„Vénusz és a Merkúr mai egyesüléséről"

Erints meg

Tegnap direkt nem beszéltem a Vénusz- Merkúr együttállásról, mert külön akartam írni róla.

A mai nap, okt.16.-án egzakt az együttállás, éppen ott, ahol a szűz csillagkép égi mezeje véget ér.

A két bolygó ellentétes mozgást végezve, itt találkozik. A Merkúr előre halad, hogy elérje a Mérleg csillagkép égi mezejét, a Vénusz innen jön visszafelé, vissza a Szűz csillagkép angyali mezejére.

A két bolygó találkozása pont a Szűz csillagkép végén, üzenettel bír. Megtanultuk-e a leckét, mehetünk,-e tovább? Megtanultunk-e az önös érdekünkön túl a szeretet szemével látni másokat, megtanultuk-e szolgálni az embertársainkat, rendet teremteni magunkban és az életünkben, meghoztuk-e az áldozatokat, hogy a múltunk sebeit meggyógyítsuk? Vénusz-Merkúr egyesülése különösen ennek a kapcsolati-, a párkapcsolati vonatkozásait emeli ki. Mennyire van szeretet, harmónia, béke az életünkben? Tudnunk kell, ebben a kérdésekben jelenleg hogy állunk, mert annak megfelelően látjuk az igazságot és teremtjük a jövőnket.

November 16-ig, a Vénusz visszafelé halad a Szűz csillagkép égi mezején, majd előre haladva dec. 16-án lép ki, és karácsony előtti napokban éri el a Mérleg csillagképet. Ez az időszak nagyon alkalmas arra, hogy helyre tegyük a dolgokat a kapcsolatainkban, különösen a párkapcsolatunkban. Ez azt is jelenti elsősorban, hogy magunkat gyógyítsuk, magunkban tegyük ezt helyre, mert csak akkor tudunk másként viszonyulni másokhoz. Fontos felfigyelni a Vénusz iránymozgására. Vénusz okt.6- nov.16-ig visszafelé halad. Nézzük meg, hogy milyen tapasztalatot ismételünk. A Vénusz - Merkúrral való egyesülés energiája segít ennek a megértésében. Mai nap a Spica-Nap együttállás, Hold-Plútó együttállás energiái mind segítenek abban, hogy ez a megértés egy belső átalakulást hozhat, azért is, mert az Isteni kegyelem energiái áradnak a Földre.

Ismét kihangsúlyozom, ha nem is szoktál naponta meditálni, de ma tedd meg!

Adj időt magadnak, gondold át az életedet, kérj segítséget. Minden pillanatban ott van a gyógyulás, a változás, az előbbre lépés, a megváltódás lehetősége. 

Áldott napot, napokat kívánok, szeretettel

Fanni