„Mi Atyánk Isten,

Legyen meg a Te akaratod, mint a Mennyben, úgy a Földön is”

Sziv fenye

Téli Napforduló asztrológiai képének üzenetei 
és előrejelzés az előttünk álló hétről.

Holnap hajnalban 2019.12.22.-én 5:20 órakor a Nap belép a Bak jegybe, ezzel kezdetét veszi az asztrológia időszámítás szerint a tél.

1. Téli napfordulókor a NAPUNK, mint a rendszerünk ura, mint a mi világunkat teremtő Istenünk, összekapcsolódik a galaxis fényközpontjával, a Galaxisunk Urának fényével, aki a mi Naprendszerünket teremtette.   Mutatja az égi szimbólum – a Nyilas kilövi az íjját a Galaxis középpontjába, ahol a csillagok születnek - azt a folyamatot, amikor a világunkat Teremtő Isten átadja a teremtő kódokat a mi Fényurunknak, hogy az Isteni Terv beteljesüljön, itt a Földön is.

Ebben az időszakban minden évben ez megtörténik. A mostani időfolyamat sajátossága, Napunk egyesül a nagy áldás, a szeretet bölcsességének planétájával, a Jupiterrel és a lélekvezetővel, a kommunikáció bolygójával, a Merkúrral. Jupiter áldást adó hatása az egész jövő évünket meghatározó energia.

Üzeni az ég, hogy értsük meg már végre, tudatosítsuk, hogy mindig ott a Felsőbb Énünk segítő keze az életünk minden pillanatában és a Teremtő áldása ott van még akkor is, amikor a legmélyebben vagyunk. Fogjuk már meg végre ezt a segítő kezet, hagyjuk már végre abba a felesleges szenvedést. Hiszen AKI KÉR, ANNAK MEGADATIK!

Kiemelten a holnapi nap, de az előttünk álló hét égi eseményei különösen támogatják a lelki gyakorlatokat, a TERMTŐVEL VALÓ KAPCSOLÓDÁST. Minden nap azzal gondolattal aludjunk el, hogy „Istenből jöttünk és oda térünk vissza.”

Adjuk át magunkat a Fénynek:

IMÁDKOZZUNK A TEREMTŐ KEGYELMÉÉRT, HOGY A SORSUNKAT A LEHETŐ LEGMAGASABB SZINTEN TELSESÍTSÜK BE.

Ennek az imának, most különösen nagy a jelentősége, amikor a Nagy Átalakulás éve előtt állunk.

2. A Szaturnusz, mint a Sors Urának és a Plútó, az Újjászületés-Átalakulás bolygójának szoros együttállása a Bak jegyben. Ez az energia egész jövő évünket is meghatározó alapenergia.

A Napunk égi helyzete, a Bak jegybe lépésével, különösen segít rálátni az életünk sorsszerűségére és ennek megértésére. A kozmikus energiák jelenleg rendkívüli mértékben felgyorsítják a karma tisztulást, mivel a Föld és az emberiség egy hatalmas kozmikus átalakulás küszöbén áll.

Ez egyéni szinten úgy jelenik meg, hogy eddigi életünk folyamatához képest felpörögnek a sorsesemények, a sorsfeladatok és eddig soha nem látott módon kényszerítenek a változásra. Ha ránézel az életedre, tudod, melyik életterületeid vannak fókuszban. Ahol nagyon szorít a cipő, ott kell megváltozni. A kozmikus energiák élesen szembesítenek vele, de ott van egyúttal a nagy segítség, mutatja az ég. Korábban írtam róla, hogy december 2.-a óta, a Jupiter belépett a Bak jegybe, és stelliumban áll a Szaturnusszal és a Plútóval, - adja hozzá az égi áldást a nagy átalakító folyamathoz. Minden mindennel összefügg - mondhatjuk, amikor ránézünk a jövő év számmisztikájára a 2*20-ra. A 2020-as év a Nagy Átalakulás, ugyanakkor az Újjászületés, a Feltámadás éve. ( Korábbi írásomban részletesen írtam a Jupiter hatásáról. Honlapomon megtalálod: www.sorstanacsadas.hu.)

Még az az ember is, aki eddig materialista volt, rádöbbentik a mindennapi történései, hogy nálunk sokkal hatalmasabb erők működtetik a világot. Van egy sorsunk ebben az életben, sorsfeladataink, amelyeket a Lelkünk be akar teljesíteni és ezért hozta létre ezt az inkarnációt. Lelkünk felvállalta valamikor, hogy fizikai testet ölt, ezért a Teremtő felruházta szabad akarattal, teremtő képességgel, hogy működni tudjon a fizikai világban. Ez azt jelenti, hogy MINDEN PILLANATBAN DÖNTHETÜNK, VÁLASZTHATUNK, HOGY A SORSFELADATAINKAT MILYEN SZINTEN, HOGYAN TELJESÍTJÜK BE, - EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK. Ennek következménye, hogy amikor innen távozunk, hol folytatjuk tovább. De ne feledd, a sorsfeladataidban nincs választásod, azt eléd hozza az élet!

