Csillagüzenet

 „Merkúr irányváltoztatásáról”

Cicces.jpg

Merkúr a Vénusszal február 26.-tól egészen március 24.-ig,együtt állt. Ez a fúzió alapvetően a párkapcsolati viszonyaink megértéséről, és kommunikációjáról szól. Alapvetően a múltból hozott reinkarnációs kapcsolatokról, múltbeli kapcsolati mintákról van szó, hogy hogyan lehet ezekből kijönni, meglátni az ismétlődő mintákat, megérteni. Ez nem csak azokra vonatkozik, akik párkapcsolatban élnek, de azokra is akik egyedül, hogy megértsék miért élnek éppen most is egyedül.

Ma, március 22.-énés holnap a Merkúr megáll az égen.

Jelezheti, hogy valami megállt bennünk, úgy érezzük nem értjük önmagunkat, nem értjük a másikat, nem értjük miért vagyunk a történéseinkben. Legjobb ezért megállni, nem menni tovább!!!

Merkúr szombaton megfordul, elhagyva a Vénuszt, keresi a múltban a választ. Egészen április 15.-ig visszafelé halad, míg el nem éri Keiront, az égi tudóst, a sebzett gyógyító szimbólumát.

Szükségünk van visszanézni a múltba, megérteni a hozott karmikus sérüléseink értelmét és azt, hogyan gyógyítsuk meg egymást, megérteni a hozott áldozatot, hogy ne ismételjük továbbra is a szenvedtető mintákat.

 Április 15-16.-án ismét megáll a Merkúr, ez az összegzés ideje. Április 17.-től ismét előre indul égi útján, ismét meghozva az előre lépés idejét.

No de, azért ne vegyük túl komolyan a történetünket! Legyünk vidámak, szép tavaszi napok jönnek, a napocska melegít, kinyílnak a virágok, itt a kikelet!

 Eszembe jutott egy történet. Egy hölgy házassághirdetést adott fel az egyik lapban (akkor még nem volt internetes társkereső). „Alkoholisták kerüljenek” –írta, mert a volt férje az volt. Nagyon sok levelet kapott és ezek közül kiválasztott ötöt, mert szerinte ezek a férfiak biztosan nem alkoholisták. De, meg akarta magát erősíteni ebben, ezért véleményét kérte egy grafológusnak. Mit gondoltok, mi lett az eredmény? Mind alkoholista volt!

Szóval, kerüljük az alkoholistákat!

Sok szeretettel

Fanni