„Égi energiák a HALAK Újhold idején”

2019. 03.06.

Egyseg

ÚJHOLD STELLIUM pontosodik be az égen ma (március 6.-án) délután, amely rendkívüli teremtő energiát képvisel.

A születő Hold nemcsak a Nappal, hanem a Neptunusszal és a Merkúrral is együttállásba kerül, - stelliumot alkotnak, azaz egyesül az energiájuk. Ma és még holnap délelőtt is erőteljesen érződik ez a rendkívüli koncentrált energiahatás. Megnyilvánul abban, hogy különleges lelki érzékenységet ad számunkra, felemel magasabb transzcendentális állapotba, kapcsolatba hoz a Lelkünkkel, a magas szellemi szférákkal. Érzékelhetjük a fényt, érzékelhetjük Isten végtelen szeretetét, érzékelhetjük a mindennel való egységünket. Lehetnek ma éjszaka különleges álmaink, magasabb világokban járhatunk. Kaphatunk prófétikus üzeneteket. Hiszen a stellium a Vízöntő csillagképben ott áll, ahol a Vízöntő, az Angyal a jövő felé önti a vizet. Felette a Pegazus, a szárnyas ló csillagképből a legmagasabb szellemi szférákból áramlik az energia, áramlik az információ. Emiatt nagyon fontos ma este elalvás előtt meditálni, imádkozni, a Pegazus szárnyán „magasra repülni”.

Ez az időszak (ma és holnap) nagyon hatékony teremtő napok. A Lelkünk általi inspirációt, üzenetet tovább tudjuk vinni a fizikai életünkbe azáltal, hogy imagináljuk, de fontos, hogy később meg is cselekedjük. A megértésben segít az égen pont megálló Merkúr, jelezve, hogy ez egy fontos teremtő időpillanat.

A mai nap és a hét további napjai is nagyon alkalmasak a fizikai síkon való teremtésre, az anyagi dolgok teremtésére, jogi- és pénzügyek terén is. (Neptunusz-Napszextil kapcsolatai a Marssal és a Szaturnusszal). De első lépésként ehhez nagyon fontos a szellemi szinttel indítani. Tehát a Lélekkel kapcsolatba lépni meditációban ma és holnap, majd az üzenetnek megfelelően mentálisan és érzelmileg emaginálni (először a képzeletünkben kell megteremteni), ezt követőleg majd, amikor érezzük a cselekvésre sarkaló energiát, megtenni a fizikai síkon.

A „Halak” holdperiódus rendkívüli transzcendentális konstellációval indít. Ezt a felemelő energiahatást használjuk ki egész holdhónapban. A Halak energia segít, hogy felszámoljuk félelmeinket, függőségeinket, megbocsássunk magunknak és a társainknak. Segít az összegzésben, segít abban, hogy lezárjuk azokat a dolgokat, kapcsolatokat az életünkben, amelyek lehúznak, elzárják a fejlődésünk útját- azokat befejezni. Halak holdperiódus április 6.-áig tart.