BÉKÉÉRT!

ujhold apr

Felszínen dúl a vihar, de bent a középpontban csend, nyugalom van.

Ma reggel rendkívül kaotikus, lehúzó energiára ébredtem. Kint havazott, ami nagyon szokatlan április 3.-án. Sajnos engem is bedarált ez az energia, elkezdtem különböző posztokat olvasni, amitől nagyon rosszul éreztem magam.

Aztán leültem meditálni és rögtön, elém tárult az ápr. 1-i Újhold égi képe és üzenete.

Plútó az ég tetején. Nézz befelé, tárd fel a felszín alatti kincseket, azaz önmagad rejtett képességeit, a tapasztalataidban rejlő tanításokat, hozd a felszínre. Most eljött az idő a megértésre és a megoldásukra, ami előre visz, emelkedést hoz az idővonaladon. (Visszaúszó Hal csillagképi környezetében született az Újhold, együtt állva a Merkúrral és a Keironnal). Lehetőséged van egy új kezdetre, a radikális megújulásra (Kos Holdhónap, Plútóval az ég tetején).

Hogyan? Befelé irányuló koncentráció erejével, aminek a célja, hogy békét, harmóniát teremts magadban (Szaturnusz, Mars együttállása Vénusszal).
Rendkívül támogatják az égi energiák, hogy ezt elérd meditáció, spirituális gyakorlatok által (Neptunusz együttállása a Jupiterrel, égi aszcendens együttállt a Plejádokkal). Olyan igazságok tárulnak fel előtted, amit eddig nem értettél meg, ha a révült, transzcendens állapotokban vagy. Segít abban, hogy megtaláld a középpontodat, a benned lévő tiszta forrást, mert ez az egyetlen módja annak, hogy békét, nyugalmat nyerj, hogy egyensúlyban maradj, és ne függj a felszínen dúló egyensúlytalan, lehúzó erőktől.

Plejádok együttállt az Aszcendenssel Újholdkor. Plejádok, vagy Fiastyúk a galaktikus ősanya, a Plejádok csillaghalmaz a galaxis szerelmi fészke, teremtő központja. Ezt a hatalmas mágikus erő támogat, ha rá koncentrálsz.
Meditációidban, Imáidban az Istenanyához fordulj és minden gyakorlatodban a szívközpontodra figyelj, hogy eltöltsön végtelen szeretete, ami által bölcsességre, békére lelsz. Akkor ez az erő fog vezetni Téged és mindig tudni fogod, hogyan dönts, hogyan élj, hogy mindenki javát szolgáljad.

A külső történések mindig a javunkat szolgálják, az élet nem ellenünk van, hanem mellettünk áll.

A jelenlegi kaotikus helyzet tanít a választásra. Kint maradsz a felszínen, ahol dúl az ellentétes erők vihara és hol egyik, hol másik irányba sodor.
Bárhogy döntesz, mindig a szél által sodort falevél leszel. De mi fák vagyunk, amelyek gyökere a Földanyából ered és a lombkoronánk az Égatya országába nyúlik. Mindig stabilan fogunk állni, a Föld és az Ég által támogatva, ha azt éljük, akik vagyunk, anyagi ruháját felöltött Isteni Lények.

Ezt a leckét tanuljuk, - nap, mint nap. Ha kinézek, a fehér hulló hóra, a természet is ezt tükrözi vissza, tisztulj meg, válaszd a FÉNYT.
A fotó Visokóban készült a Boszniai Pramisok mágikus völgyében.

Szeretettel
Lőcsei Fanni
2022.ápr.3.