Mars-Plútó holnap reggeli együttállás Kegyelmi Energiája

Energia

Március 23-án 6:17-kor nagyon különleges égi esemény lesz, a Mars totális együttálása a Plútóval.

Reggel 6:17 és 6:50 közötti időben ha meditálsz, rá tudsz kapcsolódni erre a rendkívül emelő és tisztító, átalakító energiára, - ISTENI KEGYELEMBEN RÉSZESÜLHETSZ.

Felhívom a figyelmedet, hogy a Mars –Plútó energia nagyon harcos, radikális energia, ami alacsony szinten erőteljes konfliktusokat, viszályt hozhat. Emiatt vigyázz holnap, ne hagyd magad provokálni, tartsd magad vissza, tartsd meg az egyensúlyodat. Ez egy rendkívülien erős energia, ami az égbe emelhet, de pusztítóan a sárba is döngölhet. Légy résen!

A továbbiakban a mögöttes szellemi tartalomra koncentrálok, a mindnyájunkat emelő erőt mutatom be.

A Mars elsődlegesen a Nyilas csillagképben áll, mégpedig a Nyilas elengedő kezénél, miután meghúzta a nyilat és célzott.

A Mars, mint a fejlődés harcos ereje, párosul magasabb oktávjával a Plútóval, amely megsemmisít, lebont, de áttranszformál mindent, ami idejét múlt, a fejlődés akadálya.

Mi a fejlődés iránya és mi az akadálya? Ha nyomon követjük, hogy a Nyilas hova küldi a nyilát, megkapjuk a választ. A Nyilas az Antaresre, a Skorpió legfényesebb csillagára irányítja a nyilat, amely dimenziókapu, átjáró az emberek világából az Istenek világába. De ezen a kapun csak a tiszta szívűek jutnak át, akik az anyagi világ szennyétől megtisztultak, - azaz mindentől, ami nem tiszta szeretet.

A Mars és a Plútó egy olyan különleges égi helyen áll, ahol a Napút energiájánál (Nyilas csillagkép) túlmutató, magasabb dimenziójú energia van jelen, mégpedig a Sas és a Sagittárius (Nyíl) energiája. Sas csillagkép felemeli azt a Tejútra, az Istenek útjára, aki kapcsolódik az energiájához, és csak akkor képessé válik arra, hogy a Sagitta (Nyíl) csillagkép megváltói energiáját befogadja. (A mitológia szerint Herakles, a megváltó lövi ki a nyilat, hogy a sötétség erőit jelképező kentaurokat megölje.)

Reggeli meditáció:

Javasolom, hogy legalább 6 órakor kezd el a meditációt, csendesedj, lazulj el, vidd a figyelmed a szív csakrádra, ahol az Isteni Énedhez kapcsolódni tudsz. Kezd imával az Isteni Énedhez, hogy tegye lehetővé a jelen levő rendkívüli égi energiához való kapcsolódást, részesítsen ebben a KEGYELMI ENERGIÁBAN. Ezt követőleg ne tégy semmit, engedd el, akár az égi Nyilas. Tartsd a figyelmed továbbra is a szív csakrádon, légy csendben és fogadd be az energiát, fogadd be, bármi történik. Lehet, hogy kapsz visszajelzést valamilyen formában, de ha nem, attól még megtörténik, aminek meg kell történnie.

Szeretettel

Fanni