PLÚTÓ ÉS A JUPITER TELJES EGYÜTTÁLLÁSA

DIMENZIÓKAPUT NYIT
2020.április 5.-én

Fenyvirag

Ebben az évben márciustól egészen decemberig a két bolygó együttáll egymással, és háromszor jön létre olyan időszak, amikor teljesen egybeolvad az energiájuk.

Az első a mai nap április 1.-én kezdődött, és 10 napig tart április 11-ig bezárólag. Az időszak tetőpontja a totális egyesülés, amely ápr.5.-én hajnalban, 2:48-6.48 közötti időszakban jön létre.

Mi történik, amikor Plútó, azaz Hádész, az alvilág ura egyesül a Jupiterrel, vagy Zeusszal az Istenek királyával? Ekkor rendkívüli dolog történik:

MEGNYÍLIK A DIMENZIÓKAPU A SZELLEMI-ÉS AZ ANYAGI VILÁGOK KÖZÖTT. EKKOR A NEM LÁTHATÓ VILÁG FÉNYESSÉGE LÁTHATÓVÁ VÁLIK, A SZERETET MEGVÁLTÓ HATALMA ÁLTAL.

  • ÉS EBBEN AZ ÁLDÁSBAN, HÁROMSZOR IS RÉSZESÜLHETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN!

Másodszorra június 24-július 4.-ig, június 30.-i totális egybeolvadással,

Harmadszorra november 9-17.-ig, november 13.-i totális együttállással.

Ugye érted, hogy miért mondják az asztrológusok, hogy ez az egyik legjobb, legáldásosabb konstelláció a Plútó-Jupiter együttállás?

De, mint tudjuk, hogy befogadjuk a jót, befogadjuk az áldást, a szeretetet, ahhoz az kell, elfogadjuk, hogy képesek vagyunk rá, érdemesek vagyunk rá. Túl tudjunk menni az elválasztó félelmeinken, bűntudatainkon, minden akadályozó negatív gondolatunkon, érzésünkön. Képesek legyünk a múltunk negatív történéseit megbocsájtani, mind önmagunknak, mind a társainknak és kérni, hogy ők is bocsássanak meg nekünk.

A fénykapu nyitás előtt, amikor a Jupiter a Plútóhoz közelít ápr.1-4-ig, használjuk ki az időt ELŐKÉSZÍTÉSRE, hogy be tudjuk az energiát fogadni.

Az írásom célja, hogy tudatosítsam benned az energiát, megértsed, miről van szó és fejezd ki a szándékodat, döntsél abban, hogy érdemes vagy ennek az energiának a befogadására és kérd a Teremtőt, az égieket, hogy segítsenek ebben Neked. Végezz naponta spirituális gyakorlatokat, imádkozzál. Hatalmas szerepe van ezekben a napokban a MEGBOCSÁJTÁSNAK. Ez lehet számodra egy belső folyamat, de ha ott van a környezetedben, akit ez érint, akkor tedd meg.

Az az energia, ami 5.-én elárasztja a Földet, a Teremtő kegyelmi energiája, az Fény, ami a Földet fénybolygóvá alakítja.

Számíthatunk arra, hogy a Fény áradata, a bolygó múltbeli frekvenciáját, ami a besűrűsödött anyagi dimenziót hozta létre, az anyagi (sötét) erők meg akarják őrizni és fokozódni fog a harc a fény és a sötétség erői között. Ennek nyilvánvaló jele, válaszreakció a megnövekedett fényre a Cvírus stb, de hiába akarnak megfélemlíteni, karanténba zárni, elszigetelni, a fény áramlása megállíthatatlan, a régi világ összeomlása megállíthatatlan, amiből nem egy változott világ, hanem egy teljesen új világ jön létre.

Ebben az évben a Jupiteri energia erőteljes áradása miatt kiemelt szerepe van, hatalmas égi támogatásban van része a spirituális munkának, az imának, a hitnek. A felemelkedés feltétele, hogy az ember ismét tudatosan kapcsolódjon a szellemi részéhez, mert ebben rejlik az ereje, - mivel a látható világ a láthatatlanban gyökeredzik. A közösen végzett ima hatására aktiválódó fény megtöri az anyag hatalmát.

