„A GYÓGYÍTÓ TELIHOLDRÓL”

2018. augusztus 27. 22:21

clip image002 0032

A szerelem- szabadság teliholdja, az újjászületés álmát jósló- mágikus telihold, amely ma este teljes pompájában ragyog az égen.

A ma este már totálisan megtelő Hold hatásaként, rendkívül magas rezgésű- és jól csatornázható égi energiákat érzékelhetünk. Az írásom célja, hogy legyetek rá tudatosak és éljetek az égi segítséggel.

Ez a Telihold egészen rendkívüli, még az asztronómia sajátosságainál fogva is- mondják a híradások. A 21. század leghosszabb holdfogyatkozását éljük meg. AHold fokozatosan fog elvörösödni, a folyamat 20:24 körül indul meg. Az esemény maximuma 22:21-kor lesz látható, maga a teljes holdfogyatkozás pedig 1 óra 43 percen át fog tartani.A híradások még a rendkívüli gyógyító erőről is írnak. Igen, elfogadom, mert napok óta tapasztalom ezt a mágikus-, felemelő erőt.

clip image004 0015

Tegnapelőtt kint feküdtem a szabadban, kicsalogatott a már majdnem teljesen megtelőHold varázsa. Órákig néztem, szinte bele aludtam, transzcendentálisan vettem a felém sugárzó mágikus erősugarakat, belső megértésként, a szépségben való gyönyör állapotaként. Különleges napokat élek e héten, átérezve a Telihold által sugárzó energiákat. Hogy nyilvánul meg bennem a hatása? Az erős küldetéstudatban, a jövő eddigieknél plasztikusabb rálátásában, magasabb tudatosságban, igazság látásban, koncentráltságban, nagyobb nyugalomban, a szépségben járásban, - mind egy szóval: a Léthez való illeszkedésem, kapcsolatom érezhetően magasabb szinten működik.

Talán én fordítva működök, mint más asztrológusok. Akkor tudok írni róla, ha az energia már hat, ha az átjár, ha megtapasztalom, és ennek alapján nézek rá az asztrológia rendszerével, ami segít egy még magasabb szintű megértéshez, magasabb tudatossághoz. Amikor elmondom Tinéktek, hogy mit látok az asztrológiai képlet alapján, az számomra is egészen új és itt a sorok között bontódik ki, születik meg.

Ez a teliholdat több címszóval is jellemezhetjük:

Vízöntőben megtelt Holdat, szemben az Oroszlán jegyben álló Nap világítja meg. Ezt a tengelyt hívjuk a Szabadság - Szerelem tengelyének. Akkor szabadulsz fel az anyagi világ fogságából, váltódsz meg, ha feltétel nélkül képes vagy szeretni, - már nem csinálsz több negatív karmát.

A Hold és a Nap égi nászához, mint násznagy az Uránusz kapcsolódik, amely teremtő fényszöget alkot külön mindkettőjükkel.  Már, ha csak az égi pozíciójukat olvassuk is le, felfénylik az üzenet:Az égi energiák segítik azt, hogy ÚJJÁTEREMTSD ÖNMAGADAT.

A Hold a Bak csillagkép fejénél, ami a múltba tekint, együtt áll a Marssal és a legmélyebb tudatalatti erőket szimbolizáló Leszálló Holdcsomóponttal. Erre hangolódva mágikus kapcsolatot tudunk létrehozni a tudatalatti erőinkkel, betekinteni egy magasabb látószögből a karmikus múltunkba, megérteni a múlt tapasztalatait, azt is, hogy mik az akadályaink, mik a nehezékeink, amelyek a fejlődésünk akadályai. A másik oldalon a Nap a Rák csillagkép befogadó oldalán, együttáll a Felszálló Holdcsomóponttal, és felette a Hiúz csillagképpel, az üzeni, hogy legyünk éberek és nyíljunk meg az életünkben feltáruló új lehetőségekre. Segít rálátni, hogy a múltunkban, ennek mik az akadályai, hogy a „Rák ollójával” ezeket levágjuk most magunkról.

A múlt és a jövőt a jelenbe kapcsolja össze az Uránusz a teremtő fényszöggel. Uránusz elérte a Kos csillagkép fejét és egészen augusztus 7.-ig ebben a pozícióban tartózkodik. Korábban részletesen írtam az Uránusz 2018 évi útjáról, amelynek hasonló az üzenete, mint a jelenlegi Telihold konstellációnak.Itt az oldalon megtalálod.

Tanulj meg a jelenben élni!!!!!!!!A JELENBEN találkozik a múlt és a jövő, ezen az időnélküliségi ponton látjuk az igazságot önmagunkról, az életünkről és lehetőségünk van, támogatásunk van egy magasabb szinten újjáteremteni önmagunkat, újjáteremteni az életünket.

clip image006 0006

A sorsunk nincs kőbevésve. Születésünk tervrajzát mutatja a születési képletünk, de az ember Isteni Teremtő képességgel lett megáldva, ezért a terv változtatható, mint minden terv. Mi vagyunk, akik megvalósítjuk, a kivitelezés során módosulhat.

Ez a mostani Telihold egy olyan teremtő helyzet, amikor újjáteremthetjük önmagunkat, újjáteremthetjük az életünket – GYÓGYÍTÓ NAPOKAT ÉLÜNK. ÉLJÜNK VELE!

Kihangsúlyozom, hogy rendkívüli magas szintű energiahatás van érvényben, megnöveli az érzékenységünket.Ma és a következő hétnek főleg az első felében, fontos a nyugalom, a befelé figyelés, a nyugodt, békés körülmények megteremtése, mivel ezeket az energiákat csak magasabb szinten lehet kiegyensúlyozni. Napi stresszt jobban felerősíti, nehéz helyzeteket teremthet.

Mindenkinek, aki erre fogékony (és használja is) megnő a mágikus, transzcendentális képessége. Aki képes az energiák kiegyensúlyozására, az most jelentősen megemelheti a megszokott vibrációját, eddigieknél mélyebb kapcsolatot teremthet az Isteni Énjével. De ennek alapja az, hogy csendet, békét, nyugalmat teremtsünk önmagunkban!

Emiatt, ha eddig még nem tettük meg, ezen az estén és a következő hét folyamán, első sorbanne a külső dolgok felé forduljunk, helyezzük a fókuszt befelé. Imádkozzunk, végezzünk lelki gyakorlatokat, kérjük az égi segítőinket.

Aki kér, annak megadatik!

clip image008 0007

Szeretettel

Fanni

2018.aug.27.15:32