Mai reggel égi eseményei (nov.15)

ÚJHOLD SZÜLETETT, A MARS MEGINDULT ELŐRE.

Egység

Mai nap már két nagy égi esemény is történt. Éjjel retrográd mozgását váltva, megindult előre a Mars. Az elfojtott, erőnk megindulhat. De, gondolj a Jedi erőre! Melyik oldalra állsz? A fény kardját használd, a szeretet erejével éld az életedet, hogy a világ sötétsége csökkenjen.

Másik esemény, hogy 6:07 perckor megszületett a Skorpió Újhold, ami a legmágikusabb idejét nyitja meg az évünknek. Most különösen, mivel együtt áll az Agena állócsillaggal (hasonló a Keiron hatásához), a fájdalmakon keresztüli gyógyulást, ezáltal új képességek születését szimbolizálja. Ez az Újhold periódus különösen alkalmas időszak arra, hogy az érzelmi sebeidet gyógyítsad. Új lehetőség arra, hogy magasabb tudatossággal éljél, úgy, hogy ne termeld tovább a negatív gondolati-érzelmi energiákat. KULCSA A SZERETET. Ne kritizálj, ne bánts se magadat, se másokat. MINDIG TARTS A TUDATODBAN, HOGY EBBEN A VILÁGBAN SENKI SEM TÖKÉLETES! Ha szeretetben élsz, a gondolataid, érzelmeid, cselekedeteid pozitívak, akkor az érzelmi (asztrális) tested tartalmában a negatív csomag lassan elkezd átíródni. Amikor a bölcsek arról beszélnek, hogy a karmát dharmává váltani, akkor erről beszélnek! Erről szól az égen egyre jobban az egybeolvadás felé közelítő Szaturnusz-Jupiter együttállás energiája, hogy ezt tanuljuk meg. ITT AZ IDŐ EMBER, HOGY JOBBÁ VÁLJ! EZ CSAK ÚGY LEHETSÉGES, HA KAPCSOLÓDSZ A TEREMTŐDHÖZ, MERT AKKOR SZERETETBEN ÉLSZ, ÉS NEM FOGSZ ÁRTANI TÖBBÉ!

Ez az időszak a JÓVÁTÉTEL IDŐSZAKA. Tegyél jót, gondolatban, érzésben, cselekedetben, GYÓGYULJ, GYÓGYÍTS. Használd a varázserődet. Minél többet legyél meditációs állapotban, ÉREZD, HOGY AZ ISTENANYA VÉDŐ-SZERETŐ ÖLÉBEN VAGY, ÉS EZT A SZERELMET SUGÁROZD A VILÁGODBA, HOGY SZEBB, BOLDOGABB ÉLETET ÉLHESSÜNK EZEN A BOLYGÓN.

Ezzel a gyönyörű zenével kívánok csodás napot!

Szeretetben együtt

Fanni