„Gyógyító, - felemelő energiák áramlanak a Földre."

Holnap, nagyon különleges nap!

Kegyelmi időszak: október 15- november. 2-ig.

Isten tenyereben

Felhívom a figyelmeteket, hogy az őszi időszakunk egyik legerőteljesebb bolygóhatása lesz holnap, okt. 16.-án, mivel a két világító égitestünk, a Nap és a Hold – amelyeknek a legmeghatározóbb ránk az energiahatása - kerül jelentős konstellációba. Erőteljes, prófétikus álmaink lehetnek, ezért ma és holnap is tegyük az ÁLOMNAPLÓT az ágyunk mellé. Figyeljünk magunkra. Kerüljük az olyan helyzeteket, amelyek kibillentetek az egyensúlyunkból. Használjuk ki ezt a rendkívüli égi hatást végezzünk spirituális gyakorlatokat, meditáljunk, imádkozzunk.

A Nap aSpicavalkerül egzakt együttállásba.  A hatás már ma (15-án) éjjel is érződni fog, holnap du. válik totálisan egzakttá, de még okt. 17.-én is fenn áll. A növekvő Hold holnap kora délelőtt eléri a Plútót.

A Spica a Szűz csillagkép legfényesebb csillaga, a kalász csillaga, az Aratószűzzel hozható kapcsolatba.Ez az égi mezőnek egy kozmikus kapuja, ahol dimenzióugrás lehetséges.  Az Istennői, a „Mária” az együttérző, megbocsájtó, a szeretet energia az, ami a karmát feloldja, ez az, amiért az égen az Angyal (Szűz csillagkép ezt jelképezi) elindul, hogy a Szent Grált megtalálja, a tudást megszerezze, ami a megváltódást hozza. A Spica az a hely, ahol ez megtörténik, ez a fordulópont. Még egy jelkép van, ami ezt az üzenetet hordozza, hogy felette ott ragyog a Bootes (Pásztor) csillagkép, ami a megváltó, a Jézusi energiát sugározza.  Amikor az évkörben a Nap egyesül a Spicával, mint ami most következik be, a megváltói erő rendkívül felerősödik, az áldás, a kegyelem égi erőivel tudunk összekapcsolódni. Nagyon erőteljes az angyali jelenlét.A Spicával való egyesüléssel lép be a Napunk abba a szent időszakba, amíg a Szűz csillagkép további útján végig halad, ahol ez a kegyelmi hatás végig érvényesül, egészen november 2.-ig. Ez az időszak, tehát okt. 15- november 2.-ig nagyon alkalmas meditációra, lelki gyakorlatokra, lelki megtisztulásra, angyal kommunikációra. 

Holnap rendkívüli nap lesz! Egészen rendkívüli, hogy amikor a Nap a Spicával való egyesülése megtörténik, szinte egyidejűleg a növekvő Hold egyesül a Plútóval, holnap (okt.16) kora délelőtt. Hold és Plútó egyesülése, szó szerint lelki transzformációt, újjászületést jelent. Tekintettel az égi helyzetre, Bak jegy és mögötte a Nyilas csillagkép. Ez jelenthet egy olyan átalakulást bennünk, ami kiszabadít a romboló korlátozottságunból, másként látunk magunkra és a világra, új horizont jelenik meg előttünk, új célokat építünk, más lesz az igazságunk.

Ahhoz, hogy ezek az energiák áthassanak, tegyél is érte. Higgyél abban, hogy érdemes vagy rá, megérdemled a kegyelmet, megérdemled az égi segítséget, itt az idő, a fejlődésre, az előbbre lépésre. Mindenképpen végezz holnap spirituális gyakorlatokat, teremts magad körül békét, csendet, nyugalmat.

Szeretettel

Fanni