MISZTIKUS UTAZÁS

ADVENT CSILLAGFÉNY KOSZORÚJÁVAL

 Adventi koszorú 2

Advent egy csodálatos misztérium, amely elvezet az év legnagyobb misztériumához, a Karácsonyhoz.

 Advent időszaka egy rendkívüli belső utazás lehet számunkra, amely a szívünk felébresztéséről szól, amelynek során ráébredünk Istennel való Egységünkre. A karácsony misztériuma jelöli ki az utazásunk célját, hogy megszülessen szívünkben a Krisztusi Én.

Egy rendkívüli spirituális utazásban lehet részünk, ha követjük az égi rendet, és a csillagok fényéből fonjuk meg a koszorúnkat. Mégpedig a Tejutat, az Istenek Útját tartó csillagok fényéből, amelyek minden kultúrában ősidőktől fogva kiemelt szerepet töltöttek be, mivel különleges fényükkel a többitől elkülönülnek.

Ha az adventi gyertyáinkat összekapcsoljuk ezekkel a misztikus csillagerőkkel, az egyes gyertyák meggyújtásával átjár az energiájuk, amelynek rendkívüli átalakító, emelő ereje van. Ha ismered a négy csillag szimbolikáját, tudatosítod magadban, akkor sokszorosára emelődik a hatása. Emiatt összefoglalom mindazt, amelyeket ezekről a csillagokról tudok és megosztom Veled.

Minden gyertya meggyújtása egy csodálatos spirituális élmény lesz számodra. Érezni fogod a folyamatot, ahogy a hetek előre haladásával a fény növekszik benned.

Javasolom, hogy végezd a gyertya gyújtást SZERTARTÁS keretében.

Tiszta, szép környezetben, ünnepi ruhában kezdj hozzá a szertartáshoz.

Lazítsd el a testedet, csendesítsd le az elmédet. A legegyszerűbb és nagyon hatásos technika a légző gyakorlat. Ezt követőleg, elmélkedj el az aznapi gyertya csillagszimbolikáján, amelyet leírtam.

Gyújtsd meg a gyertyát.

Figyeld a gyertya lángját és hagyd a megnyilvánuló erőt hatni rád. Majd csukd be a szemedet és érzékeld a fényt. Ha nem érzékeled, akkor is jelen van. Nem kell tartanod, olyan magasrendű fényerők lesznek jelen, amelyek tökéletes védelmet nyújtanak.

ELSŐ gyertya

Ma, november 28-án gyújtjuk meg az adventi koszorú első gyertyáját. Az első gyertya vörös színe ANTAREST, a Skorpió szívét, a legfényesebb csillagát jelképezi.

ANTARES, MINT ÉGI JELKÉP, A MEGADÁSRÓL, A NAGY BELSŐ ÁTALAKULÁSRÓL SZÓL.

MEGHALNI AZ ÖRÖK ÉLETRE.

EMBER MEGDICSŐÜLÉSE, ISTENNÉ VÁLÁSÁNAK SZIMBÓLUMA.

ISTEN VÉGTELEN SZERETETÉNEK MEGTAPASZTALÁSA.

Mire tanít?

Jézus a keresztfán szenvedve, haldokolva – mivel ő is ember volt - kételkedett Isten végtelen szeretetében, irgalmasságában: Atyám miért hagytál el engem? Mikor feladta, elfogadta sorsát: „Atyám, a Te kezedbe ajánlom lelkemet”. Ekkor történt meg a kozmikus átalakulás, ekkor vált Jézus Krisztussá, emberből Istenné lett.

Mindenki életében vannak krízis helyzetek, fájdalmak, szenvedések, ilyenkor mindenki felteszi a kérdést, miért engedi ezt meg Isten? Aztán, amikor eljutunk a spirituális érettségnek egy pontjára, tudjuk, hogy a krízisek a Lélek próbái, a fejlődésünk egyes állomásai, amelyek során megtörténik az alkímia, ez az arannyá válás folyamata. Levetjük a csúnya hernyóformánkat és gyönyörűséges pillangóvá válunk. Amikor a fény megvilágítja a tudatunkat, akkor MEGADJUK MAGUNKAT, FELADJUK AZ EGONKAT, ÁTADJUK AZ IRÁNYÍTÁST ISTENNEK. EKKOR MEGTAPASZTALJUK ISTEN VÉGTELEN SZERETETÉT.

