A Vízöntő telihold felszabadító energiái

CSAK AZ KÉPES IGAZÁN ÉLNI ÉS SZERETNI,
AKI A JELENBEN ÉL”

zen025

Augusztus 3-a hétfő, két fontos asztrológiai eseménnyel indul.

Két tengelypozíció jön létre (egymásssal szemben álló két bolygó alkot tengelyt).

Este 6-kor pontosodik be a telihold: a Vízöntő Hold, a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vizénél, és az Oroszlán Nap között, amely a Rák csillagkép elengedő kezét jelképező csillagainál áll. A másik tengely létrejön 22 órakor a Rák Merkúr - pozíciója: a Rák csillagkép szeretet befogadó erejét jelképező csillagainál - és a Bak Szaturnusz között, amely a Nyilas csillagképbe vándorol vissza.

A holnap este és éjszaka rendkívüli jelentőséggel bír az életünk uralásában, a múltunk kitisztításában és elengedésében.

Miért inkarnálódunk vissza? Miért nem éljük az életünket, a jelenünket, miért nem tudunk szeretni? Ha belegondolsz, az alapvető okot a múlt elengedésének a hiányában találod meg. A múltunkba beleragadunk, annak adjuk az energiát, az foglalkoztat, ahhoz kapcsolódnak a gondolataink, az érzelmeink, ezért a múlt nézőpontjából teremtünk, azt ismételgetjük. Amíg nem vagyunk képesek magunkat a jelenbe hozni, a jelenbe adni az energiánkat, a múlt energiájának fogságában élünk, az határozza meg a jelenünket és a jövőnket, addig képtelenek vagyunk az életet élni és szeretni.

CSAK AZ KÉPES IGAZÁN ÉLNI ÉS SZERETNI, AKI A JELENBEN ÉL.

Holnap este hatalmas MEGSZABADÍTÓ ÉGI ERŐ lesz jelen, ami segít a múltbeli karma tisztításában, elengedésében, ezért az ekkor végzett imáink és meditációink különösen nagy hatóerejűek.

Kérjünk segítséget a jelenlegi nehéz, problémás élethelyzeteink megoldásában. Az égi energiák segítenek a múlt megértésében és a történések elfogadásában, a múltbeli érzelmek elengedésében, és minden résztvevőnek a megbocsájtásban. Létrejön bennünk egy tiszta kép, ami már a jelenről szól. Az égi erő és fényesség erőt, hitet és célt fog adni a legjobb megoldásra.

Nekünk nem kell mást tennünk, mint ellazulni, figyelmünket befelé irányítani, és átadni magunkat a fény erőinek, hiszen ők tudják a legjobb megoldást.

Imádkozást az Istenanyához, meditációként a szívmeditációt különösképpen javasolom, tekintettel arra, hogy a Hold a Vízöntő múltat kitisztító vízénél, a NAP az Oroszlán jegyben, a Rák csillagkép elengedő oldalán áll, ami a feltétel nélkül elengedő szeretet jelképe. A megbocsájtás, a legnagyobb szeretetet kifejező minőség, hiszen önmagadat áldozod fel ekkor a szeretet oltárán. Az égi energiák segítenek az elengedés sebeinek kitisztításában és a begyógyításában. Megfelelő időpont egy szerettünk elengedésére is, akár a szerelmünket, akár a felnövő gyermekünket (minden édesanyának nehéz belátni, hogy a gyermeke már felnőtt és a szárnyai alól elengedni), vagy a már a földi életből eltávozott szerettünket engedjük el.

Megfelelő időpont arra, hogy elengedd magadból a betegségedet okozókat.

TELJES LÉNYEDDEL HIGGYÉL A FÉNY TISZTÍTÓ, GYÓGYÍTÓ EREJÉBEN.