HOLNAP REGGELI MEDITÁCIÓ ASZTROLÓGIAI SZEMPONTBÓL

Mi vagyunk a vilag

HOLNAP HAJNALBAN TALÁLKOZUNK!
EGYÜTT, EGY FÉNNYEL TELI ÚJ VILÁGÉRT!

Április 5.-én hajnalban megnyílik a Plútó-Jupiter energia fénykapuja, amire már nagyon sok jószándékú ember készül, hogy együtt meditáljon.

Sokan tettek fel a neten ezzel kapcsolatban meditációkat, különböző kommenteket. Már én is írtam róla. Bennem is érik ez a folyamat elseje óta, ennek eredményeként most írtam egy ÖSSZEFOGLALALÓT AZ ASZTROLÓGIAI KÉP ÜZENETÉRŐL, AMIT JAVASOLOM, VEGYÉL FIGYELEMBE.

A két bolygó egybeolvadása holnap hajnalban 2:48-6:48 között történik. Nagyon fontos a bolygók helyzete és a pozícióban bekövetkezett változást megfigyelni. Előtte a Jupiter állt a Plútó mögött. Ennek az időszaknak a végére, a Jupiter megelőzi a Plútót. Ennek AZ ASZTROLÓGIAI HELYZETNEK FOLNTOS ÜZENETE VAN, FONTOS A MEGÉRTÉSE A MEDITÁCIÓD VÉGZÉSE ELŐTT.

A MEDITÁCIÓT MOST NEM AZÉRT VÉGEZZÜK, HOGY VALAMIT MEGVÁLTOZTASSUNK A VILÁGUNKBAN, ILL. VALAMIT MEG AKARUNK TEREMTENI.

NEM!

AZÉRT VÉGEZZÜK, HOGY MEGADJUK MAGUNKAT AZ ISTENI ENERGIÁNAK ÉS MEGTERMÉKENYÜLJÜNK ÁLTALA!

A JUPITER-PLÚTÓ EGYÜTTÁLLÁS ENERGIÁJÁNAK CÉLJA, HOGY AZ ISTENTŐL ELFORDULT EMBER ISMÉT VISSZATALÁLJON A TEREMTŐJÉHEZ.

EZ A KOZMIKUS ENERGIAHATÁS MINKET VÁLTOZTAT MEG, ARRA HAT – ÉS EZÁLTAL VÁLTOZIK MEG A VILÁGUNK. Ezt tartsuk szem előtt! MI vagyunk az ég és föld között a létra, - mint a költő írta - rajtunk keresztül horganyozódik az energia a világunkba.

A Jupiter és a Plútó egybeolvadás alatt 2:48-6:48 között az energiában egy változás megy végbe. Időszak előtt kb. március 10-től a Jupiter közelített a Plútóhoz és 5.-én 2:48 perckor éri el. 6:48 óráig, kettőjük között egy belső átrendeződés következik be és az együttállásból a Jupiter lép ki elsőnek, maga mögött hagyva a Plútót. Ha a hatására koncentrálok, ez azt jelenti:

Amikor a JUPITER ELÉRI A PLÚTÓT és egyesül vele, az az a folyamat, amikor EGYESÜLÜNK A FORRÁSSAL (Istennel, a Felsőbb Énnel), ÉS FELTÖLTEKEZÜNK A KOZMIKUS TUDÁSSAL.

Amikor JUPITER MEGELŐZI A PLÚTÓT, az a folyamat, amikor A FORRÁSBÓL NYERT TUDÁST VISSZÜK KI A VILÁGBA ÉS EZ NYILVÁNUL MEG MINDEN CSELEKEDETÜNKBEN. AZ ISTENI TÖRVÉNY SZERINT ÉLÜNK ÉS ERRE TANÍTJUK A TÖBBI EMBERT.

IDŐPONT JAVASLATOM:

Mindenkinek saját választása, saját hite, szíve joga szerinti időpontban és módon végezze a meditációt. Minden nagyon jó, a szívszeretet, jószándék, az odaadás a lényeg.

Az én választásom, hogy 6- 7 óra között fogok meditálni. Ha elfogadod, csatlakozz hozzám!

Ezt tartom a legjobb időpontnak, mivel 6:19 perckor KEL FEL A NAP A KOS JEGYÉBEN. Azt jelenti, hogy a cselekvő Én ekkor indul el a világban. KOS JEGY KIHANGSÚLYOZZA AZ ÚJ KEZDETET, AZ INDÍTÓ ENERGIÁT. Ha ekkor végezzük, a meditációt, az megerősíti, hogy az együttállás energiáját visszük a világba:

ELINDÍTOM AZ ÚJ ÉLETEMET EGY ÚJ VILÁGBAN!

Csodálatos folyamat lesz, hogy a bolygón sok-sok ember összekapcsolódik.

SOK SZERETŐ SZÍV, IGAZ EMBER, MINDENKI EGYÉRT, EGY FÉNNYEL TELI VILÁGÉRT- EGYÜTT.

ÁLDÁS KÍSÉRJE UTUNKAT!

Szeretettel

Fanni