„EGYÜTT EGY JOBB VILÁGÉRT”

Isten alkotta

2019.ápr.9.

Ha az égre nézek, azt látom, hogy a Kosban járó Nap erőteljes racionalizáló kapcsolatban áll az égi karmatengellyel és annak leszálló holdcsomópontjával együtt álló Szaturnusszal és Plútóval. Az egész hetünket ez az energia határozza meg. A Nap, a világunk fénye, ami áthatol a sötétségen.

Ezek azok a napok, amikor itt az idő, hogy elgondolkozzunk azon, mi itt a dolgunk, miért vagyunk itt, hogy ne a mindennapok békaperspektívájából nézzünk rá önmagunkra és a világunkra. Az égi energiák most nagyon segítenek ebben. Fontos az önvizsgálat és a magasabb szintről való rálátás.

Ma találtam egy idézetet Szepes Mária nénitől. A mostani időkben is meríthetünk az ő bölcsességéből, ezért közreadom:

„Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki ellen. Borzalmas vad erők tombolnak. 
Nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik, nincs belőle kiút. Pedig van, de csak egyéni! 
Tömeg megváltás nincs! Egyénileg kell megtenned, amiért születtél, be kell töltened a jobbik szerepedet. Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is! Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve, mások felé a jót sugározni. Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz, utólag kiderülhet, hogy jó. 
Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére. Mindenkinek joga van a saját világához. 
Tökéletes ember nincs, mert akkor nem a földön lennénk. Mindenkit arra tanítok, hogy legyen önmaga,hogy betölthesse azt a feladatot, amire született. 
Aki kapni akar, annak először adni kell. 
A gond az, hogy az emberek mindent azonnal akarnak, nincs türelmük végig járni a fejlődésüknek megfelelő lépcsőfokokat. Holott a földi lét a tapasztalásról kell, hogy szóljon mindannyiunk számára. 
Véletlen történések nincsenek. Ha valaki szerencsétlennek érzi magát, akkor is tudnia kell, hogy az események az előzmények tükrében, vagyis okkal történnek. És azt is tisztán kell látni, hogy minden döntésünk jelzés a jövőnek. Ébredni kell ahhoz, hogy önmagunkra találjunk, hogy fényt jelenthessünk a világnak, hogy segíthessünk a Földön
.” Szepes Mária

Az égi energiák nehéz próbák elé állítanak bennünket, de ezek sorszerűek, elkerülhetetlenek, mert eljött az idő a földi élet radikális minőségi változására, ami minden emberre kihat.

A nehéz időkben, csak az igazság ismeretével lehet tiszta tudatban fent maradni:Ebben a világban, ebben az életben tanulni, tapasztalni jöttünk, testet öltöttünk, hogy itt létezhessünk, de nem a test vagyunk, hanem örök Lélek, az örök Szellem részei. Ami rossz az életünkben, az nem Isten büntetése, hanem a múltunk eredménye, az, amit a gondolatainkkal, az érzelmeinkkel, a cselekedeteinkkel megteremtettünk. De, a jelen, az nem egyenlő a múlttal. Lehetőségünk van arra itt és most, hogy új tiszta szemmel nézünk rá a jelenünkre. Tudjuk, hogy minden tapasztalás a fejlődés érdekében történt, ezért nem lehet se jó, se rossz, csak egy tapasztalat. Ez a Jézusi Út, az anyag fogságából való kilépés útja. A Jézusi megváltás nem azt jelenti, hogy Jézus meghalt értünk a keresztfán és ezzel a bűneink meg vannak bocsájtva. Jézus a negatív karmától váltott meg bennünket, hogy megmutatta az ebből való kilépés útját, ezzel az utat a mennyei birodalomba, az „Atya országába”. A tanítása azt jelenti, ha elfogadom a múltamat, mint a kozmikus tudat, mint Isten tapasztalatát, kilépek a negatív karmámmal való azonosulásból, MEGBOCSÁJTOK. Ez a tudatosság szükséges ahhoz, hogy érzelmileg a megbocsájtás által elengedhessem a negatív energiát.

A jelenlegi energia, ami a Földet éri, segíti, hogy emberiség szinten előbbre lépjünk és megszabaduljunk egy gyorsuló folyamatban a múlt szennyétől. Ez egy nehéz, fájdalmas folyamat lehet a Földanya és az emberiség számára egyaránt, hogy„szent tűzben” elégjen a múltunk szennyező energiája. Sokaknak ez a folyamat felemészti a fizikai testét, már tovább nem tudnak itt maradni és eltávoznak. Vannak, akik ebben a spirituális harcban nagyobb részt vállalnak fel, vannak, akik kevésbé, vannak, akik tudatosan, vannak, akik csak elszenvedik. Én is azért írok erről, mert a tudatos ismerete a folyamatnak felment az értelmetlen szenvedés érzésétől és tudatosan segít a cél elérésében. Az, ha ismerjük a célt, hogy mindnyájunknak megéri, ha áldozattal is jár, mert egy csodálatos célt szolgál, akár itt marad fizikai testben, akár a Föld belső világaiba eltávozik, de minden EGYÜTT teszünk egy emelkedett, jobb világ létrehozásáért.

Szeretettel

Fanni

2019.04.09