AKI KÉR, ANNAK MEGADATIK!

Csillagüzenet 2019. július 7-14-ig.

szerelmetes gyermekem

Rendkívüli éjszakánk lesz, nagy szükség van az álomnaplóra!

Július 10.-én hajnali 3-kor a Nap együttálla Rákban a felszálló Holdcsomóponttal. Az évünk egyik legjelentősebb konstellációjának energiája áramlik felénk, amely már ma és tegnap is erősen éreztette a hatását és egészen vasárnapig erős a hatása.

Az évünk legfőbb szereplője októberig az égi karmatengely, ami a Rák és a Bak jegyeket köti össze. A jövőbeni irányt mutatja a felszálló Holdcsomópont a Rákban, a hozott karmát pedig a leszálló Holdcsomópont a Bakban, amely együttáll a Szaturnusszal és a Plútóval, azaz egybeolvad az energiájuk. (Olvasd el, hogy jobban megértsed erről a korábbi írásomat, „Emelkedés Éve” címmel. http://sorstanacsadas.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=227:az-emelkedes-eve&catid=16&Itemid=29)

A mai nap azért annyira jelentős, mert a Napunk részévé vált ennek az égi együttesnek.

Miről szól ez a konstelláció?

VÁLASZT AD ARRA, HOGYAN OLDHATJUK FEL A MÚLTBELI NEGATÍV KARMÁNKAT:

A FEJ BÖLCSESSÉGE A MEGÉRTÉS, ÉS A SZÍV KÖNYÖRÜLETE , MEGBOCSÁJTÁSA, AZAZ A SZERERET ÁLTAL .

Tekintettel arra, hogy karmatengely a főszereplő, ami mindig valamilyen vonatkozásban VÁLASZTÁST, DÖNTÉST is jelöl, itt arról is van szó, hogy most dönthetsz, befejezheted, lerakhatod olyan karmikus terheidet, ami eddig nem volt lehetséges, ha elindulsz a SZERETET útján, ebben segít a felénk áradó égi energia.

OKTÓBERIG DÖNTÉSI HELYZETBEN VAGYUNK. a MAI NAP KÜLÖNÖSEN FELERŐSÍTI AZ ERRE VALÓ RÁLÁTÁST!

A Nap együttállása Rákban a karmikus jövő irányát szimbolizáló Felszálló holdcsomóponttal, különösen kihangsúlyozza a SZÍV SZEREPÉT, hogy a jövő iránya, a felemelkedés útja, a SZERETETEN ÁT VEZET.

A mai nap azért fordulópont, mivel a NAP FÉNYE MEGVILÁGÍTJA, AMI EDDIG SÖTÉTBEN VOLT. MEGÉRTED, MEGBOCSÁJTOD A MÚLTAT , ÉS A SZERETET FÉNYE ÁLTAL VEZETVE ELINDULHATSZ EGY ÚJ ÚTON.

Ez az energia, ami felénk árad, a MEGVÁLTÁS ENERGIÁJA, AZ ISTENANYA MEGBOCSÁJTÓ, VÉGTELENÜL SZERETŐ ENERGIÁJA.

További égi segítség, hogy 7-11-e között, de ma totálisan, a retograd Merkúr együttáll a Marssal az Oroszlánban. Ez az energia erőt ad ahhoz, hogy megértsük a múltat és tudjuk, merre induljunk, mit kell tennünk, hogy a múltunk karmikus gubancait feloldjuk, és a szívünk hangját az egónk ne tudja elnyomni.

HALLGASSUNK A LELKÜNK SUGALLATÁRA, AMIT A SZÍVÜNK MOND EL!

LEGYÜNK TUDATÁBAN, HASZNÁLJUK EZT AZ ENERGIÁT!

Rendkívül fontos, hogy ma és holnap kiemelten, de folytatva egészen vasárnapig, szánjunk időt magunkra, kérjünk megoldó álmokat, teremtsünk csendet magunkban, imádkozzunk, meditáljunk, végezzünk spirituális gyakorlatokat, koncentráljunk a szeretetre, hogy meghalljuk a Lelkünk üzeneteit.

IMÁDKOZZUNK az ISTENANYAÁLDÁSÁÉRT, KÖNYÖRÜLETÉÉRT. A leghatékonyabb, ha az Istenanya hozzád közelálló valamelyik megtestesüléséhez imádkozni.

AKI KÉR, ANNAK MEGADATIK!

Szeretettel: Fanni