„Az elengedés, megtisztulás napjai”

ezüst hold

A 2018 november 24. - december 2.-i terjedő időszakban rendkívüli égi energiahatások érvényesülnek. Az érzékeny emberek már most is érzik a Telihold hatását, amely az egész hétvégünkre kihat, de még tovább emeli - az évünk egyik legjelentősebb konstellációja, a Nap –Jupiter-Merkúr együttállása, amely az egész jövő hetünket meghatározza.

 A legjelentősebb napok, amikor a teljesen pontosak a konstellációk: november 23.-a péntek: Telihold, nov. 27.-e kedd Nap-Jupiter-Merkúr együttállás, december 1.-e Nap-Antares együttállás.

A Hold totális tetőzése pénteken nov. 23.-án jön létre, 8:28 órakor, a Nyilas/Ikrek 0 fok 56-án. Nagyon mágikusTelihold kerekedik jelenleg, mivel a Hold és a Nap külön-külön is különleges konstellációban, égi társakkal állnak.

A Telihold tengely egyik oldalát a Nap-Jupiter-Merkúregyüttállás jelenti. Az égitestek a Skorpió csillagkép olló csillagainál állnak. A Skorpió már eleve az alvilágot, a tudatalattit jelképezi, azaz az asztrális testünket, ami a karmikus múltunkat őrzi. A Telihold, amikor bepontosodik, ez a konstelláció a 12-es, a legtitkosabb lelki dolgokat szimbolizáló házban áll.

Az égi kép azt mutatja, hogy eddig előttünk rejtett dolgok igazságára ébredhetünk, amelyekre most már tisztán rálátunk, megértjük. De nem csak feltárul előttünk, de meg is tudunk azoktól szabadulni, amelyek a tisztánlátás akadályai voltak. Jól szimbolizálja a konstelláció égi helye, a Skorpió ollója mindezeket levágja. Ami még nagyon fontos, hogy a Merkúr, aki a Telihold hatás vége felé csatlakozik, már a Tejútról érkezik vissza, elhozva a legmagasabb égi szférák megváltó energiáját. A rejtett titkainkra rálátni, megérteni és megszabadulni az akadályoktól, azaz megtisztulni.

No de, milyen titkokról lehet szó? Magyarázatot ad rá a Telihold tengely másik oldala, ahol a Hold áll. A Telihold napján 23.-án, együttáll az Alcyoneval, a Plejádok(Fiastyúk) legfényesebb csillagával. A Plejádok a galaxis szerelmi fészke, a nemzés energiája. Talán itt hoztak létre az Isteni Hierarchiák bennünket is, embereket. A Hold az asztrológiai házat illetően a 6. házban, a karmikus munka, egészség házában áll.

Ha a Telihold tengely két oldalának jelentését összerakjuk, mire jöhetünk rá?

Rendkívül mély és lényünk egészét érintő, legmélyebb összefüggésekre láthatunk rá, mégpedig önmagunkra, az önismeretünkre, arra, hogy teremtjük meg önmagunkat, hogy teremtjük meg a világunkat. Mivel nem tudtunk eddig szembenézni, mit titkoltunk, ami beárnyékolta az életünket és nehézségeket, fájdalmas helyzeteket hozott létre? Milyen gondolatok, érzelmek kapcsolódtak a fájdalmas helyzetekhez? Kik azok az emberek az életünkben, akikkel kapcsolatban fájdalmas, feltáratlan titkaink, feldolgozatlan helyzeteink negatív érzelmeink vannak, azaz, akikkel nem élünk szeretetben, békében. Nézzünk a saját szerepünkre, értsük meg önmagunkat, hogy hoztuk létre az ilyen kapcsolat helyzeteket. Megbocsájtani csak úgy lehet, ha megértem mindkét oldalt, megértem, hogy miért lettek a történtek, megértem az életem nagyobb összefüggésébe rakva. Ugyanígy most ráláthatunk a betegségünk okaira is. A folyamatot segítheted azzal, hogy elgondolkodsz az életeden, hogy mik azok a pontok, ahol bajban vagy, nem haladsz előre. Döntsd el, hogy ezen változtatni akarsz, rá akarsz látni az igazságra, el akarod engedni az akadályait és imádkozol azért, hogy a megtisztulási folyamat végbemenjen.

Úgy gondolom, hogy ez az időszak rendkívüli jelentőséggel bírhat az életünk folyamatában,ezért most különösen figyelj magadra, legyen elég időd önmagadra. Teremts csendet, békét magadban, imádkozz, végezz spirituális gyakorlatokat. Kérj segítséget a társaidtól, ha ez szükséges. Nagy hatásúak lehetnek a csoportban való lelki gyakorlatok. A spirituális gyakorlatok azért fontosak, mert a tudatalattiban levő karmikus blokkok mentálisan nem oldhatóak fel. Ha eljutsz a problémád mélyén húzódó okra, az csak fél gyógyulást hozhat, az asztráltestben levő karmikus blokkok, zárványok csak a kozmikus energia (Felsőbb Én energiája) oldja fel.

Példaként hozom fel a saját esetemet. Minap meditáció után rádöbbentem, hogy harag volt bennem egy hozzám közel álló emberhez, és emiatt, hogy biztonságban érezzem magam, lezártam a hozzám vezető útját. De, ez nem csak megértés volt, hanem megszabadultam, békét érzek magamban, és azt, hogy leomlott a korlát, amelyet kettőnk közé állítottam. Ami fontos, hogy a meditáció előtt ez eszembe sem jutott, magától ment végbe.

Akik képesek befogadni az égi energiákat, most igen jelentős megváltódási folyamaton mehetnek keresztül és jelentős lépést tehetnek előre az életútjuk fonalán, mire a Nap eléri az Antarest a Skorpió szívét. A december 1.-e, ezért rendkívül jelentős spirituális nap.

avatar2

Antares, a vörös csillag, a Tejút egyik oszlopa, kapu, ami elvezet az emberek útjáról, az Istenek útjára, a Tejútra. Jelképezi, hogy ezen csak az az ember tud átjutni, aki egyesül önnön Istenségével, akinek az egoja meghal, és csak az marad meg az emberből, ami egy Istennel, - azaz, az emberi lény Istenné válásának dicsőségét jelképezi. 

December 1-2-án a következő hétvégén átmenve a Nap az Antares égi kapuján, fellép a Tejútra és a Kígyótartó égi mezején halad át egész december hónapban, amely a Naprendszer gyógyító területe. Egész decemberben a gyógyító energiákat hívhatjuk, ha a kelő-vagy a delelő nap felé fordulva imádkozunk.

Rádöbbentem a dátumra, amikor ezt az üzenetet írom: 2018.11.22.-én, hogy a számmisztika is alátámasztja.

Figyeld a dátumot: 11,11,22, vagy 11+11=22 és 22, duplán 22-es. A 11-es a Taro misztériumában a Karmát jelképezi, az egyensúly törvényét, a 22-es a „Minden áldás Anyja”.  Az egész folyamat pedig, amit most az égi energiák segítenek elő, a karmikus megtisztulásról szól, az Antares energia, amiről beszéltem az Istennői energia, azaz a megtisztulás, az Istenanya által jöhet létre.

Kívánok Mindnyájatoknak felemelő napokat, sok szeretettel

Fanni