TEREMTŐ ENERGIÁK/II. rész

2019. február 18- 28.-ig

„ÚJJÁSZÜLETÉS”

Ujjaszuletes

A különleges teremtő napok e héten tovább folytatódnak. MOST NAGYON FONTOS, HOGY ÁLLJ MEG, HAGYJ MAGADNAK IDŐT ÉS HANGOLÓDJ RÁ AZ ENERGIÁRA.

Most lehetőségünk van még arra, hogy felkészüljünk arra a radikális energiahatásra, ami márciusban elindul, megnyilvánul a Szaturnusz-Leszálló Holdcsomópont- Plútó együttállás energiájaként, ami hatalmas változásokat fog elindítani a bolygónkon.

E hét egy rendkívüli hét. Hét elején Halak-Szűz Telihold, Nap a Halakba lép, Keiron jegyet vált, Neptunusz-Merkúr és a Szatunusz-Vénuszfényszögkapcsolata. Az energia nagymértékben segít a belső hangot, a Lelkünk hangját meghallani. Rendkívüli lehetőséget ad arra, hogy megértsük, hogy hol tartunk életünk folyamán, merre is haladunk, mi az álmunk, mit szeretnénk megvalósítani és elindítsuk a teremtő energiát a fizikai megvalósulás felé (amiről korábban írtam).

A Vénusz a központi szereplő, az est-hajnal csillaga, amely a nappalt és az éjszakát is bevezeti, összekapcsolja a nem látható égi világokat a földi világokkal. Hétfőn este, miután a Szaturnusszal (sors, a karma urával) egyesült, elindult az égi útján a Plútó, (Hádész, az alvilág ura) felé, 23.-án, szombaton állnak együtt. Ezáltal a Vénusz hármas együttállást hoz létre a Szaturnusszal és a Plútóval, harmóniába hozva a két bolygó energiáját. Az ég kórusa tovább bővül,ehármassal fényszög kapcsolatban álló Jupiterrel és a Merkúrral, rendkívüli energiahatást létrehozva.

Az égi energiák hatására képesek vagyunk e héten emelkedett állapotokat megélni, tisztábban látni önmagunkat, az utunkat. Kellő értelmi és érzelmi bölcsességgel megérteni a változások szükségességét az életünkben, döntéseket hozni és cselekvés szintig elvinni, elindítani a történéseket. Olyan sorsszerű események történhetnek a héten, amelyek ezt a hatást tükrözik. Ne feledjük, hogy a Vénusz-Plútó energia rendkívüli erővel rendelkezik, ami lebontja a korlátokat és szinte dimenzióváltó erejű, egy tollvonással megszabadít a múlttól.

Elsősorban a párkapcsolat, a kapcsolatok és pénzügyek az a terület, amin elsősorban az átalakulás várható. Jupiter hatás miatt szerencsés kimenetelre számíthatunk. Ez a hét szerencsét hozhat például olyan jogi ügyekben, szereződések terén, amiben eddig erőteljes korlátozás állt fent.

Ez az energiahatás 24.-ig, azaz vasárnapig erőteljesen érvényesül.

Februárban még említésre méltó égi esemény a Hold találkozása febr. 27.-én a Jupiterrel. Kedvező nap meditációra, mert segít a szellemi kiteljesedésben. Szerencsés nap pénzügyi szerződések megkötésére, költözködésre, utazásra.

Szép, emelkedett napokat kívánok!

Szeretettel:

Fanni