„ÖSSZETARTOZÁS”

egyutt

A csillagos ég által sugárzott legerősebb erőhatás jelenleg (jún.11) , az emelő kvadrát a Nap és a Neptunusz és Mars együttállás között, amely június 15-16-ig erős hatás.

A Nap, mint a Teremtő Atyánk égi képe, jelenleg a Bika csillagkép emelő szarvainál lép ki a Tejútra, az Istenek útjára, alatta, az Orion, vagy az ősatya Nimród , amely nyilával a sötétséget lenyilazza, vállával tartja a Tejutat. Az égi kép másik oldalán a Mars – Neptunusz együttállás jelképezi az erőt az egységben, vagy az egység erejét. A bolygók a Halak csillagkép (visszaúszó hal) fejénél állnak, felettük a Pegazus a szárnyas ló repül a fényvilágokon át, szintén a fényvilágok felé emelkedést jelképezi.

A Nap és a Neptunusz-Mars közötti kvadrát, erőteljesen inspirálja (szinte kényszeríti) az emelkedést.

Holnap éjjel szükségünk lesz az ÁLOMNAPLÓRA, mivel a fényszög-képet további tartalommal tölti fel, hogy a Hold 13.-án hajnalban eléri a Halak fejénél a Neptunusz-Mars együttállást. Érzelemmel tölti fel, és beindít bennünk egy erőteljes változást, a fény irányában.

Az említett égi szimbólumok mindegyike azt üzeni, legyünk tudatában és éljünk azzal a hatalmas SPIRITUÁLIS EMELŐ ERŐVEL, amelyet sugároz az ég.

Az üzenet utal arra a fókuszra, ami ezt az ERŐT BEINDÍTJA: AZ ÖSSZETARTOZÁS TUDÁSA.

EGYSÉG, EGÉSZ, MINDENNEL VALÓ ÖSSZTARTOZÁS.

EGYSÉGBEN, EGÉSZBEN LENNI.

Ezekben a napokban ezeket a szavakat mantrázd magadban. Gondolkodj el rajta. Ez legyen az elméd fókusza, ez a gondolat indítsa el a cselekedeteidet. Az egységre, az összetartozásra nyitottság megnyitja bennünk az intuíció-, tisztánlátás-, a bölcsesség kapuit. Hatására új képességek aktiválódnak bennünk, új nézőpontok jönnek létre, és új cselekvési irányt indítanak be.

A hozzá kapcsolódó tanítás:

A Világ tudatos lények álma. Az Isteni Terv nincs rajtad kívül. Az isteni tervezésben Te is részt veszel, mint a kivitelezésben, végtelen sok lénnyel együtt. Gondolkodj el rajta, hogy semmit nem tudsz egyedül csinálni. Bármit álmodsz, gondolsz, érzel, látsz, megfogsz, teszel, stb. számtalan lény kapcsolódik hozzá. Ugye érzed a TEREMTŐ FELELŐSSÉGED, ugye érzed mindezért a HÁLÁT?

NEM LÉTEZIK AZ, HOGY EGYEDÜL.

Szeretettel

Lőcsei Fanni

2020.június11.