemüljünk, felébredjen a fénytestünk. Tudatosítsuk, hogy a szeretet-a bőség- a szépség az Önvalónkkal való egységből fakad. Ha kapcsolódunk a Felsőbb Énünkhöz, akkor elárasztja a személyiségünket.

TUDATOSÍTSUK MAGUNKBAN, HOGY JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN VAGYUNK, HOGY EGY ÚJ FÖLDET TEREMTSÜNK MEG, EZÉRT SZÜLETTÜNK, SORSFELADATUNK.

Koncentrálj erre a gondolatra, érezd a Lelked örömét, és sugározd ezt az energiát. Élj ebben az öröm állapotában. Lásd minden társadban, amikor a szemébe nézel, érezd az egység örömét.

E hét napja különösen alkalmasak a művészi tevékenységre is. Ha eddig nem írtál verset, vagy festettél képet, olyan alkotó tevékenységet, ami mindig szerettél volna, de nem kezdtél bele, most itt az idő, hogy elkezd.

Fénnyel teli, csodás napokat kívánok, éld meg a Lényed varázslatos erejét!

Fanni

2022.ápr.27.