„NYISD KI A LELKED AJTAJÁT”

Angyali naplemente

Tegnap este (március 9.-én) beteljesedett Telihold átívelve a Szűz – Halak égi tengelyt, akár a megelőző teliholdak, rendelkezett azzal a sajátossággal, hogy felemeljen bennünket a halandóságunkból, az anyagi világba való bekorlátozottságunkból, és átjöttek megérzések, felismerések az égi otthonunk magasztos világából, ahol örökké szabadok vagyunk.

Vártam azt az üzenetet, ami érzelmileg is kifejezi ezeket az energiákat, mint Nap –Neptunusz együttállás –szemben a teliholddal, és a Vénusz-Uránusz együttállás, amely trigont és szextilt vet a Karmatengelyre. Majd meglepetés ért, mert vasárnap délelőtt, egyszer csak megszólalt a telefonomon a „EZEK MI VAGYUNK A SZABADSÁG VÁNDORAI” című dala Demjén Rózsinak (https://www.youtube.com/watch?v=vnkX44GeVBs). Kérlek, hallgasd meg! Megérzed, és megérted miről beszélek. De ezeken a csodálatos napokon nem csak a tisztaszemű gyermekeink, de mi is a felnőttek képesek vagyunk emlékezni, megérteni az ég üzeneteit, a legnagyobb korlátozásaink közepette is.

Csodálatos beszélő szimbólum a Karmatengely és a Vénusz-Uránusz fényszöge, ami sugározza az ég áldását. Az Uránusz és a Karmatengely fényszöge a márciusi energiák egyik fő meghatározója.

Nagyon fontos üzenetet kapunk, ha megnézzük ennek a fényszögképnek az égi pozícióit. A Karmatengely a Tejúton ível át. A megoldandó karmát jelölő felszálló holdcsomópont az Ikrek kapujában áll, a Leszálló holdcsomópont, a tengely másik oldala ott van a Nyilas csillagképben, ahol a Nyilas a nyilat tartja, - ez a kilövés előtti pillanat. Az Uránusz pedig a Kos csillagkép kezdeti csillagainál áll, hogy elinduljon. Látod, mind a három pozíció az INDULÁS, A KEZDET állapotát mutatja. Ez az időszak, amikor valami „nagy dolog”, ami TÚLMUTAT AZ ISMERT VILÁGUNKON, ELKEZDŐDIK.

Csodás égi jelkép a karmatengely pozíciója. A mitológia szerint a hattyú (csillag) képében a tejút másik oldaláról (Nyilas csillagképi oldal) érkező Zeusz nemzi az Ikrek egyik tagját Polluxot,míg ikertesvére Castor halandó, mert az apja halandó ember. Az legenda szerint, amikor a halandó Castor meghal, a testvére kijárja Zeusznál a halhatatlanságát. A SZERETET TESZ HALHATATLANNÁ! Egyik oldalon ismerni, hogy ez a világ halandó, változó, ugyanakkor tudni, hogy mi nem e világból valók vagyunk, az örök igazsághoz, az örökléthez kapcsolódunk.

Mi most itt állunk az Ikrek kapujában, mutatja az ég, LEHETŐSÉGÜNK VAN DÖNTENI (minden karmatengely pozíció döntéshez kapcsolódik) lehetőségünk van kilőni a nyilunkat az Galaxis középpontjába, ahol a fény születik.

A Karmatengellyel fényszöget alkotó Vénusz- Uránusz a Bika jegyben, mögötte a Kos csillagkép kezdeti csillagai szintén nagyon égi jelkép. Itt van a kezdet, a magvetés ideje. De, MOST DÖL EL A JÖVŐ, HOGY MILYEN MAGOKAT VETÜNK A FÖLDBE. SORSDÖNTŐ NAPOKAT ÉLÜNK.

A Földünk egy minőségi ugráson megy át. Már semmi nem lesz az, ami a múltban volt. Az átmenet nagyon lerövidült. A fizikai dimenzió csak úgy képes fent maradni, ha egyensúlyban van a fény- és a sötétség. Ha túl nagy a fény ugrása, amit tapasztalunk, a sötétség erői is erőteljesen beindulnak. Ennek legjobb eszköze a félelemkeltés, a káosz teremtés, a fizikai szinten való korlátozás, mert az agressziót, ELKÜLÖNÜLÉST teremt. Tapasztalhatjuk, hogy a félelemkeltés mennyire felerősödött. Gondolok itt a koronavírus kísérő félelemkeltésre. Még a jelkép is mutatja a lényeget. A korona a halhatatlan részünkkel való kapcsolat jelképe. Az égen az Uránusz jelképezi ezt a Koronát, ami éppen elindul a Kos csillagképben előre. Sorskérdéssé vált, hogy hordjuk ezt a koronát, az égre emeljük, vagy a sárba taposódik, azaz lezárjuk magunkat a szellemi oldalunktól.
Az ég másik oldalán a Bak jegyben ott koncentrálódik a múltunk és a jövőnk, a sorsunk. Már alakulóban van a hónap végi nagy együttállás Mars-Jupiter-Plútó-Szaturnusz stelliuma. Ez az a téridő, amikor együtt van a múlt és a jövő. Olyan, mint egy térugrás. LEHETŐSÉGÜNK VAN ÁTLÉPNI EGY MÁSIK DIMENZIÓBA, VAGY A MÚLTBAN MARADNI. Mindegyik lehetséges. Lehetőségünk van a múltat végleg lezárni és egy új emelkedett világot élni, ha képesek vagyunk minden történésben a JÓT LÁTNI, azt hogy mi visz előre. Képes lenni elfogadni, hinni benne, hogy van egy ISTENI GONDVISELÉS, ami felemel, ami előbbre visz, hogy minden, ami történik, az ISTENI TERV szerint történik. HINNI ÉS BÍZNI A SZERETET EREJÉBEN ÉS NEM FÉLNI, NEM MEGFÉLEMLÍTVE LENNI.

Nem várható az, hogy ez túl könnyű lesz! Mindenkinek szembe kell nézni a saját démonjaival, úgy is mondhatom, hogy előjönnek a csontvázak a múltból. Azok is, amiket gondosan elástál. De nem csak azok, amiket a magadénak gondoltál, hanem a családod, a nemzeted karmái is. Nagyon fontos tudnod, hogy eljött az idő leszámolni velük, eltemetni a múltat. A HAJNAL ITT VAN, rajtunk múlik, hogy fényvilágban élünk tovább, vagy beborít a szürkeség. A legfontosabb, hogy tudd, ez az a téridő, amikor ez történik, ezért NE HAGYD MAGAD MEGFÉLEMLÍTENI, légy tudatos és higgy A FÉNY EREJÉBEN.

Vigyázz magadra, vigyázz a családodra, őrizd azt, ami értékes benned és a világunkban. Foglalkozz a lelki- testi egészségeddel. Nem csak túlélni kell most, annál sokkal többről van szó. A NAGY BELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJÉT ÉLJÜK. Nagy a tét és nagy a felelősségünk a jövőnket illetően.

Szeretettel
Lőcsei Fanni
2020.márc. 10