Csillagüzenet

„A húsvét hete, március 26 - április 3.-ig.”

 jezus hiv

Húsvét alkalmából rendkívüli égi képet láthatunk majd az égen.

Hat bolygó: Mars-Szaturnusz és a Hold-Nap-Merkúr, valamint a Vénusz-Uránusz kapcsolódnak egymáshoz. Az a csodálatos, hogy ezek a fényszögek, a szombaton felragyogó teliholddal együtt tetőznek a húsvéti ünnepek alatt, a kegyelem energiáit sugározva a Földre.

Március 31.-én,nagyszombaton, nagyon különleges telihold lesz a Mérleg Hold és a Kos Nap között, amely együttáll a Merkúrral. Egyidejűleg a Telihold konstellációra T-kvadrátot vet, a már hétfőtől egyre erősödő Mars- Szaturnusz együttállás, a Tejút energiáit sugározva.Ez az égi konstelláció végig a húsvéti ünnepek alatt, egészen április 3.-ig fennáll.

Hogyan élhetjük meg ezeket az energiákat?

Megérthetjük a múltbeli tapasztalatainkat. Ráláthatunk a dolgok lényegére, az összefüggéseire. Látjuk az utunkat, látjuk a céljainkat, hogy minek jött el az ideje. Mi a fontos, mi nem az, mitől kellene válnunk, mit kell rendbe tennünk, átalakítanunk. Vonatkozik ez önmagunkra, a kapcsolatainkra. Most itt az erő, hogy megváltsuk a múltat és egy tisztább szabadabb jövő felé induljunk el. Az energiáksegítik a békés kommunikációt a társainkkal. Nagy erő van jelen a béketeremtésre.

Egyidejűleg már egyre erősödve 26.-tól, a Vénusz együttállásba kerül az Uránusszal, a Halak felfelé úszó fonalán, amely az ég gyönyörű üzenet szimbolizálja húsvét alkalmából.

Biztos fejlodes

Ahhoz, hogy kijuss a múlt sok szenvedést hozó ciklusaiból, ahhoz hogy megváltódhass, ahhoz, hogy szabad légy, találd meg magadban a Felsőd Énedet, ezáltal lelsz békére, harmóniára önmagaddal, és minden kapcsolatodban. Az ide vezető út a szíveden keresztül vezet, aminek a kulcsa a SZERETET.  Becsüld meg nagyszerű önmagadat, tudd, hogy az eddig hozott áldozatok nem voltak hiába valók. Töretlenül higgyél a Teremtő végtelen szeretetében, amely ott sugárzik a szíved közepében, ami felemel, ami megvált, ami szabaddá tesz, aminek eljön az ideje, amikor nem is számítasz rá, eljön, ha hiszel benne és töretlenül teszel is érte.

Becsüld meg mind önmagadat, mind a társaidat, becsüld meg a jelen téridő áldását, becsüld meg az Életet!

A Húsvét napjai rendkívül alkalmasak a családunkkal, a társainkkal való szeretettel teli, békés együttlétre, az imádkozásra, a spirituális gyakorlatokra.

Áldott napokat kívánok,

szeretettel-, örömmel teli Húsvéti Ünnepeket!

Fanni