„AZ EMELKEDÉS ÉVE.”

CSILLAGÜZENET AZ ASZTROLÓGIAI ÉVRŐL.

Feny a tonal

2019.március 20-án 22:58 órakor köszöntött be a tavaszi napfordulóval az asztrológiai újév, csodálatos égi energiákkal, - teliholddal. 

Rendkívülien harmonikus az égi kép. Az égen látható fényszög alakzatok azt sugallják, hogy az égi csatornákon és dimenziókapukon keresztül rendkívüli tudás, támogatás, áldás, jótékony energiák áramlanak, de ugyanakkor ez az energia lehetőségeket, elég feszültséget, sőt kényszerítő helyzeteket teremt, amely szükséges az adaptálásához a földi életben.


Különösen 2017 vége óta erőteljesen érzékelhető, hogy a Föld vibráció emelkedése nagy sebességre kapcsolt, minőségi ugrás van folyamatban, amelynek közelgünk a csúcspontjához. Ez a minőségi ugrás a bolygón a tudatszínt radikális mértékű emelkedését jelenti. Erőteljes megvilágosodási folyamat zajlik, az anyag fogságából való kiszabadulás folyamata, - SZELLEMI FELEMELKEDÉS.

Ez az energia radikálisan bontja le az egónk tornyát, tiszteletre, alázatra tanít, eltörli a gőgünket, az arroganciánkat, hogy mi emberek többek vagyunk a kozmoszt teremtő Isteni Erőnél. Megtanuljuk, hogy nem irányítói, de teremtő résztvevői vagyunk egy nagy egész részeként. Ha ezt elfogadjuk és tudatosan éljük, csak akkor lehetünk a Teremtőnek társai az univerzum teremtésében. Ha együttműködünk az Isteni Akarattal, akkor kitárul előttünk az egész univerzum, kijutunk az anyag karanténjából, felszabadulunk, rendkívül felgyorsul a szellemi fejlődésünk.

Nagyon beszédes a számmisztika, összekapcsolva a tarot szimbolikájával:

2019= 20 és 19. 19-es a „Nap” száma a tudat száma. A 20-as a „Nagy Felébredés”.

2020= 2*20-as. Előre láthatólag így a 2020. év, a nagy fordulat éve lesz.

Mindezt az asztrológia is alátámasztja. Radikális erejű bolygókonstellációk vannak égen, mutatják a radikális változást.

 

Az asztrológia évben a főszereplők:

Az asztrológiai újévtől kezdődően OKTÓBERIG az égi KARMATENGELYE Ennek Leszálló Holdcsomópontja, amely a karmikus múltunkkal kapcsol össze, a Bak jegyben áll. A karmikus mostani feladatot a Felszálló Holdcsomópont mutatja, amelyik a Rák jegyben áll. Ez év jellegzetessége, hogy a LESZÁLLÓ HOLDCSOMÓPONT STELLIUMMÁ (együttes energia) kapcsolja össze a SZATURNUSZT ÉS A PLÚTÓT. Hármójuk együttállása júliusig erőteljes, ezt követően októberig a Felszálló Hcs. és a Szaturnusz szoros együttállása által jön létre a stellium, mert a Plútó eltávolodik.

FONTOS IDŐPONTOTOK, amikor a Leszálló Hcs. hol a Plútóval, hol a Szatunusszal áll totálisan együtt, mert nagyon erős ekkor az energiájuk és azok, amikor a bolygók irány mozgása megváltozik (előre, majd hátra mozog). Többször is átmegy a bolygó ugyanazon az égi úton oda-vissza, akkor hozzá kapcsolódva azonos jellegű tapasztalatokat ismételünk, ismételjük a megtanulnivalót.Nagyon hasznos ezt figyelni, ezért megadom ezeket az időpontokat:

Március 28-án a Leszálló HCS totális együttállás a Plútóval.

Április 24.-től a Plútó retrogradba fordul (visszafelé megy)

Május 28.-tól a Szaturnusz retrograd.

Május 19.-én, a retrograd Szaturnusszal a Leszálló Hcs. totálisan együttáll

Július 9-én a retrograd Szaturnusszal a Leszálló Hcs. totálisan együttáll, egész aug. 10-ig nagyon erős.

Szept 15-én. a retrograd Szaturnusszal a Leszálló Hcs. totálisan együttáll.

Szept. 17-től megindul előre a Szaturnusz.

Okt. 2-án előre indul a Plútó, amikor a stellium már teljesen felbomlik.

Ettől kezdve folyamatos a két bolygó közeledése, de még október- novemberben gyenge az együttes energia. Az együttállás decembertől gyors ütemben erősödik, és 2020. januárban tetőzik. A totális együttállásuk 2020. január 12-én fog bekövetkezni, a Nappal és a Merkúrral alkotott stelliumban (Bak 22,46 fokon). Ezt követőleg fontos tény, hogy helyet változtatnak, a Szaturnusz megelőzi a Plútót. Februártól elkezdenek távolodni, de márciusban megjelenik a harmadik fontos szereplő a Jupiter, eléri a Plútót és ezáltal hármas együttállást, stelliumot fognak létrehozni az asztrológiai év végén.

A JUPITER a 2019. évnek is nagyon fontos meghatározó energiája.

A napfordulókor pontos fényszög kapcsolatban volt a stelliummal, és a karmatengellyel, mégpedig karmikus jellegű kapcsolatban. Hol a Plútóval, hol a Szaturnusszal mozog szinkronban, még az irányváltásai is szinkronban vannak velük. Tulajdonképpen a karmatengely két pontjának összekötő energiája a Jupiter! A létrejött karmafényszög a megvalósulásra kényszerítő energiát hozza létre.

