TÁPLÁLD ÖNMAGADBAN A SZERETETET!

Szívszivárvány

Holnap (dec. 12.-én) gyújtjuk meg a Csillagfénykoszorú harmadik gyertyáját, és ezáltal összekapcsolódunk a Capella, a Szekeres csillagkép legfényesebb csillagának fényével. Capella a Tejút második oszlopa, az Isteni energiákat közvetíti.

Capella a FÉNYBE EMELKEDÉS IRÁNTI ELKÖTELEZŐDÉS SZIMBÓLUMA. Sárga színe utal az Istenek és az emberek közötti KÖZVETÍTÉS valóságára.

A FÉNYBE EMELKEDÉS IRÁNTI ELKÖTELEZŐDÉS NEM MÁS, MINT A SZERETET IRÁNTI ELKÖTELEZŐDÉS. Ennek lakhelye az emberi szív. Minap találtam egy csodálatos idézetet Shri Amma Bhagavantól: „Amikor az emberi szív virágzása elkezdődik, a világ karmája összeomlik.” A szeretet az egyetlen erő, ami békét, boldogságot hoz a világra

Jelenleg a Nap és a Merkúr a Skorpió csillagképben már a Tejúton az Istenek útján jár, mégpedig a Skorpió fullánkjánál, alatta az Oltár csillagkép, felette ragyognak a Kígyótartónak, az égi gyógyítónak csillagai. Ez a hely az áldozat helye, a legnagyobb belső átalakulás, átminősülés helye. Itt a hősök meghalnak, hogy aztán az égbe emelkedjenek.

Egyidejűleg péntek óta totálisan együttáll a Vénusz és a Plútó a Bak jegyben, dec. 23.-ig nagyon erős az együttállásuk. Ezt az állást mondják érzelmi feketelyuknak. Olyan helyzetekre utal a szimbólum, amikor lemész a saját alvilágodba, majd átmész egy metamorfózison és egy másik dimenzióban találod magad. Aki átélte, az tudja miről beszélek.

A Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja erősen pontosodik, már csak 1 fok az orbiszuk, karácsonykor lesz teljes az együttállásuk. Számomra ez az állás mindig a győzelmet sugallja, a dicsőséges megoldás, az emelkedés lehetőségét. Nincs olyan korlát az életben, amin nem lehet felülemelkedni. Olyan kényszerítő helyzet jön hirtelen létre, aminek hatására szabályosan átugorjuk a korlátot és az ISTENI ZSENIALITÁS, amely bennünk van, kiszabadul, elkezd működni. HINNED KELL, HOGY VAN VARÁZSERŐD, hogy képes vagy működtetni, hogy képes vagy kapcsolódni az Isteni Énedhez. Sokunk már megélt az eddigi életében ilyen helyzeteket. Emlékezz erre, van kiút. Soha ne add fel!

Mindez rendkívül erős radikális átalakulást inspiráló energiahatás. Nincs választás, az marad fent, aki képes átminősülni. Az, aki hisz az emberiség, a bolygó fénybe emelkedésében, átadja magát ennek a célnak, képes a célját kitartóan táplálni és ezért nap-mint nap, kitartóan dolgozni, tudja, hogy nincs olyan helyzet, amin nem lehet felülemelkedni, mert Isten Gyermeke. Aki nem teszi, sajnos - ki kell mondanunk – elnyeli a sötétség. Ez most ilyen világ, ilyen helyzet, sorshelyzet van. Bolygószinten harc folyik, hogy az új korszak milyen irányban induljon, haladjon. RAJTAD ÉS RAJTAM IS MÚLIK HOVA JUTUNK. NE FELEDD, HOGY RÉSZE VAGY AZ UNIVERZUMNAK ÉS AZ UNIVERZUM BENNED VAN.

Nap-mint nap sokszor nehéz, sokszor szinte sokkoló helyzetbe kerülünk. Nagyon sok energiába kerül egyensúlyban maradni, a félelem, a hazugságok, a káosz tengerében meglátni a fényt. De ne feledjük, mindig van megoldás, mindig van kiút minden helyzetből, ha mindig hiszünk az univerzális VÉGTELEN SZERETETBEN. Soha nincs olyan próbatétel, soha nincs olyan helyzet, amin nem tudunk felemelkedni, ha hajlandók vagyunk kapcsolódni, ha hajlandók vagyunk kommunikálni a bennünk levő Isteni Részünkkel. Aki nem hiszi, hogy Isten létezik és bennünk van és az egy személyes Isten, akihez lehet imádkozni, lehet kérni a segítségét, az nem élheti meg, hogy válaszolni fog, hogy segít. Az égen ott ragyognak a KÍGYÓTARTÓ CSILLAGAI, mutatják az Isteni gyógyító erő, az Isteni Kegyelem, mindig jelen van és ez az erő mindnyájunkban működik, ha hajlandók vagyunk kapcsolódni hozzá.

Kedveseim, imádkozzatok, végezzetek spirituális gyakorlatokat, különösen azokat, amelyek kinyitják a szíveteket Isten Végtelen Szeretetére.
Legyetek jók önmagatokhoz, legyetek kedvesek szeretetteljesek a társaitokhoz, hiszen a legnagyobb öröm az életben a szeretet által van, Hát TÁPLÁLJÁTOK!

Áldott, gyönyörű adventi vasárnapot és jövő hetet kívánok!

Fanni