BELSŐ SZÉPSÉG FÉNYE

szentseg

Ez a hét csodálatos égi energiákkal kezdődött.

Ma és holnap erős a Vénusz-Jupiter-Neptunusz kapcsolódása: a belső szépség megnyilvánulása, maga a szerelem. 

Ebben a két napban különösen érdemes imádkozni, meditálni, mert rendkívüliek a Felsőbb Énnel összekapcsoló energiák.

A mai nap jelentőségét az is mutatja, hogy a dátum jegyeit összeadva az év számát kapjuk. 2020=4 + 7 + 2+ 7= 20, ami a Nagy Átalakulás száma.

Ég üzenete:

HA A SZERETET SZEMÉVEL NÉZEL, CSAK AKKOR LÁTOD MEG, HOGY MINDEN TÖKÉLETESEN RENDBEN VAN, MILYEN GYÖNYÖRŰ A VILÁG.

Amikor igazán szerelmes vagy, úgy érzed, a föld felett lebegsz, hogy egyek vagytok a pároddal, hogy nincs szebb, jobb tökéletesebb ember, mint a Te szerelmed. Hiszel abban, hogy nem lehet olyan akadály, ami a szerelmetek útjában állhat.

Amikor kapcsolódsz az Isteni Éneddel, ugyanezt éled meg, egységben vagy a világgal, sugárzik belőled mindenki felé a szeretet, a bölcsesség, a segítő készség, tudod az anyagi világi dolgaidban is a legjobb megoldást, örülsz az életnek.

Amikor ilyen különleges, erőteljes konstelláció van az égen, az tovább mutató horderejű, ezért részletesen leírom az égi pozíciót és a jelentését.

JUPITER egész évünk égi főszereplője.

Jupiteri energia minősége: a szeretet bölcsessége a kozmikus tudás által, amely energiának élő megtestesülése Buddha.

Az égi rendező zseniális! Egész évben a Jupiter kapcsolódik a Szaturnusszal és a Plútóval.

Nem győzzük hangsúlyozni ebben az évben az ima és a meditáció jelentőségét, a hit erejét, mivel a Jupiter egész évben a Nyilas csillagképben jár, ahol a legerősebb. Jelképezi, hogy az ima a meditáció által kapcsolódva a Felsőbb Énünkkel, a kozmikus tudást le tudjuk hozni a mindennapi életünkbe.

Az égi rendező zseniális. Gondoskodik, hogy a tudás a fizikai szintre lejusson, azt átalakítsa, amit a Jupiter Szaturnusz és a Plútó együttállása biztosít.

A külső felszínt, az anyagi világot átalakító tudás az a belső kozmikus tudásból jön, de ezt csak úgy tudjuk lehozni, ha meditálunk, kapcsolódunk a Felsőbb, a szellemi énünkkel. Ez a belső tudás szükséges ahhoz, hogy a karmikus köreinkből kilépjünk, meglássuk a kiszabadulás útját, és legyen erőnk a fizikai szintet átalakítani, ennek megfelelően cselekedni. Rendkívüli jelentősége van a hit erejének. Legyél tudatos a hitrendszeredre, mert ez határozza meg azt, hogy mit teremtesz. Isten a Teremtő, ezért az Istennel való kapcsolódás, az Isten Hit az, ami a legmagasabb szintű teremtést hozza létre.

NAPTUNUSZ a mindennel való egység tudatból fakadó szeretet, a szív útja, a krisztusi út, aminek élő megtestesülése Jézus. A szívünk szakrális terében van a gyémánt mag (Mani Padme, Krisztus), amin keresztül kapcsolódni tudunk az Isteni Énünkhöz. A szívmeditációk segítségével érjük el.

Meditációnk segít abban, hogy a szeretet szemével lássunk, egységben lássuk az élethelyzeteinket, ne vesszünk el a részletekben, új ötletekre találjunk, tudjuk a legjobb megoldást, ami előre visz.

VÉNUSZ a harmónia, a szépség planétája, a megtermékenyítő erő.

Jelenlegi égi poziciója: a Vénusz az égi Bika szarvaiból készül fellépni a tejútra, hogy az égi szekér (Auriga) csillagereje felrepítse a Tejútra. Alatta az Orion egyik legfényesebb csillaga a Betalgause ragyog (ez az nyugati válla, ami a Tejútat tartja).

Vénuszi üzenet ebben a pozícióban:

A Lélek, a Szellem mélységeinek ismeretében hosszú, nehéz küzdelmek után SIKERT érhetsz el.

Összességében elmondható, hogy jelenleg rendkívüli jelentőségű az ima és a meditáció, az égi energiák által támogatott.

Javasolom, hogy ma este és holnap reggel imádkozz, meditáljál, kérd álmodban az égi kapcsolódást.

Ha van valami problémád, kérd a FÉNY segítségét, kegyelmét, akár magadért, akár a szeretteidért. Nincs más dolgod, csak gondolj a megoldandó célodra, szerettedre, kapcsolódj a fénnyel. Semmilyen konkrét megoldásra ne gondolj, a Fény nálad sokkal jobban tudja, bízd rá magad az ISTENI AKARATRA.

 

Szeretettel

Fanni

2020.07.27.