Karma a párkapcsolatban

Elgondolkodtam Attila a kérdéseden, miért is jött létre a kapcsolatunk ilyen korkülönbséggel?

Nem zavar a 13 év korkülönbség? Azt mondtam, a fiatalság nem kor kérdése, ami igaz. De egy párkapcsolatnál mélyebb az ok.

igazi szerelem

Az átlagosan kialakult vélemény szerint a nő legyen fiatalabb, ami ebben az esetben fordítva teljesen rendben van, de fordítva nem- ez az elfogadott vélemény. Az az átlagos tapasztalat van mögötte, hogy a nő megörekszik a menopauza után, nincs nemi vágy, mert nincs utódnemzés, így nincs rá szükség, így alakítja a természet. Ez egy férfinál jóval később, bár a férfiaknál is gyengül a kor előrehaladtával, a nemi vágy. Ez az átlag, de nem mindenkire vonatkozik, mert minden a tudatban dől el és a test a tudat által irányított. Nem a plasztikai műtétek által lesz fiatal valaki.

Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatnak mély, sorsszerű okai vannak. A mi találkozásunk ideje most jött el. Éppen ebben az időben, hogy nekem 13 évvel többet kellett ebben az életben megélni, most jött el, hogy beteljesítsük együtt, a közös feladatunkat, amit csak együtt tudunk megoldani. Nagyon szép és nagyon izgalmas feladat, ahogy ez kibontódik, kíváncsian várom.

Mély összefüggésekre jöttem rá, úgy döntöttem közzéteszem másoknak is, mert érdemes, de elsősorban Neked írtam.

KARMA A PÁRKAPCSOLATBAN

Két ember mély megélése, összekapcsolódása egymással, az sorsszerű folyamat, kozmikusan irányított. Nem hiszem, hanem tudom, mert megtapasztaltam, hogy van reinkarnáció, időtlen lények vagyunk, az életeink láncolatot alkotnak. Amikor ide megszületünk, csak ezt a kis darabot látjuk belőle, nem értjük a nagyobb összefüggéseket. Nem értjük, hogy sorsszerű események jönnek létre, sorsszerű kapcsolatok a többi emberrel. Ennek oka a kozmikus törvény, az ok- okozat törvénye, amit keleten karma törvényének hívnak.

Amikor két ember sorsszerűen találkozik az már egy okozat, - oka, múltja van. Én abban a helyzetben voltam, nem szerencse, hanem lelki érettség, hogy tudom, mik voltak a párkapcsolataim előző életbeli előzményei, így nagyobb összefüggésben látom.

Az sem véletlen, hogy két ember időben, az életfonalán mikor találkozik egymással. Akkor érett meg rá, hogy a múltat kidolgozza és megértse, megtanulja azt, ami által előbbre juthat. Általa jobban megértse önmagát, megértse jobban magát az életet. Meggyógyítsa, esetleg jóvátegye a múltat, kiegyenlítse a számlát…..

Minden kapcsolat erre lehetőséget ad, de lehet, hogy még nem vagyunk azon a szinten, hogy kiegyenlítsük – ennek az a fokmérője, amikor két ember között már teljes a harmónia, szeretet, úgy mennek tovább. Ha ez nem jön létre, akkor a megoldandó problémát (karmát), tovább visszük a következő kapcsolatba, akár életeken át. Ha eljutottál egy kapcsolatban a kiegyenlítésig, a harmóniáig, akkor az az előzőekre is hatással van. Azt jelenti, hogy karma oldást hozol létre az előző kapcsolatok vonatkozásában, gyógyítod őket. Ahogy fejlődsz, előre jutsz a karma kiegyenlítésben, - azaz egyre jobban kinyitod a szívedet, képes vagy a másikat feltétel nélkül szeretni, - egyre kevesebb „sarat” viszel át, egyre boldogabbak lesznek a kapcsolataid. Majd eljutsz a lélekfejlődésnek arra a szintjére, akkor találkozol olyan emberrel, akivel képesek vagytok az előző párkapcsolatok még maradék karmáját feloldani, ami a beteljesülést hozza, ami maga a megvilágosodás. Emiatt rendkívül fontos a párkapcsolat az életben, mert a Földön ez a megtapasztalás szükséges a szeretet kiteljesedéséhez, ami a földi ember legfontosabb feladata, ezért a PÁRKAPCSOLAT A MEGVILÁGOSODÁS EGYIK ÚTJA. A legszebb és a legtermészetesebb, mert minden szinten, így a fizikai szinten is, nem csak a magasabb szinteken, egyesül az univerzum két meghatározó principiuma, a Jin és a Jang erő, a nő és a férfi egyesülése által, - létrejön a teljesség.