„A fény leereszkedéséről”

2019.-2021. évekről

egi kapcsolat

A jelenlegi téridőben rendkívülien felgyorsult a fény leereszkedése az anyagi világokba, ez a hatalmas vibráció emelkedés már a Földünk fizikai síkját is nagyon erősen érinti. Amiről írtam, hogy az energiában egy nagy ugrás várható a 2019-2021-es években, hogy ennek következményeként ajelenleginél jóval nagyobb szabadságot adó élettérbe juthassunk.

A fény folyamatos leereszkedése elkerülhetetlen, mert ez az Isteni Terv az, hogy a Földbolygó fénybolygóvá váljon. Az, hogy ez a folyamat mennyire lesz sima, vagy nehéz, az azon múlik, a bolygónk és az emberiség hogyan tudja tolerálni a rendkívül megemelkedett vibrációt. A Föld úgyszintén egy élő entítás, aki múltbeli karmával rendelkezik, akár az emberiség.

A magasabb vibrációra jutni, csak megtisztulással lehetséges. Aki „bevette a piros pirulát”, felvállalt eddig is egy gyors spirituális fejlődést, az nagyon jól tudja, ez mivel jár. 90-es években, amikor a tanítómnak panaszkodtam, hogy mekkora káoszban vagyok, akkor ujjongott. Örülj, mert megemelkedett a vibrációd, felgyorsult a fejlődésed. –mondta. Igen, aki azt hiszi, hogy ettől jobb lesz, az nagyon téved, mert a régi karmikusbatyúk levetése, az elengedés, az átalakulás sok nehézséggel, szenvedéssel járó folyamat. A tudatosság nagyon sokat segít. EZÉRT ÍROK RÓLA. A szentek azért imádkoztak, hogy „Istenem adjál még több szenvedést”, mert gyorsan emelkedni akartak és minél előbb ki akartak jutni a reinkarnációs forgatagból. Ez most egy olyan téridő, hogy nem kell ezért már imádkozni, mert hull az égből az áldás, csak az a kérdés, mit tudunk vele kezdeni, mert a hozzáállásunkon, a reagálásunkon múlik minden.

Godolj bele, hogy mit fognak ezzel kezdeni a teljesen materialista emberek, akik csak az anyaggal azonosulnak. Hogy fognak reagálni, ha transzcendentális élményeik lesznek egyik pillanatról a másikra, - teljesen megzavarodnak. A vibráció ugrásával, pedig erre sokaknak van esélyük. Hogy fognak reagálni, ha csúcsosodnak az életproblémáik, a megélhetésük terén, az emberi kapcsolataikban, mert a régi módszerek nem működnek, megváltoztatni önmagukat és a környezetüket pedig nem hajlandóak, ennek következtében még több bajuk lesz, és betegségek zömével kell küszködniük.

A kozmikus helyzet megértése, tiszta ezoterikus tudás nélkül és lelki gyakorlatok nélkül nagyon nehéz lesz végigcsinálni ezt a folyamatot. Aki nem tud az Isteni részéhez kapcsolódni, mert csak az tud stabilitást adni, elsodorja a „birkaár”.

Azért fontos az Isteni tervvel együttműködni és a leereszkedő fény befogadására minél inkább alkalmassá tenni magunkat, nem csak azért, hogy minél könnyebb legyen számunkra az átalakulás, hanem azért, hogy felvilágosítsuk, tanítsuk, megnyugtassuk, bármilyen módon segítsük a környezetünkben levők átalakulási folyamatát. Fontos feladatunk, hogy minél többen összegyűljünk rendszeresen és meditáljunk, imádkozzunk a Földanyáért és az emberiségért, hogy az energiát minél kiegyensúlyozottabban fogadjuk be,hogy ne legyenek bajok, ne legyenek, katasztrófák. Az ember szabad akarattal, Isteni teremtő képességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, ha magas vibrációjú emberek csoportos spirituális gyakorlatai képesek a Föld rezgését megváltoztatni, képesek a jövőbeni történéseket jó irányba vinni. Nagyon sok múlik rajtunk!

Most eljött az idő, hogy igazi spirituális emberekké, fényharcosokká váljunk, akik ne csak prédikálják a szeretetet, hanem cselekedeteikben mutassák meg azáltal, hogy tiszta szívvel szolgálják a Földanyát és minden embert.

Szeretettel

Fanni

2019.01.21