„URÁNUSZ A BIKA JEGYÉBE LÉPETT.”

2019.márc.6.-án

Energia

A FÖLDET ÉRINTŐ ENERGIÁBAN március 6.-án, JELENTŐS MINŐSÉGI VÁLTOZÁS INDULT azáltal, hogy az URÁNUSZ jegyet váltott és belépett a BIKA jegybe, amelyben 2027 tavaszáig tartózkodik.

Csillagképi vonatkozásban elhagyva a Halak csillagkép égi mezejét, a Kos csillagkép irányába vándorol, amely már meghatározza ennek a szakasznak is az energiáját, felkészít bennünket rá. Április 22.-én lép a Kos csillagképbe.

Említésre méltó hogy tavaly máj.16-aug. 7-ig már egyszer megtette ezt az utat, aztán visszafordult és most ismétli ezt a szakaszt. Ez fontos információ! Amit tavaly ebben az időszakban megtapasztaltunk, ennek az energiának a hatására, az most magasabb szinten megismétlődik, aztán életünkben soha többet nem lesz ez a hatás.

Mire készüljünk fel?

A KOS RUHÁT ÖLTŐ URÁNUSZ, különösen radikális minőség. Széttöri a múltat és bevezeti az új világot. Ne feledjük, hogy a Bika jegyben jár ekliptika szerint. Ekliptika(állatöv) a fizikai szintet képviseli, a Bika jegy, a fizikai világban való teremtést. Tehát a radikális átalakulás a fizikai világunkat érinti, akár a Földet, mind fizikai környezetünket, de mindazt, amit az ember a Földön berendezett magának, az emberi szervezeteket, a szellemi képződményeket, gazdaságot, különös tekintettel a pénzügyekre, úgyszintén. Az ember egyéni vonatkozásában a fizikai testét, különösen a fejet, de a szellemi, értelmi szféráját is. Az egyensúly véd meg bennünket az egészségtelen radikalizmustól, a test – lélek- szellem egyensúlya. Ezt értheted úgy, hogy egyensúly a fizikai tested- az érzelmi és a mentális tested között, magasabb vonatkozásban, a személyiséged- a lelked – és a szellemed között. Ha benned béke, harmónia van, akkor kapcsolódsz a Lelkedhez, rajta keresztül a Felsőbb Énedhez és az Isteni Vezetésben részesülsz.

Eszembe jutott, hogy mit mondott DrunvaloMelchizedek: az indián bölcsek mondták, hogy tombolhat kint a vihar, ha Te ott vagy a szíved szent terében, akkor teljes védelemben részesülsz. (Nem pontos idézet)

Ez az időszak, amikor ezt megtanulhatjuk. Nincs már múlt és nincs itt a jövő. Csak a bennünk levő Isteni Erőben bízhatunk, az Isteni Vezetésben. Megtanuljuk, hogy csak ez véd meg, csak ez ad biztonságot. Ez életünkben egy teljesen új megtapasztaláshoz vezet. A régi módszerek már nem működnek!