MEGSZABADULÁS EREJE A FELEMELKEDÉS KORLÁTAITÓL

Mars-Szaturnusz együttállás 03.30-04.01.

sas New Zealand

Mars-Szaturnusz együttállás március 31-április 1. Hatás április 6.-ig fennáll.

Tegnap a MARS átlépett a Vízöntő jegybe, és ma este 19:09 és 19: 49 óra között már rendkívüli égi találkozója lesz, - EGYÜTTÁLL A SZATURNUSSZAL. Nagyon beszédes, hogy ez az egyesülés a felemelkedést, szárnyalást, szabadságot jelképező Sas csillagképi égisze alatt jön létre, teljesen egy vonalba kerülve a Sagitta (Isten Nyila) legfényesebb csillagával.

KONCENTRÁCIÓ, A FIGYELEM EREJE RENDKÍVÜLIEN MŰKÖDIK A MAI NAP. Tudjuk, hogy az energiát a figyelmünkkel mozgatjuk. Az energiának jelentés tartalmat adunk a gondolatainkkal és érzelmeinkkel. Amire az energiát visszük a koncentráció erejével, az megvalósul.

Az égi Nyíl, a Sas szárnyalása felfelé és a Vízöntő jegy mind azt üzeni, hogy a MAI NAP KOZMIKUS EREJE RENDKÍVÜLI MÓDON TÁMOGATJA A KORLÁTOKTÓL VALÓ MEGSZABADULÁST, MINDAZT, AMI AZ EMELKEDÉST AKADÁLYOZZA.

Használjuk ki ezt az energiát, szánjuk rá a mai napot! A csúcsenergia este van 19:09- 19:49 óra között, akkor végezzünk SZERTARTÁST.

A TISZTULÁST, AZ EMELKEDÉST ÖNMAGUNKNÁL kezdjük. Szánjunk ma arra elég időt, hogy ezt végig gondoljuk. Mik a korlátaim, mik az önkorlátozó gondolataim, érzelmeim, hiteim, amik visszatartanak, akadályoznak, amelyektől eddig nem tudtam megszabadulni? Fontos, hogy leírjuk, kimondjuk, esetleg a legfontosabb emlékünkről, ami ennek az esszenciája, mentálisan fényképet készítsünk. Mars tűzerejét használjuk fel, hogy akár mentálisan, de lehet fizikailag is a papírt, amire ráírtuk, vagy a fényképet elégessük. Napközben foglalkozzunk azzal, mitől akarunk megszabadulni, készüljünk fel az esti szertartásra, 19:09 és 19:49 órakor, amikor elengedjük a korlátainkat, megsemmisítjük. Majd ezt követőleg, fogalmazzuk meg azokat az emelő gondolatokat, töltsük fel érzésekkel, amelyek a felemelkedésünket szolgálják.

Menjünk tovább saját magunknál. IMÁDKOZZUNK EGYÜTT A HAZÁNKÉRT, A BOLYGÓNKÉRT. Ezt legjobban úgy tehetjük, ha a szívünkre koncentrálva megtelünk a családunk, a barátaink, a hazánk és a bolygónk iránti szeretettel, hálával, és kívánunk mindenkinek a félelmektől való megszabadulást, a szeretetben való egyesülést, egészséget, békességet, nyugalmat, emelkedett boldog életet. Kérjük hozzá a Teremtőnk áldását, kérjük a kegyelmét, ÍGY LEGYEN.

Ma éjjel az energia rendkívül erősen hat, ezért tegyük magunk mellé az álomnaplónkat, figyeljünk az álmainkra.

A következőn napokban is, egészen 6-ig hat a Mars-Szaturnusz felszabadító energiája, ezért dolgozzunk magunkon folyamatosan.

Minden szertartás, meditáció, ima eredményessége nem a ráfordított időn múlik, hanem az energia erején. A kulcsa a láthatatlan, a szellemi részünkkel való kapcsolódásban rejlik, hogy képesek vagyunk-e kinyitni a szívünket a végtelen Isteni Szeretetre.

A következő 11 napban, ha átengedjük magunkon az ég energiáját, akkor ezt megtanulhatjuk. AMIKOR NEHÉZ IDŐK JÁRNAK, AKKOR OTT VAN A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG!

Április 1- és 11 között nyitva áll ebben az évben először a JUPITER-PLÚTÓ HATALMAS FÉNYKAPUJA, amiről külön írok.

Szeretettel

Fanni