TEREMTŐ ENERGIÁK/ I. RÉSZ

2019.február 18-27.-ig

alomtunder

Már jelenleg is érezhető, de különösen febr. 18.-i estétől rendkívüli energiát sugároz a csillagos ég, amelynekkülönleges teremtő energia hatására érdemes ráhangolódni és tudatosan alkalmazni.Még a legáldásosabb energia csak akkor működik az életedben, ha tudatos vagy rá.

Febr. 19-én a Nap, a Szűz teliholddal karöltve lép be a Halak jegybe. Amikor a Halak jegyben jár a Nap, nyitottabbak vagyunk a magasrendű szellemi energiákra, megérezzük az egység energiáját az élő természetünkkel és minden lénnyel, érzelmesebbek, együttérzőek, szeretetteljesek megbocsájtóak vagyunk. A telihold különösen felerősíti ezt az energiát, tovább a Szűz jegyben álló Hold hatásaként a megértését adja annak, hogy a fizikai világunkban akkor vannak időben- és térben rendben a dolgok, ha a magasabb szintjeinken, azaz a gondolati, érzelmi szintjeinken rendben vagyunk, és felelősségünket felvállalva, tudatosan teremtünk.

A febr.18-19.-e rendkívüli teremtő napok, mivel a telihold mellett négy bolygó pontos termékeny fényszögkapcsolatba kerül egymással.Rendkívüli teremtő energia jön létre azáltal, hogy párosodva jön közöttük létre a fényszögkapcsolat: Bak Szaturnusz- Vénusz és a Halak Neptunusz – Merkúr között.

Halakban a Neptunusz- Merkúr: Az álmaid megértését, a Lelkeddel való kommunikációt segíti elő. Művészeteknek nagyon kedvez, főleg a versfaragásra. Nagy lehetőség, ezért fordíts időt a meditációra, álmodozásra. Amit a mentális-érzelmi szinten megalkotsz, azt most a fizikai szintre könnyen le tudod vinni, a Bak Szaturnusz- és Vénusz együttállásának hatása miatt.

További említésre méltó esemény, hogy 19.-én a Keiron jegyet vált és a Kos jegybe lép. Amíg a Kosban tartózkodik, az akaratunkkal kapcsolatos sebeink gyógyítása kiemelt feladatunk lesz.

Soha ne feledd: a SZERETET A LEGNAGYOBB TEREMTŐ ERŐ.

Fanni