SZERELEM, BÉKE NAPJAI

Zorba viragzas

A július 10.-én megszületett ÚJHOLD energiája csodás, beszédes nyitánya volt az előttünk álló szerelmes napoknak.

Ezt előkészítette a hónap első 10 napja, amelyek az elengedésről, a korlátaink meghaladásáról, karma oldásról szóltak. Ahhoz, hogy megértsük a következő lépést, megemlítem a hatását, bár a Mars vonatkozásában már részletesen írtam róla. Most már van tapasztalatunk is, bizonyára voltak megéléseitek. Utólag átgondoljuk, tudatosítsuk a történéseket.

Akik TUDATOSAK VOLTAK RÁ, képesek voltak befogadni a KEGYELMI ENERGIÁT, ami áradt a kozmikus térből és azonnal érzékelték a hatását. Különösen hatott Rád, ha bolygóállásaid vannak a jegyek 12-14 fokain. A két kapcsolatbolygó, a Mars, majd a Vénusz T kvadrátja az Uránusszal és a Szaturnusszal, amit oldott a Keiron, rendkívül tüzes, radikális, inspirativ energiákat kulminált. A múlt héten még a hőmérséklet is mutatta, hogy milyen tüzes, forró energiákról van szó.

BESZÉDES ÜZENET VOLT, mivel a Mars a hónap első hét napban, majd később júl. 6-10-ig a Vénusz a Rák csillagkép ollójánál állt: ELJÖTT AZ IDEJE ÁTVÁGNI AZ EGOS RAGASZKODÁSAINKAT, KORLÁTOZÓ HIEDELMEINKET, ROMBOLÓ SZOKÁSAINKAT, KAPCSOLÓDÓ NEGATÍV ÉRZELMEINET, AMELYEK MIATT UGYANAZT A KÖRT ISMÉTELGETJÜK, NEM JUTUNK ELŐBBRE ÉS SZENVEDÜNK.

A Mars konstelláció energiáit kemény koppintásként élték meg azok, kiknek már el jött az idő, hogy változzanak, de nem akarták. Az ismeretségi körömben is voltak többen, akik erős lökést kaptak a változásra. Megszenvedték, de rákényszerültek a változtatásra, ha nem akarnak még jobban szenvedni, mélyebbre süllyedni.

A Vénusz konstelláció a kapcsolati területeinket, főleg a párkapcsolatokat érintette, főleg érzelmi téren. Előjöhettek a hatalmi harcok egy párkapcsolatban, ráláthattunk annak hibáira, értelmetlenségére, pusztító hatására.

Egy-egy élethelyzet napközben, vagy egy álom döbbenetes változást hozhatott, amire rácsodálkozhattál. Régi karmikus kapcsolatprobléma, érzelem, seb feloldódhatott egy perc alatt és egy új, tiszta, szeretettel teli utat nyithatott előttünk.

Példaként említem egy élményemet. Csak egy kozmikus csettintés volt, kegyelmi pillanat hatása. Egy spirituális társammal, akivel már évek óta feszült volt a kapcsolatom, nem sikerült eddig megoldani, hiába igyekeztem, egy álom hatására teljesen feloldódott. Másnap eszembe jutott és eltöltött a mély szeretet, teljes béke iránta.

A tisztító energiák éppen arra hatottak, hogy oldódjanak az egos törekvéseink, olvadjon le a szívünkről a jég, NYISSUK KI A SZÍVÜNKET, MERJÜNK ÖRÜLNI, MERJÜNK SZERETNI, MERJÜNK ÖRÜLNI ENNEK A GYÖNYÖRŰ VILÁGNAK, LÁSSUK MEG A MINDENBEN MEGLEVŐ SZÉPSÉGET. Az Újhold égi helyzete erre hívja fel a figyelmünket, az IKREK CSILLAGKÉP SZÍVÉNÉL született meg. Jelzi előre, hogy ez az előttünk álló holdperiódus, egy fénnyel- szeretettel teli rendkívül emelő időszak azok számára, akik képesek a szívüket kinyitni, képesek meglátni a mindenben meglevő egységet, képesek szeretni. Az ikrek, a Castor és a Pollux mitológiai történetének üzenete, hogy a halhatatlan részünkhöz a szeretet által tudunk kapcsolódni, megélni az egységet, a teljességet, meglátni az örök szépséget ebben a múlandó, változó világban. AKI SZERET, AZ ÁLDOTT.

A szívmeditációk, amelyek összekapcsolnak a forrásunkkal, különösen hatnak ebben a 28 napban.

A július 11-15.-e közötti időszak az ÜNNEPLÉS AZ ÖRÖM, A SZERELEM IDEJE. Különösen erőteljes a július 12 -13-a. 12-én még a Hold is áthalad a két kapcsolatbolygón.

Ekkor EGYESÜL az OROSZLÁN JEGYBEN A VÉNUSZ A SZÍVKIRÁLYNŐ, A MARSSAL A SZÍVKIRÁLLYAL. Rendkívüli szenvedélyes, tüzes energiák hatnak ránk. Ránk fér ennyi hónap elzártság, félelem, korlátozás után, ünnepelni.

NE FELEDD A SZERETET, AZ ÖRÖM TESZ SZABADDÁ, ELSÖPRI A KORLÁTOKAT. A KORLÁTOK NEM KÍVÜL, HANEM MIBENNÜNK VANNAK.

Eszembe jut Osho végtelen bölcs, számomra is követendő üzenete: „Zorba és Budha egyesítése.” Kapcsolódjunk a forrásunkhoz, dolgozzunk a felemelkedésünkön, tudjuk, hogy nem fizikai, hanem örök lény vagyunk, rajtunk keresztül tapasztalja meg a Végtelen Tudat/Isten a fizikai világot. A dolgunkat akkor végezzünk el a legjobban, ha merünk itt totáliasan élni. Nem félünk a hibáinktól, mert tudjuk, hogy ezeken át tapasztalunk, jutunk előre. Merjünk örülni, merjünk tombolni, lelkesen szeretni, alkotni, igazi Társ - teremtők lenni.

Osho így ír erről:

„Az emberiség keleti fele elfogadta a belső világot, de elutasította a külsőt, a másik, a nyugati fele pedig az anyagi világot fogadta el, a belsőt utasította el. Mind kettő csupán egy fél, és nincs olyan ember, aki félként elégedett lehetne. Teljesnek kell lenned: gazdagnak testben és tudományban, gazdagnak meditációban és tudatban. Szerintem csakis egy teljes ember lehet szent ember. Én Zorbát és Buddhát akartam egyesíteni. Zorba egyedül üres. Táncából hiányzik az örökkévaló minősége, pusztán pillanatnyi élvezet az egész. Hamar belefárad. Ha nincsenek a kozmoszból feléd áradó, kiapadhatatlan forrásaid, ha nem válsz valóban élővé, akkor nem tudsz teljessé válni.”

Drága Lélektársaim, Barátaim, csodás ünneplést, újjászületést kívánok egy örömtelibb életre!

Szeretettel

Fanni