„Az igazság mérlege”

JUPITER ÉGI HELYZETE jelentős kihatással van erre az évünkre, ezért különösen fontos beszélnem róla.

Igazsag merlege

Fontos égi esemény, hogy tegnap és ma megállt az égi útján, és március 10.-től július 10-ig visszafelé halad.

A Jupiter visszafelé haladása azt jelenti, hogy segítő energiát kapunk ahhoz, hogy megváltoztassuk önmagunkat, az életünk egyes területeit, hogy más jövőt hozzunk létre, azaz dolgozzunk még a múlton.

Megértjük a kozmikus energiáját, ha ismerjük mire hat a Jupiter és az ég melyik részén vándorol.

Jupiter a naprendszer legnagyobb bolygója, mindent felnagyít, amire hat. A szeretet bölcsességének planétája. Azt a tudást képviseli, hogy a szeretet, a megbocsájtás a fejlődés kulcsa. A teremtésben nagy szerepe van a hitnek, hiszen azzá válsz, amit elhiszel. Az igazság bolygója. Hatókörébe tartoznak a kozmikus törvények, minden, ami a rendet létrehozza, így az emberi törvények, a jog.  Jupiter a nagy szerencse bolygója is. Elsődleges témája: Istennel való kapcsolatunk. Ebben a vonatkozásban hogyan állunk, minden ezen múlik. Emiatt tartozik hozzá a szeretet, hit, vallás, filozófiák, törvények, az egész kozmikus rend.  Tekintettel arra, hogy a jövőalkotás, az új távlatok is témaköre, ezért ez az év behozza több vonatkozásban az újat, új kapukat nyit meg a jövő felé.

Az év nagy részében, nov.8-ig a Mérleg csillagképben vándorol, ez azt jelenti, hogy a Jupiter hatóköréhez tartozó kérdésekben az egyensúly, a helyes mérték, a harmónia, a döntések, az, ami a centrumba kerül.  A Mérleg csillagkép szimbóluma az égi mérleg, amit Maat, az igazság istennője tart a kezében. Egyik serpenyőben a ludtoll, a másikban az ember szíve. Ha nincs benne elég szeretet, akkor az égen a Lupus, a kutya elviszi és kezdheti előről megint a karmakört.

Szerencsére számíthatsz, jelentős növekedésre, egy jobb jövőre, ha önmagadban és a kérdéses életterületeiden egyensúlyban, harmóniában vagy, a döntéseidet a szeretet vezérli (az, ami mindenki számára jó, akkor harmonikus).

Mivel a Mérleg csillagképben vándorol, ezért a szeretet, a hit, igazság, egyensúly kérdések különösen a kapcsolatok vonatkozásában, főleg a párkapcsolatban kerülnek fókuszba.  Komoly tanulási folyamaton megyünk át ebben az évben. Megmérettetünk: tudok-e harmóniában lenni a másikkal?  Képes vagyok-e ezért az önzésemen, a szabadság- és kontrol vágyamon túljutni, a közösségünkért, az egységért magamat önként korlátozni, önzetlenül adni, önzetlenül szeretni?

További jelentést ad a fényszög kapcsolata a Plútóval, ami szintén az egész évünket áthatja. Ez egy tanító jellegű fényszög kapcsolat.  A Plútó a Nyilas csillagkép égi mezején jár, lelépett a Tejútról, lehozva az égi tudást. Hatalmas jelentősége van, hogy ezév folyamán rálép a fizikai síkot jelképező Állatövre, ami az emberi fejlődés stációit mutatja a fizikai világban.  A Nyilas csillagképet a Jupiter uralja, ezért Jupiter hatókörébe tartozó energia érvényre jutásában a Plútó komoly szerepet játszik. Plútó energiája rendkívül radikális, végrehajtó energia a cselekvés szintjén. Ez azt jelenti, hogy amit eddig nem tanultunk meg, olyan helyzetekbe jutunk, amelyek radikálisan meg fognak változtatni.

Mint, már említettem, hogy az életünk, a fejlődésünk, minden vonatkozásban ezév központi kérdése Istennel való kapcsolatunk. Ebben a vonatkozásban lényegi megéléseink, megértéseink lesznek, alapvető mértékű átváltozási folyamatokon megyünk át.

Istennel való kapcsolatom erősségén múlik annak a tudása, hogy nem vagyok egyedül, végtelen fényszállal vagyok összekapcsolva az Univerzum minden részével, ezért minden helyzetben bevonzom, megkapom a segítséget, ha kérem. Ez a tudás határozza meg az önbizalmamat, a bennem levő Isteni Teremtő Erő működtetését. Erre az önbizalomra épül továbbá a társaim iránti bizalmam is. Tudom, hogy össze vagyok a másikkal kötve és mindkettőnkön együtt múlik, hogy mi történik. Ha együtt képesek vagyunk a magasrendű kozmikus energiákkal (Istennel) kapcsolódni, akkor a legjobb fog történni és győztesen jutunk ki a problémás helyzetekből.

Istennel való kapcsolatomon múlik, hogyan fogadom el életem nagy kihívásait, nehéz helyzeteit. A bölcs ember elfogad minden helyzet, bármi történik, mert tudja az javát, a fejlődését szolgálja, akkor is, ha jelenleg szenvedés az ára, meg kell hoznia a fejlődéséért az áldozatot.

Isten nem egy misztikus valami, ami kívül van, aki kukkol bennünket: ha jók vagyunk megjutalmaz, ha rosszak vagyunk megbüntet. Isten maga a Mindenség, az EGY, az EGYSÉG, maga az életenergia, a teremtő erő, ami mindent áthat, ami bennünk és minden lényben benne van, benne működik. Megéljük a spirituális egyesülés által, de megéljük az emberi kapcsolatainkban is, amikor teljes szívvel, feltétel nélkül szeretjük a másikat, eggyé válunk vele, akkor tudjuk, hogy ki, mi Isten. Biztosan megéltétek már, hogy belenéztetek a másik ember (mint a gyermeketek, vagy a kedvesetek) szemébe, és mint ablakon át saját magatok nézett vissza rátok.

Kívánom, hogy ebben az évben új távlatok nyíljanak meg előttetek, képesek legyetek egy jobb jövő nyitányát megalkotni!

Szeretettel

Fanni

2018.03.09