MÁSODIK gyertya

A második gyertyát december 5.-én gyújtjuk meg. A gyertya színe kék, úgymint a WEGA, amit szimbolizál, amely a Lant csillagkép legfényesebb csillaga.

A TEREMTÉS HANGJA, amely által az egész Univerzum létrejön. A szférák zenéjének csodálatos HARMÓNIÁJA, az Isteni Teremtés tökéletességének visszhangja.

Mire tanít?

A szó, a hang teremtő erő. Mint Isten gyermekei, rendelkezünk a teremtő erővel. Ennek tudatában bánj vele. LÉGY TUDATOS A GONDOLATAIDRA, LÉGY TUDATOS A SZAVAIDRA.

Lássuk meg mindenben a szépséget, lássuk meg a HARMÓNIÁT úgy magunkban, mint társainkban, a környezetünkben. Lássuk meg, hogy a tökéletlenség csak látszólagos. Amikor belenézel szerető szívvel a másik ember szemébe, akkor meglátod a benne lévő fényt, meglátod, hogy ő is, akárcsak Te, ISTEN TÖKÉLETES GYERMEKE VAGY.

HARMADIK gyertya

Az adventi koszorú harmadik gyertyáját december 12.-én gyújtjuk meg, amelynek színe sárga, akár a CAPELLA a sárga csillag, amely a Szekeres csillagkép legfényesebb csillaga.

Sárga színe utal a (felső hatalomra), közvetítő szerepre, az Istenek és az emberek közötti kommunikációra.

A FELEMELŐ, ÉLETET SEGÍTŐ, ÉGI SZELLEMI TÁPLÁLÉK JELENIK MEG AZ ENERGIÁJÁBAN, - TÁPLÁLÁS ÉS TERMÉKENYSÉG. Indiaiak BRAHMAN SZÍVÉNEK nevezik.

Mire tanít?

Utal arra, hogy a szív a kapu, amelyen átjutva, jutsz a Fény Birodalmába. De ehhez KÖTELEZD EL MAGAD A SZELLEMI FELEMELKEDÉS IRÁNYÁBAN, erre a legmegfelelőbb ez az energia. Ehhez szükséges a szellemi táplálék, a napi, a rendszeres spirituális munka. Ebben az időszakban nyitva van a kapu az angyali birodalmakhoz, nyitott a kapu a Felsőbb Énedhez, a szellemvilághoz. Tápláld magad fényes gondolatokkal és érzelmekkel, akkor rövid idő alatt megváltozik a világod.

NEGYEDIK gyertya

A negyedik gyertya színe fehér, amelyet december 19.-én gyújtunk meg. Színe utal a Szíriusz fehér színére.

Szíriusz a Nagykutya csillagkép fényes csillaga, nagyon fontos szerepet töltött be az ókori kultúrákban. Átjáró az emberek és az Istenek világa között. Szíriusz kísérte a lelkeket a túlvilágra. A fehér szín figyelmeztet az Isteni Erőkkel való találkozás, az átlépés előtt, a belső megtisztulás fontosságára. Istenek birodalmába csak teljes odaadással, önátadással lehet belépni, mert ha oda belépsz, MEGSZÜNSZ MINT EMBER, ÉS FEÉBREDSZ MINT ISTENEMBER.

A Szíriusz az átjáró, az adventi folyamat utolsó állomása, amely elvezet a Karácsony szent Misztériumához. Mivel, amikor átmész az átjárón, fellépsz a Tejútra, de ekkor már nem leszel az, mint aki eddig voltál. JÁROD TOVÁBB UGYAN AZ EMBEREK ÚTJÁT, EMBERKÉNT LÉTEZEL, DE MÁR TUDOD, HOGY TE ÉS ISTEN UGYANAZ.

Ekkor érsz el az EMBERI EVOLÚCIÓ VÉGSŐ ÁLLOMÁSÁRA. Az advent misztériuma erre tanít bennünket. Segít benne, hogy megértsük, hogy mi az utunk emberként, mi a célunk, merre tartunk, mire és miért lettünk teremtve.

Kívánok csodálatos, fényes utazást, áldás kísérjen bennünket.

Szeretettel

Fanni Lőcsei

2021.nov.28.