„A RAGYOGÁS IDEJE”

Ragyogas

Az év legfényesebb napjait éljük!

Egészen különleges, hogy augusztus 12.-18.-ig, éppen a Nap hónapjában, az Oroszlánban, a Nappal, a személyes bolygók - Merkúr, Vénusz, Mars -stelliumot alkotnak, azaz egy energiává válnak. A hab a tortán, hogy aug. 15.-én együtt ragyognak a teliholddal.

Mit is jelent ez a stellium az Oroszlán jegyben?

Az Oroszlán, a Nap a király, hordja a királyi méltóságait, amelyek az égen a stelliumot alkotó erők.

Az életet adó fény egyesül a tökéletes szépséggel, harmóniával, termékenységgel, az erővel és az értelemmel.

Ezt a nagy tűzerőt megélhetjük szerelemként, erotikus szenvedélyként. Aki gyermekre vágyik, ez az időszak tökéletes az utód nemzésre.

Megélhetjük a szívünkből áradó szeretetként minden és mindenki felé.

Alkothatunk csodás dolgokat, olyan kreatív alkotásaink lehetnek, amin elámulunk.

A pénzügyi helyzetünket is fellendítheti ez az időszak, - alkalmas, az ezzel kapcsolatos akciókra.

Lehetnek transzcendentális megéléseink, megélhetjük végtelen szellemünk békéjét, csodálatos harmóniáját, fényességét.

Megélhetjük, mint írtam különböző szinteken, de ne feledd, az Oroszlán jegy az URALOMRÓL szól. Tudd, hogy Te uralod az erődet, Te uralod a kapcsolataidat, de azt is tudd, hogy csak akkor vagy képes jó és igazságos uralkodó lenni, ha a Felsőbb Éned akaratát érvényesíted, ha meghallod a szívedben levő belső hangot. Uralkodó csak az lehet, aki önmagát uralja a SZERETET ÁLTAL. Akkor már szolgálja a benne levő örök Szellemet és az erőt szeretetre használja.

Aug. 15-én felragyogó Oroszlán – Vízöntő telihold energiája az az információt sugározza, hogy az SZABAD, az tud megszabadulni az anyag fogságából, a karmától, csak az tud felemelkedni, aki a szív erejét éli, ami a szeretet. Erő csak egy van, az elme kettéosztja jóra és rosszra. Amíg nem vagyunk képesek dönteni, lezárni magunkban, elengedni, átalakítani a múlt félelmeit, haragját, bűntudatát, negatív gondolatait, képzeteit, hiedelmeit, szerződéseit, addig cipeljük teherként, hozzá vagyunk kötve, ragasztva, és forgunk a karma kerekével életekről-életekre tovább. A szívünkben van az Örök Létünkkel való kapcsolatunk, ami a SZERETET, ennek segítségével tudunk dönteni, tudunk megbocsájtani, elengedni, MEGSZABADULNI.

A jövő hét az erre való RÁLÁTÁS IDEJE. Az említett stellium éppen az Oroszlán fejénél jön létre, ami a RÁLÁTÁS HELYE. Hatalmas erő segít bennünket, hogy meghozzuk a döntéseinket, hogy a SZERETETET VÁLASSZUK az életünk minden területén ÉS ENGEDJÜK EL, AMI NEM AZ!

Az égen A MEGVÁLTÓ SZERETET KOZMIKUS HELYE az Oroszlán csillagkép szíve, a legfényesebb csillaga, a REGULUS.

A stellium aug. 17-én egyesül először a Regulussal, ez az időszak bezárólag a Nap egyesülésével 22.-ig tart. Ez az időszak az ISTENI KEGYELEM időszaka.

RAGYOGÁS AZT JELENTI, HOGY BEENGEDJÜK, ÁTENGEDJÜK MAGUNKON A FÉNYT, AZZÁ VÁLUNK. ÁTADJUK AZ IRÁNYÍTÁST AZ ISTENI ÉNÜNKNEK, BÍZVA A KEGYELMÉBEN, BÍZVA A MEGVÁLTÓ SZERETETÉBEN.

Isten tenyereben

Az égi energiák most lehetőséget adnak arra, hogy SZINTET UGORJUNK.

EZ AZ ÉV A SZINTEMELKEDÉSRŐL SZÓL. MINDENKINEK MEGADATIK, AKI ÉL VELE.

Ami IGAZ üzenet, az többször megjelenik, és többször ismétlődik égi üzenetként. Ezért is csodálatos az asztrológia, ezt az üzenetet tovább adni. Az asztrológia pontosan mutatja, mikor minek jött el az ideje a személyes életünkben és a bolygónk életében is.

Márciustól októberig a Bak-Rákkarmatengely, a leszálló holdcsomópont pontján a Szaturnusz-Plútó stelliummal a Bakban ugyanezt az üzenetet küldi.

Karmatisztulás, transzformáció minden téren, ehhez a döntéseket meghozni, mert a FÖLD ÚTELÁGAZÁSNÁL ÁLL. A múlt lezárásra kerülhet, most elengedhető, és egy ÚJ FÉNYESEBB, SZEBB UTAT VÁLASZTHATSZ. Természetesen nem kötelező: lehet szenvedni tovább. Novembertől megindul a kozmikus átalakító folyamat, a két nagy változást hozó bolygó a Szaturnusz és a Plútó, 2020. január közepén fog egyesülni egymással.

kezedben bolygo

AKEZÜNKBEN VAN A BOLYGÓNK SORSA, rajtad és rajtam, rajtunk múlik, hogy megyünk tovább! Kérlek, érezd át ennek a felelősségét!

Szeretettel

Fanni

2019.08.10