Ápr. 5.-én hajnalban 2:48 és 6:48 között erre egy kiemelt alkalom jő el. Rendkívül fontos, hogy ebben az időben MINÉL TÖBB, A BOLYGÓ FELEMELKEDÉSÉT ÁHÍTÓ EMBER IMÁDKOZZON EGYÜTT, hogy a dimenziókapun át beáramló fényt LEHORGANYOZZUK a világunkban.

Az ember az, ahogy Weörös Sándor mondta, a „létra”, ami összeköti az eget és a földet, azaz a szellemi világból beáradó fény, az emberi lényt átalakítva, benne ölt testet, rajta keresztül materializálódik. De ehhez az ember szabad akarata szükséges. Akkor, ha tiszta elmével, egónkat félre téve, megadjuk magunkat a fénynek, a belső átalakító erőnek, ennek a csodálatos felemelő kegyelmi energiának, hogy szívből szolgálhassuk a világunk felemelkedését.

Minap küldött egy csodálatos imát egy nagyon szeretett barátnőm.

Ez az imalánc már elindult hazánkért. Nagyon szép szívszeretettel hímzett fohász a nemzetünkért. Én kiegészítettem, hogy a Bolygónkért is. Most különösen nagy a hatása ebben a 10 napban, főleg 5.-én hajnalban.

Idézem:

„Mennyei Atyánk, Mindenható Istenünk, a színed elé járulunk, Benned bízva, Hozzád könyörögve kicsi NEMZETÜNKÉRT, SZERETETT BOLYGÓNKÉRT. Már nem szabadságharcot folytatunk, élet-halál küzdelem a tét: Dávid és Góliát. Dávid szembe mert szállni Góliáttal és győzött, mert Te Urunk vele voltál.

Mi is ezzel a hittel álltunk és állunk a harcban, hisszük, hogy számíthatunk a segítségedre.

Imádkozunk a vezetőinkért is, hogy Istenhez hűen vezessék országunkat és a bolygó minden népét.

Segítsd őket, segíts minket, mert Tiéd az ország, a hatalom, és a dicsőség!”

Imádkozzunk, Isten törvényeivel, az élő természettel és egymással békében élő, a szépet és a jót támogató, egymást segítő, összefogó emberiségért.

Ha magadénak érzed ezt az imát, amely elsősorban a hazánk felemelkedését célozza, akkor ebben vegyél rész és terjeszd.

Egy gyönyörű nemzetközi kezdeményes indult el a Facebookon, bizonyára sokan megkaptátok, amely 4:45-öt javasol a közös ima időpontjaként és egy millió ember bekapcsolódását célozza meg.

Itt olvashatod a nyílt levél részleteit:

http://www.tachyonhungary.com/nyilt-level-es-kozmikus-meghivas/?fbclid=IwAR2vHzZR5uBiC72fuBlW50dYd0N_ey00Hwe0XBRBpjc_JjtMJgAPk_gYvlI

Egy nemzetközi kezdeményes indult el a Facebookon, bizonyára sokan megkaptátok, amely 4:45-öt javasol a közös ima időpontjaként és egy millió ember bekapcsolódását célozza meg. Én nem kommentálom, nem csatlakozok hozzá, de a Te választásod.

Azt tanácsolom, hogy a saját imáddal bekapcsolódj a Föld Felemelkedéséért imádkozók közösségébe. Ebbe a közösségbe a megadott intervallumban, ápr. 5.-én 2:48 és 6:48 között bármikor beléphetsz, összeadódik az energia. A lényeg, hogy csendesítsd le az elméd, lépj túl az egódon, és legyen meg benned a szándék a csodálatos kegyelmi energiához való kapcsolódáshoz. Az is ugyanolyan jó, ha a saját szavaiddal megfogalmazva imádkozol, a saját jól bevált meditációs gyakorlatot végzed, a lényeg, hogy nyisd ki a tiszta szívedet a Teremtőnek. Végezd a saját hited szerint és adj a szertartásodnak elég időt.

Szeretettel

Fanni