MERJÜNK NAGYOT ÁLMODNI!

Biztonságban, Isten tenyerében.

Isten tenyerében

A mai nap, március 27. –én az év első napja, amikor a Bak jegyben a Plútó és a Leszálló Holdcsomópont totálisan együttáll, amelyhez csatlakozik a Szaturnusz, ezzel létrejön a stellium, amely az évünk meghatározó energiáját adja októberig. 

Részletesen korábban írtam róla az „Emelkedés éve” című írásomban.

http://sorstanacsadas.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=227:az-emelkedes-eve&catid=16&Itemid=29

A személyes hatása különböző lehet, annak megfelelően, hogyan hat a születési képletünkre, mely asztrológiai házunkat érinti, mely bolygóinkkal alkot fényszögeket.

Tekintettel arra, hogy kapcsolódik az égi karmatengelyhez, karmikus dolgainkat hozza elő, döntésekre, megoldásokra, cselekvésre kényszerítő helyzeteket hoz létre, amelyek által régi utak bezárulnak és új utak nyílnak meg előttünk.  Ez egy nagyon erős energia. Nem egy simogató, hanem egy robbanó, radikális energia.  Kiemelten felhívom a figyelmeteket, a SORSSZERŰSÉGRE. Megtanít bennünket arra, hogy az Isteni Erő csatornája vagyunk. Meg kell tanulunk ezzel az erőhöz a legnagyobb alázattal viszonyulni, vele együttműködni, de több, vele eggyé válni. Ez az erő nem elnéző, hanem most szigorúan követel, hogy amit eddig tanultál, most alkalmazd, éljed, nincs több idő a kísérletezésre. Ez az erő egy felemelő erő, segíti, hogy tudatosabb, koncentráltabb, öntudatosabb, céltudatosabb légy. Kiköveteli, hogy a SORSODAT BETELJESÍTSED!

Születési képletünkkel összenézve láthatjuk, mennyire felemelő ez az energia. Minden életterületünk energiáját, amivel kapcsolatba kerül, hatalmas erővel tölti fel.  Kényszerítő energia arra, hogy előhozd az eddig latensen szunnyadó képességeidet. Társaim (kikkel dolgozom) és önmagam képletében látom, hogy olyan képességeket aktivál, amit eddig piánóban használtunk, vagy egyáltalán nem, mert még meg sem értettük, nem is tudtunk róla.  Ez meg fog nyilvánulni olyan élethelyzetekben, amikor rákényszerülsz ezeket használni, vagy egyszerűen csak ott lesznek. Természetesen az is lehetséges, hogy kénytelen leszel másként viselkedni, másként viszonyulni, mint eddig, ha túlélni akarsz, akár az is lehet, hogy ez az erő rákényszerít az egész életed radikális megváltoztatására. Mindenesetre egy év múlva, már nem az az ember leszünk, aki most vagyunk.

A Hold március 29.-én, pénteken délelőtt vonul át ezen a stelliumon. Ekkor tudatosan egy nyugodt délelőttöt hozzunk létre, kerüljük a nehéz élet helyzetet.  Figyeljünk magunkra, lehetőleg kíméljük meg magunkat.

Az év energiájának alaphangját ez a stellium adja egészen októberig, de az égi kórusban más bolygók energiája is megszólal, mint az a csodálatosan harmonikus, finom energia, a Merkúr-Neptunusz energiája, ami jelenleg ragyog az égen.

Április első felében egy csodálatos stellium jön létre az égen a Halak jegyben, amelynek az első két tagja a Neptunusz a Merkúrral, amelyek jelenleg totálisan együttállnak.  A holnapi nap március 28.- és a 29.-e különösen jelentős, mert ekkor a Merkúr égi útján megáll, befejezi a 7.-e óta tartó retrográd mozgását, és ismét előre halad. Mindig oda kell figyelni, ha megállítása van egy bolygónak, ezek a napok jelentősek.   FIGYELEM! Eddig ismételtünk, most új útra térünk. Ezen a két napon itt van az értékelés, az összegzés ideje.

Merkúr, a Halak jegyben, annak uralkodójával, a Neptunusszal április 2-ig totálisan együttáll.

Április 2.-a különösen jelentős nap, amikor stellium (bolygók együttállása) jön létre a MERKÚR-NEPTUNUSZ-VÉNUSZ között, ezen a napon a HOLD is csatlakozik.  A Merkúr-Neptun-Vénusz együttállása ápr. 16-ig áll fent.

Merkúr az öntudat, a személyiség tudat, az önmagunkra irányuló koncentrált figyelem, a szellem ereje. A Neptunnal való együtállásának idején, koncentráltabban tudunk figyelni és megérteni önmagunkat, a legmélyebb lelki összefüggéseket, túllépve az elmén, transzcendentális utazásra vagyunk képesek. Emiatt jelentősen tudunk előbbre jutni a spirituális folyamatainkban, a lelki munkához rendkívül segítőek az energiák.  Képesek vagyunk a felsőbb énünk csatornájává válva megálmodni, amit a Lelkünk meg akar az életünkben valósítani és ezt a teremtő energiát lehozni a fizikai szintre. A mély lelki folyamatok fizikai manifesztáció ereje a Vénusz csatlakozásával rendkívül felerősödik. Használjuk ki TUDATOSAN ezt az energiát, mivel ebben az időszakban jobban tudunk meditálni, koncentrálni befelé, csendet teremteni az elménkben. Minél többet meditáljunk, relaxáljunk, vizualizáljunk, ennek segítségével megváltoztathatjuk, átformálhatjuk az életünket. Ebben az időszakban az álmodásnak nagy jelentősége van. Lehetnek nagyon jelentős, akár prófétikus álmaink. Kérhetjük az égieket, hogy küldjenek teremtő álmot, amely által az életünkben harmóniát, békét, egészséget, bőséget teremtünk. Rendszeresen használjuk az álomnaplót, nagy jelentősége van!

Ez az energia rendkívülien kedvez a művészeteknek: mind a zene, írás, kézzel alkotott művészi tevékenység területén.  

Április 8.-ig, az említett két stellium (Plútó-Leszálló Hcs.-Szaturnusz és a Merkút-Neptunusz-Vénusz) között termékeny (szextil) fényszögkapcsolat van. Ezek a föld és a víz energiájú bolygók együtt a földi életben jól hasznosítható energiát sugároznak. A Kos Nap erőteljes indító energiájával összekapcsolva,  segítő energiák  az eddigi megrekedéseinket felszámoljuk, hogy előre jussunk, új utakat keressünk és indítsunk be.

Szeretettel

Fanni

2019.03.27