„IMA AZ ANGYALOKHOZ”

Világytó szívek

November 1-ig (tegnapi csillagüzenetemben utaltam rá) nagyon hatásos az Angyalokkal minden kommunikáció, mivel a Napunk a Szűz csillagkép angyali égi területén halad, de ma különösen 22:15-ig, amíg a Hold is ezen az égi területen jár.

Az Égiektől tegnap, a reggeli jógám közben kaptam egy imát az Arkangyalokhoz, ami egyszerűségében rendkívüli, nagy erővel működött, ezért ma is megismételtem és teszem minden reggel november 1-ig.

Ha úgy érzed, az éterben csatlakozz hozzám, reggeli felébredésed. Nem szükséges időt egyeztetni, ezen a szinten egység van és időnélküliség.

IMA AZ ANRKANGYALOKHOZ

Szívem szeretetévek kérem Mihály Arkangyalt, hogy védelmezzen meg minden sötét erőtől.

Szívem minden szeretetévek kérem Raffael Arkangyalt, gyógyítson meg,

Szívem minden szeretetével kérem Sandalfon Arkangyalt, a Föld Angyalát, áldjon meg.

Köszönöm teljes szívemből.

(Kiegészítheted azzal, amit akkor érzel, vagy mondani akarsz)

Vizualizáld, hogy a szívedben a krisztusi gyémánt mag (Budhisták Mani Padmennek, a keresztények Krisztusnak hívják) elkezdi gyémánt fényét árasztani, ami árad az aurádon át és összekapcsolódik az embertársaid fényével, és körbe öleli, befedi az egész Föld bolygót.

Nekem rendkívül hatásos, erőteljes érzelmi tisztulást indított meg bennem. Éreztem az angyalok végtelen szeretetét, ami mélységesen meghatott, - intenzív szeretetet, örömöt és hálát éreztem.

Lehet, hogy Nálad más hatást vált ki, de biztosan rendkívüli emeli a vibrációdat, megtisztít, felemel.

Sok szeretettel

Fanni