BEAVATÁS ÉS TRANSZMUTÁCIÓ

2020. december 21. (II.rész)

Üzenet a jövőre

Angyal az égen

Tegnap az írásomra többen reagáltak és jelezték a különböző testi tüneteiket, amelyeket az utóbbi napokban, már december eleje óta erőteljesen érzékelünk, én is beszámolhatok erről. Most ezért a beavató energia átalakító hatásairól szeretnék beszélni.

Világosan lássuk azt a tényt, hogy egy új korszakot indít el a ma felragyogó „betlehemi csillag”. Valójában most kezdődik a 21. század, amit már nem a föld- elem, hanem a levegő elem ural, - tegnap írtam a 200 éves levegő korszakról.

Jelenleg egy rendkívül erős energiaportál van nyitva, a bolygó és az emberiség beavatást kap az új energiába. Mint minden energiabeavatás, mind a finom, mind a fizikai testünk szintjén elindít egy transzmutációs folyamatot, amit már hetek óta erősen érzékelünk.

Hogy hat ez az energia? Mit olvashatunk le az égi képről? Mit vetít a jövőbe előre?

A december 21-i égi helyzet előre vetíti a jövő évi erőhatásokat, amivel tisztában kell lennünk. Annak az időpillanatnak a horoszkópjából indulok ki, amikor elindul a Jupiter előre, még együttállnak, de helyet cserélnek.

Egy rendkívül üzenetet tartalmazó fényszög konfiguráció jön létre. Az aszcendens az oroszlánban együttáll a Regulussal, két kvinkuxot vetítve egyik oldalon a Nap-Merkúr együttállásra, amely uralja az aszcendenst, másrész a Holdra. Nap-Merkúr és a Hold között létrejövő szextilt felezi a Vízöntő deszcendens, amit az Uránusz ural. Ezt az alakzatot hívják Bumerángnak, amely nagy feszültséggel teli energiát mutat, ami nem lehetséges elhanyagolni, kiált a megoldásért. Mégpedig a nyíl hegye az aszcendensre mutat, ami az oroszlán jegyben állva a meglevő hatalmat szimbolizálja. A lényeg, hogy a Napfordulókor a bolygót elöntő fény nyomása megemelkedik, amely hatalmas tisztító folyamatot indít el mind a bolygó, mind az emberiség szintjén. Ez egy rendkívül erős transzmutációs folyamat, ami lebontja azt, ami értéktelen, elavult, felgyorsítja a karmikus tisztulást, átalakítja az összes jelenlegi rendszerünket, mind szellemi-, mind anyagi-, mind biológiai vonatkozásban. Hatásaként megnő a bolygón a tudatosság szintje, tömeges megvilágosodási folyamat indul el.

Mind a jelenlegi hatalmi erők, mind a nép oldaláról egy erős transzmutáció megy végbe, ami egymástól eltérő hatást válthat ki. A hatalmi erők részben védik a múltbeli pozíciójukat, védik a múltbeli paradigmát, a hatalmi-társadalmi-pénzügyi struktúrákat. Bizonyára bevetnek olyan eszközöket (mint a Covid és a védőoltása is), hogy a tudati emelkedést megakadályozzák és a globalizációs világkép tervüket végrehajtsák. Mindent megtesznek, hogy manipulálják az emberiséget, ehhez mindent bevetnek, mint génmanipulációk, mesterséges intelligenciák, robotok, amelyek helyettesítik az embert, kommunikációs manipulációk a hírcsatornákon, kapcsolva a holografikus bejátszásokat, amellyel tévhiteteket hoznak létre, a tudatot manipulálják stb.. Az emberiség egy része, akik nem akarnak változni, nincs a programjukban az emelkedés, belemennek ebbe a csapdába és továbbra is jól terelgethető nyájként támogatják a konzervatív erőket. Ezzel egyidejűleg a nép másik része, a magas szellemiségű réteg és a spirituális emberek részéről elindul egy felszabadító folyamat a karmikus tisztulásért mind egyén mind csoport szinten, mind a bolygó megtisztításáért. A jelenlegi hatalom az ő nyomásukra elkezd meginogni, másrészt a hatalom oldalán lévő erők egy része is remélhetőleg melléjük áll és ezáltal beindul egy emelkedő tendenciájú transzmutációs folyamat a hatalom oldalán is.

