„Tanulj meg új rálátást önmagadra, az életedre!"

fenyspiral

Írtam már a húsvét hetéről, de mégegyszer visszatérnék rá, annyira fontos ez a hét!Az ég a kegyelem energiáit sugározza, hatalmas segítő erő van jelen.

E héten négy erőteljese konstelláció van égen, amelyek egymással összefüggve, egymást erősítve, azt a jelentést hangsúlyozzák, amit a XII. Tarot nagyárkánum, az „Akasztott ember” szimbolizál. Jézus-Krisztus életműve fejezi számunkra, a MEGVÁLTÁS példáját.

Mutatja, hogy a felemelkedésnek mi a kulcsa, mutatja, hogy minden probléma megoldásának mi a módja, hogyan tudjuk megváltani önmagunkat.

Tanulj meg új rálátást önmagadra, az életedre, mert ez szükséges ahhoz, hogy új ciklusok indulhassanak az életedben.  Váltsd meg magadat! Hagyd abba, ahogyan eddig csináltad, az nem működik, lépj ki a múltadból.  Azt, ahogy teszed a jelenben, azt teremti a jövődet!

De ez csak úgy lehetséges, ha egy magasabb tudatállapotba lépsz, ha előbbre lépsz a szent Lelkeddel való kapcsolatodban, a kegyelmi erő akkor tud működni. Meditálj, végezz spirituális gyakorlatokat ezekben a napokban. A belső békében, a szent csendben meglátod az előre vivő utat, a helyes megoldásokat, feloldódik a múltad karmája.

Most írok még az egyes fényszögek esetleges hatásairól:

A Mars –Szaturnusz együttállás hatására, bizonyára erős megtapasztalásaitok vannak e- héten azokban a dolgokban, ahol a legjobban szorít a cipő, ahol elakadásaink vannak, amelyek belső harcot indítanak el bennünk.

A mai nap (29.-én) a Nappal kerülnek racionalizáló fényszögbe, kvadrátba, ami elindíthat bennünk egy megoldási folyamatot.  A következő napokban a Nappal egyesülő Merkúr még jobban segít abban, hogy ezekre a helyzetekre még jobban rálássunk, másként, mint eddig.

Mit tehetünk?  Hallgassunk a belső bölcsességünkre. Ne harcoljunk a problémával, hanem koncentráljunk a probléma lényegére, hogy megértsük. Nézzünk vissza az eddigi tapasztalatainkra, hiszen többször ismétlődött már ez a kör, ugyanazok a sajátosságok vannak benne. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy mitől lenne másként, mi lenne az, ha egészen másként állnánk hozzá, ha másként cselekednénk? Mitől lesz más, hogy tud megváltozni? Úgy, ha elfogadjuk a helyzetet, nem harcolunk, ha másként állunk hozzá, mint korábban.

Egyidejűleg a Plútó szextilben áll a Jupiterrel. Nagyon fontos ezekben a helyzetekben az igazságot kimondani önmagunknak és a másoknak, a másiknak.  Ne hidd, hogy ezzel bármit veszítesz, csak önmagadat vállalod fel, felvállalod az életedet, becsüld meg magad érte. Lehet, hogy most úgy látod, hogy vége a világnak, megsemmisülsz, ha ki kell mondani az igazságot (Fel vagy feszítve a keresztre), de ha kimondod, meg fognak változni a dolgok, újjászületsz!

Mai nap már nagyon erőteljes a Vénusz együttállása az Uránusszal, ami erősíti bennünk az új ciklus felé törekvést, a kilépést a múltból.

Örök igazság, hogy csak úgy tudsz valamit megkapni, ha teszel is érte, azaz áldozatot kell érte hozni. Szintén összefügg mindazzal, amit előbb írtam. A régi körből kilépjek, azért milyen áldozatot kell hoznom? Mit kell lebontanom önmagamban, mit kell az élethelyzeteimben, a kapcsolataimban? Ne feledjük, áldozat nélkül, soha nincs áldás! Mivel Vénusz fényszög, ezért különösen erős a párkapcsolatra a ráhatása.

Már holnaptól különösen érezhető lesz, a szombaton totális Telihold hatása. Minden teliholdra jellemző, hogy ilyenkor a Hold és a Föld a legközelebb áll egymáshoz, ezért különösen erős a holdhatás. Ezzel megnő a belső érzékelésünk, megnő az érzékenységünk, olyan dolgokat érzünk meg, amiket máskor nem akár önmagunkban, akár a kapcsolatainkban, lehetnek transzcendentális, telepatikus megéléseink.  Ilyenkor a női és a férfi énünk között tökéletes a harmónia, nincs kettősség, azaz egység van jelen, amiből minden élet született.  Csodálatos, hogy éppen húsvétkor ragyog a telihold, amely az Isteni Kegyelem energiáit sugározza felénk, ami harmonizál, kiegyenlít, egységgel tölt el, ha ráhangolódunk.

Érdemes időt szánni arra, hogy szombat este a teliholddal szertartást végezzünk. Akár a szabadban, felnézve a teliholdra, imádkozzunk. Kérjük, a Teremtő segítségét, kérjük a kegyelmét azokban a dolgokban, amelyekbe eddig bele voltunk gubancolódva, megoldhassuk, hogy új élet kezdődhessen a számunkra. Figyeljünk az álmainkra, fontosak lehetnek!

 

Szeretettel

Fanni

2018.3.29