Minden sorshelyzetnek van egy speciális feladata, amit jól és rosszul is meg lehet oldani. Minden változtatás egy új helyzetet hoz létre, amikor változik a feladat és változik a taktika. Így gombolyítjuk életünk fonalát és haladunk előre. Vannak gyorsan megoldható folyamatok, mert már a kidolgozás végéhez jutottál, de a sorsfeladatokon általában hosszabb ideig, lehet, hogy egy életen, vagy akár több életen át dolgozunk, mert ezek nagy átalakító folyamatok.

TANÁCSOM, amikor úgy érzed sorshelyzetben vagy, legfontosabb, állítsd le az elméd pörgését, teremtsd meg a nyugalmadat. Nekem segít ilyenkor, ha végig veszem a választási lehetőségeimet, legalább ÖTÖT (legjobb, ha le is írod). Ezzel megszabadulok a félelemtől, hogy ki vagyok szolgáltatva másnak, másoknak, látom, hogy hatalmamban áll dönteni. Ezzel megnyugszik az elménk. Ezután kérjük az égi segítséget, kapcsolódunk a Felsőbb Énhez, hogy indítson el a JÓCSELEKVÉS útján.

Mi a fokmérő, mikor tudod azt, hogy mi a legmagasabb szintű döntés?

Ha a szeretet dönt benned, ha az egységet, nem a különállást választod. Egy igazság létezik, ami által visszajutunk az égi otthonunkban, ami által boldogok lehetünk, az a SZERETET.

De, soha ne okold magad akkor, ha rosszul döntöttél, főleg ne legyen bűntudatod. A lényeg, hogy legyél tudatában, és ha másokat is érint, tisztázd ki velük is, ne menj addig tovább, hogy ne maradjon ott a negatív energia. Ha így teszel, amikor a következő próba jön, jól fogsz dönteni és cselekedni. Készülj rá, fejleszd hozzá a képességeidet, a körülményeidet. Akkor indulj, amikor már készen vagy rá!

3. A harmadik erőteljes fényszögállás, a Vénusz – Uránusz közötti teremtő fényszög a jelenlegi égbolton különösen erősen hat arra, hogy a kapcsolatainkban, kiemelten a párkapcsolatunkat tisztítsuk meg, nézzünk szemben a sorsfeladatainkkal a párkapcsolat életterületén. Szerelem- szabadság kérdés különösen fókuszba kerül. Legyek inkább szabad, független, vagy rendeljem magam alá egy párkapcsolatnak? Hogy éljek úgy összhangban a párommal, hogy önmagamnak is megmaradhassak? Hogy lehetséges kettőnk érdekeit egyensúlyba hoznom?

Vénusz-Uránusz fényszög energiája különösen karácsonyig nagyon erősen érződik.

4. Legfontosabb égi események az évvégéig, az említetteken kívül:

December 23.-án egzakt Mars –Hold együttállásszextilben a Szaturnusz-Plútóval. Vigyázzunk az érzelmi kibillenésekre a karácsony előtti készülési rohamban, figyeljünk arra, hogy az energiák erősítik a konfliktushelyzeteket. Ha belekerülünk, gondoljunk arra, hogy semmi nem lehet fontosabb a szeretetnél, és ezzel a hozzá állással minden helyzet megoldható!

Az idei KARÁCSONY lehet, hogy nem lesz havas, de a fény erői által különösen támogatott lesz.

Égi események:

25-én a Hold –Merkúr együttállás. Az érzékenység és a megértés napja, ami különösen fontos, amikor összejövünk a családunkkal Karácsony napján.

26-án Megszületik a Bak jegyben az Újhold, egy olyan Újhold, amely a Jupiteri áldás energiáit is magában hordja. Ez előre vetít egy rendkívüli évkezdetet és egy olyan januárt, amelynek energiái nagy hatással lesznek a jövőnkre.

Év végéig csodálatos napokat élhetünk meg! Érezhetjük az ég áldás áradását, emelkedett napokat tölthetünk el a családunkkal, barátainkkal, a szeretteinkkel. Szeretettel fordulhatunk önmagunk és a többi ember felé. Érezhetjük a TEREMTŐVEL való kapcsolódásunkat, azt, hogy valami felfoghatatlanul emelkedett, kimondhatatlanul szép energia árad felénk, MEGÉREZHETJÜK, ISTEN SZERETETT GYERMEKEI VAGYUNK!

 

Drága Batátaim!

Kívánok fénnyel, örömmel teli Karácsonyi Ünnepeket, - szeretetet, békességet, megértést, sok-sok ölelést. Becsüljük meg önmagunkat, becsüljük meg Társainkat életünk útján, és mindazt a sok szépet és jót, ami eláraszt bennünket. Lássuk most meg és legyünk hálásak érte, köszönjük meg a Teremtőnknek!

Szerető öleléssel: Fanni

 

 

.