Jupiter ápr. 10-én vonul retrogradba, amely szakasz aug.11-ig tart, amikor ismét előre megy.

Októbertől a Jupiter fényszög kapcsolata csak a Plútóval marad fent, de novembertől megszakad, mert felgyorsul a Jupiter előrehaladása. A Jupiter december 3.-án átlép a Nyilasból, a Bak jegybe.

Ezek a tényszerű adatok, most a JELENTÉSÜKRŐLL beszélek.

AZ EGÉSZ ÉV ENERGIÁJA AZ EMELKEDÉS ENERGIÁJA AZ EMELKEDÉST CÉLOZZA, MUTATJÁK AZ ASZTROLÓGIAI SZIMBÓLUMOK.

Jupiter, a kozmikus főpap, mint a kozmikus igazság-, tudás, törvény, az áldás, a szerencse bolygója a saját jegyében a Nyilasban mozog, tehát rendkívül erős. Az asztrológiai újévkor együttáll a Kígyótartó csillagkép legfényesebb csillagával. Csodálatos szimbólum, jelzi, hogy a JUPITER A FÖLDRE A GYÓGYULÁST, AZ ÁLDÁST SUGÁROZZA. A Nyilas, mint szimbólum az emelkedést mutatja. A Nyilas a fénnyel kapcsol össze, a Galaxis központjába lő, ahol a csillagok, a fény megszületik.

A stellium a Bakban azon az égi helyen jön létre, ami felett szárnyal az égi SAS ami szintén az emelkedés, az újjászületés jelképe. A Sas maga Síva, az átalakulás energiája, amit a stelliumban különösen a Plútó képvisel. Vele szemben a Karmatengely másik végpontja a Felszálló Hcs. pedig az Ikrek csillagkép POLLUX csillagával áll együtt. Csodálatos az égi szimbólum. A karmatengely azon az égi úton van, mégpedig a tejúton, ahol a mitológia szerint Zeusz a Sas képében átrepült, átváltozva Hattyúvá, Lédává és így nemzette az Ikrek halhatatlan tagját Polluxot. A mitológia szerint, amikor a testvére Castor, aki nem volt halhatatlan, mert földi apától származott meghalt, Pollux kérésére apja Zeusz, hogy őt is halhatatlanná tette. A testvéri SZERETET emelte az égre fel.

Az égi karmatengely jelentését a mitológia segítségével megértjük: Az egyik végpontján álló Szaturnusz és Plútó energiája hozzásegít bennünket a megtisztuláshoz a belső átalakuláshoz. Azokat a leckéket, amit eddig még nem tanultunk meg, azt most rendkívüli gyorsasággal kell elvégeznünk. Beledob a mély vízbe, gyorsan kell megtanulni úszni. A Szaturnusz korlátozó energiája teszi lehetővé, hogy egy helyzetben benne maradjunk, és azt megtanuljuk. A Plútó hatalmat ad az átalakuláshoz és lebontja a korlátot, hogy egy szabadabb, magasabb szintű energiatérbe kerüljünk, hogy a Sasunk felemelkedhessen. Ez az eggyé válást jelenti a halhatatlan részünkkel, amely megváltja, magához öleli a halandó részünket a szeretet által. A bolygók energiája az Istenemberré válás energiáját adják át az emberiségnek. Azt, hogy ez megvalósuljon, ahhoz nagyon kemény erőteljes, kényszerítő, radikális erő szükséges, mint a Szaturnusz, Plútó összeadódó energiája és a Jupiterrel való kényszerítő jellegű fényszög kapcsolat.

Úgy gondolom, hogy amikor a Jupiter az asztrológiai év végén stelliumba kerül a két bolygóval, addig megtörténik ez a folyamat. Jupiter maga a főisten, aki az áldást adja ahhoz az emelkedési ugráshoz, amit az emberiség végrehajtott.


Ebben az időszakban meg kell tanulnunk MAGASABB NÉZŐPONTBÓL, ne a mindennapok békaperspektívájából nézni az életünkre, meglátni, hogy mi miért történik, mindennek célja és értelme van, hogy emelkedjünk. Ha így látjuk, akkor azok a nehéz helyzetek, feladatok, amikkel szembe kell néznünk könnyebbé válnak, mert tudjuk, hogy van értelme. Nem véletlen hogy ide, ebbe téridőbe születtünk, mert a Lelkünk úgy döntött, hogy részt vesz ebben a kozmikus átalakulásban.

EZ SORSSZERŰ FELADATUNK!

 

Minap olvastam Müller Péter Jóskönyvéből (Ji-King) egy nagyon ide illő idézetet:

„A VÁLSÁG A SZÉLES ÚTON VAN. A KONFLIKTUSOK NAGY ÉRDEME, HOGY AZ IGAZI "KESKENY ÚTRA" RÁKÉNYSZERÍTENEK, EZ AZ ÖNMAGUNKKAL VALÓ TALÁLKOZÁSHOZ VEZET."

A széles út az elme útja, amely állandó konfliktusokat teremt. A keskeny út a „Jézusi út” az elméből való kilépés útja, a megvilágosodás útja. Akkor lépünk ki az elméből, ha csendben vagyunk. Megszűnik az elme zaja, ekkor találkozunk a bennünk levő hallhatatlan, részünkkel. Ez az Istenemberré válás útja.

Kapcsolódóan ajánlom két korábbi írásomat, olvasáshoz hattints a címekre:


Kívánok Mindnyájatoknak rendkívüli, emelkedett évet. Hozzá hitet, kitartást, erőt és tengernyi szeretetet. Ne feledd, Castort, a Pollux szeretete tette halhatatlanná!

Sok szeretettel

Fanni

2019.március 23.