TÚLLÉPNI AZ ILLÚZIÓKON

„Ami fent, úgy lent”.

fenysziv

Mint, az Újhold energiáiról is írtam, jelenleg nagyon radikális energiájú napokat élünk, a Mars kapcsolódása miatt a Szaturnusszal, Neptunusszal és a Plútóval. Ez a radikális energia 2019 nov.12.-ig erősen hat, de ekkor,a felragyogó telihold a béke, harmónia, egyensúly energiáját hozza el.

Jelenleg, akit a Lelke vezet, erőteljesen emelkedik a bolygóval együtt, átlép egy „kaput” egy magasabb frekvenciára. Az, aki ezt nem tudatosan éli, az elszenvedi.

Ez az önszembesülés időszaka: ami hamis, az lehull. Szembesít a HAMIS ILLÚZIÓKKAL, amelyekre az életünket megalapozó, hitrendszert építettük, amely dobozában éltünk, amely biztonságot adott. Olyan életesemények történnek, akár bennünk, akár kívül, amelyek ezt a biztonságot szétrombolják. A jelenlegi energia RADIKÁLISAN szembesít, kényszerit arra, hogy lássuk meg végre azt, ami van, ne egy elvarázsolt hazug képet kövessünk az elménkben. Emiatt, ha a párunk, a környezetünk más, akkor szenvedünk, mélyen megsértődünk, boldogtalanok vagyunk. Kezdődik ott, hogy nem akarom látni önmagamat, hanem szenvedtetem magam egy tökéletes képpel, amilyennek lennem kéne, hogy a saját és a mások illuzórikus követelésének megfeleljek. Mindketten ugyanazt csináljuk: ő elvárja, én az ő illúzióját teljesítsem be, én meg elvárom, hogy ő az enyémet. Hát nem csoda, hogy szétmennek a párkapcsolatok és olyan sok egyedülálló ember él. Az sem csoda, hogy annyian betegek.

Az egészség alapja annak,AMI VAN AZ ELFOGADÁSA: önmagam, a másik ember és az adott helyzet elfogadása. Ha belegondolsz, hol van ott szeretet, amíg akár magadat, akár a másikat nem fogadod el? A Lelkünk csupa szeretet, ezzel ellentétes az önnös akarat, ami ütközéseket, betegségeket hoz létre. Soha ne feledjük a fizikai világ egy tökéletlen, állandóan változó világ, itt mi is ilyenek vagyunk, csak a halhatatlan isteni részünk tökéletes, de az anyagi világokban működő személyiségünk, nem. Amíg itt vagyunk, követünk el hibákat. Még a szentek is követtek el bűnöket itt. Emitt mondta Osho, hogy „vegyétek észre, a vallások mindenkit a halála után avatnak szentté, mert a halott már nem követhet el bűnt”. Ennek megértése a megbocsájtás alapja. Enélkül nincs karmatisztulás, szeretettel teli élet, -spirituális fejlődés.

A jelenlegi helyzet elfogadása, a saját magunk és a világ gyarlóságában, nem jelenti azt, hogy ne dolgozzunk önmagunkon,ne akarjunk minél jobb, elfogadóbb, szeretettel telibb emberekké válni, szívből szeretni, másoknak segíteni, mert így lesz jobb, emelkedettebb ez a világ, - de ne essünk a hamis illúziók, a tökéletesség csapdájába, legyünk jelen az életünkben. Lássuk meg, becsüljük meg mindazt a sok szépet és jót, ami bennünk, a párunkban, a többi emberben, a világunkban van. SZERETŐ SZEMMEL, HÁLÁS SZÍVVEL ÉLJÜNK ÉS AKKOR A VILÁGUNK IS AZZÁ VÁLIK.

„Ami bent, az kint”.

Szeretettel

Fanni

2019.okt.29