A dec. 21.-i horoszkóp, amit alapul veszek, azt mutatja, hogy mind az Uránusz, mind a Mars a 9 házban áll, ami a spiritualitás, a kozmikus törvény háza, a Teremtővel való kapcsolat háza. A Mars égi képét tekintve már ma is szoros kvadrátban a Plútóval, a fényszög 23-án lesz teljesen pontos. Mars csillagképi helyzete szerint a Halak csillagkép felfelé úszó fonata felé halad, elhagyva a visszaúszó hal fonatát. Jelképezi, hogy a kozmikus erők a múltból való megszabadulás irányába hatnak. Nem kapnak erőt azok a törekvések, amelyek a múltba úsznak vissza. Ez vonatkozik a saját életünkre. A múlttal való radikális szakítás felé visznek. A kvadrát másik oldala a Plútó a Sas csillagképben áll, ami a felszabadulás a szárnyalás szimbóluma. A Plútó előássa mindazokat a rejtett erőket és lesöpri, amik a szárnyalás akadályai. A Plútó a Mars felsőbb oktávja, az idén most harmadszor jön közöttük létre a kvadrát, amely egy nagyon erős, racionalizáló energia, kettőjük vonatkozásában a belső és a külső erő között megfeszülő hatalmas erő. Jelképezi, akár a 9-es házas Uránusz, ami a 7 ház ura is, hogy minden, ami az új értékrendnek nem felel meg, az kiesik a rostán, elhal, tönkremegy, azt új erők előbb utóbb elsöprik. Olyan világ jön el, amely visszahozza az anyagba a szellemet. Nem tagadható le többé, hogy a kozmosz része vagyunk, hogy a kozmikus erők irányítanak. Az emberiség belátja, ha továbbra is a korlátolt, önző emberi ego irányít, elpusztulunk.

Megemlítendő még az Uránusz és a Vénusz közötti trigonként működő kvinkux. Ez egy nagyon pozitív jelzés, hogy a felszabadító folyamatok az isteni erők által támogatottan folynak le, ezért az egymással szemben feszülő erők között elindulnak harmonizáló folyamatok. Már önmagában az, hogy az Uránusz a Bika jegyben van és így a Vénusz uralja, jelzi, hogy az Uránusz rezisztens, lázadó energiáit a Vénusz megbékíti harmonizálja.

Fontos megemlíteni, hogy a Bethlehemi csillag konfiguráció a Szaturnusz és a Jupiter együttállás önmagában egy egyensúlyt teremtő harmonizáló energia, ami paralellben (térbeli együttállás) a Vénusszal, külön kihangsúlyozza a szemben álló erők közötti békés megoldásokat.

Még megemlíteném a beavató energia hatását az emberis testre.

Elindul egy transzmutációs folyamat, amelynek hatására tudati emelkedés indul. Beindul a bennünk levő alacsonyabb energiájú részektől való megszabadulás. Ez jelent egy erős karma-tisztulást. Múltbeli események traumái aktiválódnak a jelenben és problémás helyzeteket hoznak létre. Erőteljes lehet az érzelmi tisztulás, ami erős tüneteket válthat ki a fizikai testben is. Ha képesek vagyunk a növekvő energiával összhangban lenni, haladni az emelkedő spirálon, akkor semmi gond, mert megkapjuk a tudást a megoldáshoz, átlátjuk a helyzetet, bevonzzuk a megoldás eszközeit, a segítő embereket, meggyógyítjuk magunkat. Akik nem képesek az áramlattal együtt haladni, sajnos nagyon nehéz helyzetbe kerülhetnek, mind szellemileg, gazdaságilag, egészségileg. Sajnos számolhatunk emiatt a betegségek növekedésével és az elhalálozások számának növekedésével.

