Holnap, december 4-én gyújtjuk az

ADVENTI FÉNYKOSZORÚ MÁSODIK GYERTYÁJÁT, A KÉK GYERTYÁT.
BEHÍVJUK a VEGA CSILLAGENERGIÁJÁT

 Avatar1

A téli napfordulóig a Napunk a Skorpió csillagképben jár, amely felett az égi beavató, a Kígyótartó csillagai árasztják a tudás, gyógyítás energiáját. 

 

Ez az évünk legsötétebb időszaka. De főleg azért, mert ekkor erőteljes élethelyzetek jönnek, hogy szembenézzünk a belső sötétségünkkel, beavatási folyamaton megyünk át, hogy a karácsony szent ünnepére, megtisztulva, készen álljunk a fény befogadására. A Teremtőnek ez a terve velünk, emberekkel erre az időszakra, és a csillagok energiája ezt közvetíti, erre predesztinál bennünket. Minden évben lehetőséget kapunk az átlényegülésre, a szellem fényével való egyesülésre. Erről szól ez az adventi időszak.

Most különösen fontos ebben a kavargó, kaotikus világban, hogy ennek tudatában legyünk és a belső emelkedésünkkel foglalkozzunk, mert a külvilág sötét energiája elsüllyeszt.

Múlt héten leírtam, hogy az adventi időszak számunkra egy csodálatos misztikus utazás lehet, ha az aktuális heti gyertya meggyújtásával, a hozzá kapcsolódó csillagenergiára hangolódunk.

Múlt héten meggyújtottuk a piros gyertyát, az Antareshez kapcsolódót. Nem véletlen, hogy ezzel indít az adventi időszak, mivel a Napunk, együtt a Merkúrral, a hét nagy részében közvetlenül együttállt az Antaresszel. Nagyon erős, beavató, tisztító energia áradt. Bizonyára érzékeltétek. A fénygyakorlatok és a tudatos kedvesség, jóság, szeretet önmagammal és a társaimmal, segített ÁTMINŐSÍTENI a nehezebb helyzeteket. De bizony kitartóan dolgozni kellett, nap-mint nap.

Holnap gyújtjuk a kék, a VEGA gyertyáját.
VEGA A HANG, A TEREMTÉS ENERGIÁJA.

Ha ráhangolódsz a Vega energiájára, a jövő hét örömteli lesz.

Rajtad múlik, hogy mit teremtesz!

A Lelkem már ma reggel küldött egy dalt, amit le is zongoráztam. Telefon felvétel, nem jó minőségű, de elküldöm, mert nagyon kapcsolódik ehhez az energiához. Remélem örömöd lesz benne. (Itt nem tudjuk feltenni, e-mailben el tudom küldeni)

A zene varázserő! Hiszen az egész Univerzum rezgés, hang, minden énekel. A HANG TEREMTI A VILÁGOT. A VEGA FÉNYE, MAGA A SZFÉRÁK ZENÉJE. Az Orfeusz mitológiai története kapcsolódik hozzá. Olyan gyönyörűen szólt a Lantja, hogy még az alvilág urát is elbővülte és átengedte az alvilágba, hogy visszakapja meghalt szerelmét, Euridikét.

A HANG MEGNYITJA A KAPUKAT, A HALANDÓ ÖSSZEKAPCSOKÓDIK A HALHATATLAN RÉSZÉVEL.

Érezd át a FELELŐSSÉGÉT, mert amit mondasz, gondolsz, azt teremted! MINT ISTEN GYERMEKEI TEREMTŐ LÉNYEK VAGYUNK!

Csukd be a szemedet és a füledet arra a sötét energiára, ami a világban kavarog. Olvass fénnyel szőtt könyveket, nézzél lélekemelő filmeket és hallgass gyönyörű zenéket. Tedd mindezt nagyon tudatosan, figyelj a belső fényedre, az mutatja az utat. Légy tudatos, milyen élethelyzetekbe mész bele. Ha mérges vagy, ha félsz állj meg. Lélegezz tudatosan. „Beszívom a fény energiáját, elárasztom vele minden sejtemet és kifújom mindazt, amire nincs szükségem”. 2-3 koncentrált légzés ezzel a mantrával. Ez csak pár pillanat és megnyugszol. Magasabb rezgésen folytathatod tovább, aminek egészen más lesz a következménye, egy jobb teremtés.

A világodat Te teremted, olyan, a világ, amilyennek Te látod! Egy bolond világban is lehet boldog az ember!

Készülj énekkel tánccal a Karácsonyra!
Vigyél fényt a sötétségbe!

Csodás hetet teremtsetek Kedveseim!

 

Szeretettel
Fanni