A TEREMTŐ ÉRINTÉSE, ÁLDÁSA

Keiron - Plútó kvintil
SEJTGYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓ

tündérek

E hétvégén erőteljesen érződik a Keiron - Plútó kvintil hatása, amely nov. 25.-én pontosodik be teljesen, és december 5.-ig erőteljes.

A kvintil a szent fény(szög), a teremtő érintése, áldása. Hatására zseniálisan működhetsz erőfeszítés nélkül. Rejtett tehetségeid nyilvánulhatnak meg, előjöhet a mágikus erőd, anélkül, hogy ezt előhívnád.

A Plútó erőt és hatalmat ad, hogy a múltbeli, harc, agresszió által, akár Neked, akár általad másoknak okozott fájdalmak karmikus energiái kitisztuljanak, meggyógyuljanak. Ennek következményeként csodálatos dolgok történhetnek. A fájdalmas tapasztalatok benned bölcsességgé érnek, ezáltal az egyes életterületeid egészen más megvilágításba kerülnek. Eddig ismeretlen erőforrásaid kezdenek működni, amelyek új utakat nyitnak meg az életedben.

Nagyon fontos tudnod, hogy a kvintil csak akkor működik, ha tudatosítod. Tekintettel arra, hogy még jelenleg is nagyon szoros a Plútó együttállása a Jupiterrel, ezért az ima, meditáció, amivel be tudod indítani a kvintil energiáját, nagyon hatásos. Ajánlom, hogy az ima meditáció nagy horizontot érintsen, azaz rajtad kívül vonatkoztasd a családodra, a nemzetünkre, az emberiségre, a bolygónkra.

SEJTGYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓ

Ma ráhangolódtam erre az energiára és a sejtjeim gyógyítására gondoltam, mert az utóbbi napokban elég gyenge voltam. Teljesen váratlanul ért, csak ellazultam, a Felsőbb Énem vette át az irányítást és vezetett és megéltem egy csodálatos víziót.

Ha megérint, szívből ajánlom. Ne ragaszkodj szó szerint a leírtakhoz, használd a kreativitásodat, bízd magad a Felsőbb Éned vezetésére.

Lásd a sejtjeid tömegét. Érzékeld, hogy tele vannak energiával, buzog bennük az életerő. Egyszerre csak azt látod, hogy a sejtekből virágok hajtanak ki. Látod sorra a kedvenc leggyönyörűbb virágaidat. Nézd őket sorba és gyönyörködj a szépségükben. Érezd a csodálatos, bódító virágillatot. Lásd, ahogy a méhek, a lepkék szállnak elő a sejtjeidből. Gyönyörködj bennük, hallgasd a hangjukat. Azt is látod, hogy a madarak is a sejtjeidből repülnek elő, csodálatos színpompájukban és gyönyörűen énekelve. A lények sokasága terem a sejtjeidből. Azt is láttam, hogy emberként a sejtjeimből jöttem létre és ott feküdtem a virágok között és a sejtjeimből teremtődött kis kígyó és kutyus őrzött, és vett körül számtalan lény. Azt láttam, hogy nincs olyan lény, ami ne a sejtjeimből jött volna létre, a családom minden tagja, a barátaim, minden ember, minden lény. Végtelen öröm járt át, megélve a teremtés csodáját, hálát a Mindennel, a Teremtővel való egységért.

 

Szeretetben együtt

Fanni

2020.11.20