Minden tanító kihangsúlyozza, hogy a spirituális munkának, gyakorlatoknak mekkora jelentősége van ebben az időszakban. Ugyanis a belső- külső korlátok feloldása csak magasabb tudatszintről lehetséges, azon a szinten soha nem oldható meg. Vigyázz, mert ha nem vagy energetikailag felkészült, a nagy energia hatására egyensúlytalanság jöhet létre a fizikai testedben és beindulhatnak fizikai elváltozások, betegségek. A meditáció hatásaként leáll az anyagi testeket irányító elme, és ha már nem zavar be többé, bekapcsol a magas, kreatív tudat, vagy kozmikus tudat, az isteni elme, ami mindig tudja a megoldást. Minden korszakalkotó találmány, zenemű, az emberiség minden nagy alkotása ebben a tudatállapotban született. Ez mindenki számár elérhető, ha szorgalmasan és kitartóan végzi a spirituális munkáját, ez az emberiség felemelkedésének, gyógyulásának a kulcsa. A fizikai gyógyulásnak is kulcsa, mert a magasabb energiaszint átalakítja, áthangolja az egész biológiánkat. Vedd komolyan, mert az energia szintemelkedés sokszorosa korábbinak!

Nagyon fontos dolog még a fizikai egészséged védelmében, hogy akármilyen kint az idő, menj ki a szabadba, olyan természeti helyekre, ahol erős a föld mágneses energiája és magas a levegő oxigén tartalma. Szedjél olyan táplálék kiegészítőket, amelyek segítik az immunrendszered védelmét. Ha szükséges átmenetileg vegyél igénybe gyógyszereket, de hosszútávon a mellékhatásaik miatt ezek nem megoldások, keresd hogyan tudod a bajaidat természetes módon orvosolni. Minden hírforrást kerüljél, ami félelmet kelt, negatív jövőképet vetít előre, kerüld a félelemmel teli, negatív embereket is. Keresd a pozitív kapcsolódásokat. Ne félj a családoddal, a barátaiddal találkozni, mert a szeretet, a nevetés, az ölelés a legnagyobb gyógyító erő. Itt a karácsony, a szeretet ünnepe örülj, légy vidám és szeress korlátok nélkül.

Az emberiség azért jött le erre a fizikai dimenzióba, hogy megtanuljon egymással és a multiverzum minden lényével harmóniában, békében élni, megtanuljon szeretni.

Kívánom, hogy pozitív gondolatokkal, érzelmekkel, vágyakkal, álmokkal, kreatív emelő ötletekkel gazdagítsátok az a földet, az emberiség egészét, támogatva a Földanyát. Legyünk végtelen hálásak a Teremtőnknek, és a Földanyácskánknak, hogy itt élhetünk, hogy feladatokat kapunk, hogy dolgozhatunk egy fényes világ létrehozásáért. Kívánok ehhez Mindnyájunknak, küldetéstudatot, kitartást, erőt, egészséget, békességet, és nagyon sok szeretetet.

Ahhoz, hogy mindez a jókívánság teljesülhessen, a legjobb alkalom a Karácsony, amikor megszületik a szívünkben a Kisjézus. A Megváltó, a Felszabadító minden szívben ott lakozik, létrehozza a kapcsolatot a halhatatlan lelkünkkel.

Kívánom, hogy legyünk újból krisztusi kisgyermekek és igaz hittel, gyermek szívvel várjuk és éljük a karácsony szent ünnepét.

Kívánom, hogy mindez teljesüljön drága Barátaim.

Békesség a Földön, minden embernek!

 

Ölelő szeretettel

Fanni

dec. 21 11:13, amikor a Fény megszületik a Földön.