„Látomás”

Angyali naplemente

Gondolod-e, hogy amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van a legközelebb a hajnal?

A Földünk felszabadulásának kezdeti stádiumát éljük. Amikor a múlt elfojtott sötét energiái a felszínre törnek és elborítják az eget,- de ott van a fény, csak meg kell látnunk. A mester mondta egyszer, hogy ne félj, mert a „FÉNY ERŐSEBB, MINT A SÖTÉTSÉG.” 

Úgy gondolom, hogy ez nem lehet másként, szembe kell nézi a múltunkkal. Ennek itt az ideje. Aki nem fél a saját árnyékától, az láthatja meg a fénylő önmagát.

Ha az égre nézek, a Naprendszer bolygói sugározzák felénk a NAGY VÁLTÁS energiáit. Az Uránusz a Kos csillagkép fejénél, a Bika jegyben vándorol. Elsöpri ez az energia a múlt bálványait, hazugságait. Gyökeresen megváltoznak a társadalmak, a gazdaság, az ember által alkotott világunk. Új magok kerülnek a Földbe (Bika a magvető), nem lehet tovább az emberiséget a Föld karaténjában tartani.

Az eltemetett múlttal, annak minden betemetett titkával együtt szembe kell nézni a saját életünkben is, az eltemetett árnyak feltartóztathatatlanul előjönnek. ENNEK MOST ITT AZ IDEJE, mert meg kell bocsájtani, le kell zárni , a megtisztulás, az átalakulás nélkül nem lehettovább kell lépni (Rák-Bak karmatengely, Szaturnusz-Plútó együttállással).   A jelen történései fájdalmas ütéseket mérnek arra, amiben eddig hittünk, amit eddig igaznak hittünk. A jelen megtapasztalása ledönti a múlt bálványait (Jupiter karmafényszög a karmatengellyel, kvadrát a Neptunusszal).

Az átalakulás fájdalma megtanítja nekünk MIK AZ IGAZI ÉRTÉKEK. Megtanít szívből imádkozni. Megtanítja, hogy mindenkinek megadatik a saját igazságának megtalálása, ami összeolvad a Nagy Egészbe, ahogy a folyók megtartóztathatatlanul egyszer belefolynak a tengerbe. Megtanítják a jelenlegi energiák, hogy összetartozunk ebben a világban, közös a sorsunk, hogy a különállás, a külön sors csak látszat.

De, mennyi szenvedés, mennyi harc, katarzis és milyen mérhetetlenül sok SZERETET szükséges az ÖNFELISMERÉSHEZ, a megszabaduláshoz.

Nem véletlen, hogy ledöbbenésemre, éppen Bethoven Szeretet ódája szólalt meg most a Youtuben.

MireilleMathieu - Himno a la Alegria

https://www.youtube.com/watch?v=0wBN8G7kWRg

Szeretettel

Fanni