ÚJHOLD,

ELINDÍT EGY SORSFORDÍTÓ IDŐSZAKOT! 
(2019. okt.28.)

Fenykereszt

Ma este tedd az ágyad mellé az ÁLOMNAPLÓT, mert fontos égi esemény lesz hajnalban!

Mielőtt elalszol, kérd az angyali segítőidet, hogy küldjenek teremtő álmot, amelyet tudatosan éljél meg és emlékezz vissza az álmodra, amikor reggel felébredsz. Kérd az égi üzenetet, mivel egy ÚJ SORSFORDÍTÓ IDŐSZAKUNK INDUL EL.

Holnap hajnalban (2019. okt.28) 4:40 órakor, a Skorpió 4fok26’-án megszületik az ÚJHOLD, a Szűz csillagkép angyali részében. A Hold-Nap pontosan a Bikában járó Uránusszal szemben helyezkedik el, és egyidejűleg a Mars pontos kvadrátot vet a Szaturnuszra.

Október hónap – úgy látom mindegyikőnk számára egy „hosszú” hónap volt, nagyon sok eseménnyel – lehet, hogy csak belülről élted meg -, sok változással, feszültséggel és örömmel.

A folyamatunk, ahogy az ég mutatja, egy ÚJ KAPUHOZ ért el. Ami eddig felépült, az most átmegy egy metamorfózison, az Újhold elindít egy új szakaszt. Ez okozhat töréseket az életünk rendjében, egyes életterületeinken, de egyúttal, FELSZABADÍTJA AZ UTAT az ÚJ KEZDETHEZ, EGY ÚJ SORSFORDÍTÓ IDŐSZAK INDUL EL.

Az új holdperiódus kezdeti energiája meghatározza az egész következő ciklust, e folyamat jellemző lesz az egész holdhónapra. Felhívom a figyelmedet, hogy az Újhold a Szűz csillagkép angyali részében jött létre. Üzeni az ég, hogy ebben a nagy átalakító folyamatban az ANGYALI SEGÍTSÉG MINDIG OTT VAN, SEGÍTENEK KÖZVETLENÜL, HA KÉRJÜK, mivel az angyalok az emberiséggel együtt dolgoznak a nagy átalakító folyamatban

EZ AZ IDŐSZAK LESZ AZ INDÍTÁSA a KÖVETKEZŐ HÓNAPOK ESEMÉNYEINEK, amelynek főszereplője a 2020 jan. közepéig teljesen bepontosodó SZATURNUSZ-PLÚTÓ GYÜTTÁLLÁS.

Az égi energiák nehéz próbák elé állítanak bennünket, de ezek sorszerűek, elkerülhetetlenek, mert eljött az idő a földi élet radikális minőségi változására, ami minden emberre kihat. A nehéz időkben, csak az igazság ismeretével lehet tiszta tudatban fent maradni. Mindig tartsuk eszünkbe, hogy ebbe a világba, ebbe az életbe tanulni, tapasztalni jöttünk. Testet öltöttünk, hogy itt létezhessünk, de nem a test vagyunk, hanem örök Lélek, az örök Szellem részei. Ami rossz az életünkben, az nem Isten büntetése, hanem a múltunk eredménye, mindaz, amit a gondolatainkkal, az érzelmeinkkel, a cselekedeteinkkel megteremtettünk. De, a jelen, az nem egyenlő a múlttal. Lehetőségünk van arra itt és most, hogy új tiszta szemmel nézzünk rá a jelenünkre. Tudjuk, hogy MINEN TAPASZTALÁS A FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN TÖRTÉNT, EZÉRT NEM LEHET SEM JÓ, SEM ROSSZ, CSUPÁN EGY TAPASZTALAT. A tanítása azt jelenti, ha elfogadom a múltamat, kilépek a negatív karmámmal való azonosulásból, MEGBOCSÁJTOK - amely az ÁTALAKULÁSUNK KULCSA. Ez a tudatosság szükséges ahhoz, hogy érzelmileg a megbocsájtás által elengedhessük a negatív karmát, energiát.

A jelenlegi energia, ami a Földet éri, segíti, hogy emberiség szinten előbbre lépjünk és megszabaduljunk egy gyorsuló folyamatban a múlt szennyétől. Ez egy nehéz, fájdalmas folyamat lehet a Földanya és az emberiség számára egyaránt, hogy „szent tűzben” elégjen a múltunk szennyező energiája. Sokaknak ez a folyamat felemészti a fizikai testét, már tovább nem tudnak itt maradni és eltávoznak. Vannak, akik ebben a spirituális harcban nagyobb részt vállalnak fel, vannak, akik kevésbé, vannak, akik tudatosan, vannak, akik csak elszenvedik. Én is azért írok erről, mert a tudatos ismerete a folyamatnak felment az értelmetlen szenvedés érzésétől és a tudatos megélés segíti a cél elérését. Hiszen csodálatos célt szolgálunk, akár itt maradunk fizikai testben, akár a Föld belső világaiba eltávozunk, de minden EGYÜTT teszünk egy emelkedett, jobb világ létrehozásáért. Éppen ezért születtünk le ebben a téridőben, hogy átéljük, megtapasztaljuk, és együtt létrehozzuk a dimenzióemelést. Ismét kihangsúlyozom, hogy ebben a folyamatban mi emberek nem vagyunk egyedül, mert a szellemi világok együtt dolgoznak velünk. A nehéz helyzetekben szívből imádkozzunk, kérjünk segítséget, AKI KÉR, ANNAK MEGADATIK.

Szeretettel

Fanni

2019.10.27