MI A FONTOSABB NEKED A SZERETET, VAGY AZ IGAZAD?

Telihold 2020.04.08.

telihold oroszlan vizonto

Holnap hajnalban ápr. 8.-án 4:34-kor kerekedik ki teljesen a Telihold – Mérlegben a Hold, Kosban a Nap.

Ezt a Mérleg-Kos teliholdat az indiánok rózsaszínűnek hívják, de a mi világunkban inkább sárgás színű. Már tegnap is gyönyörű látványt nyújtott, szivárványos körben állt a kerekedő hold.

A telihold az egy olyan csodálatos égi energia, amikor az ellentétes minőségekben álló Hold és a Nap ellentéte HARMÓNIÁVÁ alakul át. Az év folyamán a zodiákus minden csillagképében létrejön telihold, amelyek konkrét minőségű energiát árasztanak, amelyek segítenek, különösen ezekben a konkrét jegyekben szülötteknek a velük született belső ellentétet egyensúlyba hozni.

Akkor van egyensúly, harmónia a két ellentétes oldal között, ha mindketten előre, egy felé tekintenek, ha összhang van, eggyé válnak. Ez az állapot, amikor fontosabbá válik a szeretet, az összhang, mint az, hogy mindkettőjüknek külön igaza legyen.


Kos jegyben született ember jelenlegi tér-időben, a Halak csillagképben született, ami felett az égi áldozatot jelképező Androméda galaxis ragyog. A Kos minőség mindig előre a fény felé, a fejlődés irányába lépést jelent, mivel a Nap égi útján a Kos pozícióban a fény tetőpontja felé néz, amit az Oroszlánban ér el. A fény, maga az igazság. Csak egy igazság létezik, mert egy az Isten – vallja a Kos. Vérre megy az igazáért, nem gondolkodik, azonnal cselekszik, nem törődik vele, mibe kerül. Magas szintű Kos, Megváltó, a Hős, aki feláldozza magát, hogy jobb legyen a világ. Nem véletlen, hogy tavaszi napfordulót követő első Telihold, a Kos Nappal, ehhez kapcsolja a keresztény hagyomány a Húsvét időpontját. Alacsony szintű Kos önfejű, azt hiszi, ő tudja, hogy mi az igazság és másokra is rá akarja kényszeríteni. Ez utóbbi a csapdája.

A Mérleg szülött jelenleg a Szűz csillagképbe született, mégpedig ha most, ahol a Hold van, a Szűz jövő irányába mutató csillagainál, tehát ez is egy előre tekintő pozíció. A legfőbb tulajdonsága, hogy egyensúly legyen, béke legyen, minden a helyén legyen térben és időben is. A Szűz, mint Angyal célja az, hogy elvigyen a Szent Grálhoz, hogy elvezessen a végső igazsághoz. Alacsony szintű Mérleg jegyű szülött azt hiszi, hogy más tudja jobban az igazságot, ezért akar annyira megfelelni másoknak, válik oppurtunistává. Neki ez a csapdája.

Az igazság se itt, se ott nincs, csak akkor jő el, ha a két oldal eggyé válik, létrejön egy magasabb minőség. Ezt megéljük önmagunk ellentétes részei között, de másik emberrel is. Két ellentétes nézet képviselete soha nem hoz megegyezést. Csak akkor, ha szándék van arra, hogy együtt egy magasabb rendűt alkossanak, mint külön tennék. Nyugalommal, békével viszonyulnak egymáshoz, meg akarják érezni, érteni egymást, törekednek a közös alkotásra. Ekkor az Angyal velük van, és megszületik egy magasabb rendű igazság, mint, amit külön-külön képviselnek.

Ha Kos, vagy Mérleg vagy, akkor a telihold energiája segít Neked, hogy az igazság kérdését magadban rendbe tedd. Segít abban, ha valakivel, vagy valamilyen helyzettel jelenleg ellentétben állsz, segítsen a megoldáshoz.

Helyezzük mellénk ma este az álomnaplót, mert a Telihold tanító, előre mutató álmot hozhat, hogy feljegyezhessük.


A Kos Napot a Mars uralja, amely jelenleg a Bak csillagainál a Mikroszkóp csillagkép felett jár a Vízöntő jegyben. Nekem az jut eszembe erről a pozícióról, hogy AMI MOST TÖRTÉNIK A VILÁGBAN, AZ NAGYON FONTOS TÖRTÉNÉS, nagyon erősen érint bennünket érzelmileg, nagy változást hoz, ami előre mutat a jövő felé.

Most nagyon fontos, hogy bármi történik az életünkben, nyilvánuljon meg az akár gondolatban, érzésben, eseményben, azon NE ROHANJUNK ÁT, NE ITÉLKEZZÜNK FELŐLE, NE HAJTSUK EL, HA NEM FÉR BELE A RÉGI BERÖGZÜLT GONDOLKODÁSI MINTÁINKBA, NE LÉPJÜNK BE MÁSOK ÁLTAL ÖSSZETERELT BIRKANYÁJBA, HANEM VEGYÜK NAGYÍTÓ ALÁ, IZLELGESSÜK, MEDITÁLJUNK EL RAJTA, HAGYJUNK IDŐT, HOGY VALAMI ÚJ MEGSZÜLETHESSEN BENNÜNK.

Engedjük át magunkon a gyönyörű Telihold megváltoztató erejét!


Szeretettel