MISZTIKUS TELIHOLD,

A SZERELMI - PÁRKAPCSOLATI KARMÁT GYÓGYÍTJA.

Szárnyalás1

Hajnalban furcsa álmom volt, amelyben tudatosan jelen voltam és átírtam a múltbeli, karakterisztikus energiamintámat. Segített megérteni az égen látható energiamintázatot és inspirált, hogy beszéljek róla. 

Ma este teljességében ragyog a Kos-Mérleg telihold. Bepontosodás időpontja: 2021.03.28. 19:48 óra.

Rendkívüliségét adja a Teliholdnak a Nap pontos együttállása a Vénusszal (szerelem, párkapcsolat), és a Keironnal (akarat, agresszó miatti sebek). Az együttállásnak misztikus erőt ad a Kos uralkodó bolygójának, a Marsnak együttállása az Alcyonéval (Plejádok legfényesebb csillaga). Bár ez is rendkívüli energiahatás, de még tovább árnyalja fénykapcsolatuk az Uránusszal, valamint a Veszta és Pallasz Athene aszteroidákkal.

SZERELMI, PÁRKAPCSOLATI SEBEK karmikus gyógyulását hozza ez a Telihold. A Kos-Mérleg tengely a két ellentétes minőségét harmonizálja. A Kos számára az önmegvalósítás, az önérvényesítés fontos, elsőnek lenni, vezetni, az egy igazságot érvényesíteni. Szemben, a Mérleg tulajdonsága az békére, nyugalomra törekvés, a másikhoz való alkalmazkodás a saját érdekének feladása árán is, hazugsággal is, opportunista módon is. A két ellentétes minőség ütközése a párkapcsolatban fájdalmas, agresszív helyzeteket hoz létre. Ne feledjük, nem tudsz csak az egyik oldalon állni, mert átbillensz a másik oldalra, vagy a párod tükrözi a másik oldalt.

Telihold energiája most segít a gyógyulásban. Lehet, hogy azt éled meg, hogy a tudatodba „belé csapott a villám” és már látod, amit eddig nem, vagy megálmodod. Hirtelen kivilágosodik, rendkívülien tudsz fókuszálni és megérteni a helyzetet. Előjönnek a párkapcsolati területen a múltbeli traumás helyzetek, de ezt tanúként nézed, összeáll a kép. Megindul az összehangoló kommunikáció a két oldal között, amit a Nap fénye megvilágít. Hirtelen valami alapvetően megváltozik benned, egy magasabb nézőpontból látsz rá a múltra. Lehetőséget ad a karma lezárására, a gyógyulásra, hogy a jövőben ne ismételd tovább a múlt fájdalmas tapasztalatait.

Ne feledd, most egészen rendkívüli energiák vannak jelen, a Naprendszernél magasabb rezgésű energiák is erősen hatnak, amelyek különösen segítik a gyógyulást.

Alcyone (Marssal áll együtt) belső látást, misztikus ERŐT, tapasztalatokat ad.

Hamal (Uránusszal áll együtt) égi gyógyító hely.

Schedir (Uránusszal áll együtt) állócsillag, amely a legyőzhetetlen női erő égi területe. 

Tekintettel arra, hogy a Plejádok (Fiastyúk) csillagkép a galaxisunk szerelmi fészke, ezért ez az energia gyógyítólag hat a NŐI TERMÉKENYSÉGRE, a termékenységi problémákat okozó karma feloldását segíti.

Használd ki a Teliholddal együtt ható különlegesen misztikus energiákat. Fókuszban a szerelemi-, párkapcsolati sebeid meggyógyítása. Végezz gyógyító szertartást, meditációt, tedd fel a Felsőbb Énednek a kérdéseidet, imádkozz a gyógyulásért. Különösen hatásos lefekvés előtt tenni, kérni álmodban a gyógyítást.

Az energiahatás ma és a mai éjszaka a legerőteljesebb, - holnaptól gyengülve, de még a jövő hét első felében is érezhető lesz.

Kívánom Mindnyájatoknak, hogy hozza el számotokra az ébredő tavasz a gyógyulást, az újjászületést!

Szeretettel

Fanni